$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Administrativ Chef


Marholmen är ett örike i Roslagens skärgård för rekreation, inspiration och möten. En timme från Stockholm, Arlanda och Uppsala. Vi har tagit hand om konferenser sedan 1937. Idag vänder vi oss både till konferens- och fritidsgäster. Vårt erbjudande består av Grosshandlarvillan, exklusiva Villa Berg, 40 hus, 5 villor, ett nybyggt hotell av högsta standard, spa, festvåningen Paviljongen, sommarcaféet Grosshandlargården, paint ball ön Rackaren, aktivitetsön Strömsholmen och mycket, mycket mer. 

Kort sagt – den helt ovanliga ön Marholmen måste upplevas! Se filmen om Marholmen här. 


Beskrivning av tjänsten

Då vi ska ta hem tidigare out sourcad verksamhet söker vi nu en Administrativ chef med passion utöver det vanliga för ekonomi, personal, HR, controlling och styrsystem. Du ingår i Marholmens ledningsgrupp och är en nyckelperson i vår spännande resa mot målet att med förbättrad lönsamhet dubblera omsättningen. "Gästen är kung” är devisen som utgör grunden för hela Marholmens verksamhet. Genom stödet från dig och din avdelning möjliggör du för Marholmens alla medarbetare att leverera service och upplevelser i världsklass.

Bakgrund

Vi söker nu dig som har relevant akademisk examen eller motsvarande samt flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Erfarenheter från verksamhet liknande Marholmens är meriterande. 

Vi vill att du drivs av att utifrån en hög ambitionsnivå prestera och ständigt förbättra samt har en ”hands-on” attityd med förmågan att självgående initiera och verkställa idéer. Du är en ambassadör och förebild som alltid agerar och kommunicerar utifrån vår värdegrund. Lagkänslan är viktig för dig, vilket innebär att du bidrar till ett gott samarbete med övriga avdelningar vilka är att betrakta som dina kunder. Du har helhetssyn och tänker och planerar strategiskt samtidigt som du förstår vikten av att verksamheten fungerar här och nu och stimuleras av att själv delta i det dagliga arbetet. 

Övrig information

Du rapporterar direkt till VD. Det är en tillsvidareanställning på 80 %. Heltidstjänst kan diskuteras.

Välkommen att söka om du vill du vara med och utveckla Marholmen till dess fulla potential och om du känner att du skulle passa för denna unika roll.

Tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande. Din ansökan skickar du till anders.hallin@marholmen.se.

För frågor om tjänsten kontakta VD Anders Hallin på ovanstående mejladress eller på 0708-30 48 31.

Sista ansökningsdatum är den 19 oktober.

Varmt välkommen med din ansökan!