$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • Korv med bröd
  • Glass
  • Lekledare
  • Möjlighet till specialkost

För de mer aktiva lekarna utom rekommenderar vi oöm och väderanpassad klädsel.

Boka på tel. 0771 16 17 00

Barnkalas

5-kamp från 195kr/pp

Kalaset startar med samling på sumomattan. När alla är på plats är det fritt fram att pröva de olika grenarna. Sedan är det dags att sätta sig till bords. Här serveras korv med bröd och till efterrätt blir det glass med chokladsås. När magen fått sitt och alla är mätta och belåtna startar 5-kampen.

Knatte paintball från 295/pp

Samling på ön Rackaren, där vi noga går igenom säkerhetsregler och de olika spelsätten. Första spelomgången är ca 30 minuter och därefter är det dags för paus. Vi samlas kring lägerelden, grillar korv och tar en glass. När alla är mätta och belåtna spelas en spelomgång till. Paintballen spelas med vapen som har lägre utgångshastighet och det gör därför lite mindre ont när man blir träffad. Oöm klädsel för rätt typ väder är att rekommendera. Gärna mössa eller keps så sitter masken bättre. Färgen går att tvätta bort.

Bra att känna till

Åldersgräns

För paintballen är den rekommenderade åldersgränsen 9 år och ett intyg från målsman skall lämnas i samband med att aktiviteten startar.

På 5-kampen är alla välkomna oavsett ålder och är man lite mindre är det bra om vuxen finns på plats.

Specialkost

Vi kan ordna glutenfri, laktosfri samt vegetariskt alternativ med reservation för ”spår av” då vårt kök tillhandahåller råvaror av alla de slag.