$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • Öppen 1 april - 31 oktober
  • Golfbollar
  • Klubbor
  • Scorekort
  • Ca 1 timme

Pris: Vuxna 80 kr | Barn och pensionär 60 kr

Öppettider: Alla dagar kl. 08-19

Klubbor, bollar och scorekort hämtas i receptionen i huvudbyggnaden, under sommaren 25 jun-15 aug hyrs det ut i Grosshandlargården café kl. 10-17.

Bokas på plats

Äventyrsgolf i Stockholms skärgård nära Norrtälje | Marholmen


Bunkrar, greener, vattenhinder och ruff. Spela äventyrsgolf i sällskap av kompisgänget, vänner, familj eller på egen hand. Nybörjare som proffs, mitt i vår skärgårdsmiljö på Marholmen kan ni aktivera er och stärka banden genom att ta er igenom vår utmanande 12-hålsbana. Äventyrsgolf skiljer sig från bangolf/minigolf då den är mer fritt utformad och helt utan sarger. Det gör den utmanande men rolig även för de minsta om man är snäll med poängen och räknar med att hamna i vattenhinder, i bunker och att hitta andra spännande upptäckter på vägen till mål. Ni kaan självklart bestämma egna regler innan start, t.ex att ge ett extra slag för den som kan hamna bunkern eller för den som prickar stenen! Inga regler är för snälla för barn som vill lära sig golf. En rolig aktivitet för hela familjen!

Äventyrsgolfen hålls öppen 1 april-31 oktober. Pris: Vuxna 80 kr | Barn och pensionär 60 kr

Aktiviteten betalas i receptionen i huvudbyggnaden/hotellet där ni också får med er klubbor och bollar. Under sommaren 25 jun-15 aug går det bra att hyra klubbor/bollar i Grosshandlargården Café alla dagar kl. 10-17.

Banan kan vara klurig för de allra minsta men är ändå en uppskattad aktivitet bland barnfamiljer.


Ett magiskt kvällsljus över golfbanan en sen sommarkväll.


Håll koll på bunkrarna!


Välkommen att hämta scorekort, klubbor och bollar i receptionen på hotellet eller i Grosshandlargården Café under sommaren 25 jun-15 aug.


Varmt välkomna till Marholmen!

Besök vår digitala karta för att se mer av Marholmens aktiviteter.


Tillbaka till sidan Se & Göra på Marholmen