$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • Aktivitet öppen för alla
  • 1 beachvolleyplan
  • 1 april - 31 oktober
  • 175 kr/tim inkl. boll & spelregler
  • Nära strand, bryggor & café

Välkommen att spela Beachvolley med vännerna! Hyr banan i receptionen - se receptionens öppettider.

Boka via mejl

Beachvolleyboll i Roslagen | Marholmen


Välkommen att spela beachvolley med dina vänner! En härlig och fartfylld aktivitet som är rolig oavsett om du aldrig har spelat förut eller är en inbiten spelare. Med sand mellan tårna och värmande solstrålar i ansiktet är det här den aktivitet som vi länge saknat här på Marholmens badstrand.

Marholmens beachvolleyplan ligger bara några minuters promenad från hotellets reception där ni hyr och hämtar boll och spelregler med undantag för perioden 25 juni-15 augusti då all uthyrning sker i Grosshandlargården café, öppet alla dagar kl. 10-17.

Beachvolleyplanen ligger precis intill vattnet i varmt söderläge med närhet till såväl sommar- och helgcafé som äventyrsgolf, multi-court, badstrand och bryggor.

Marholmen är en ö med broförbindelse till fastlandet som ligger bara 1 timme från Stockholm och Uppsala. En ö i Stockholms norra skärgård som förutom beachvolleyboll erbjuder massor av andra aktiviteter, hotell med spa och boende i stugor.

Beachvolley började som ett tidsfördriv för surfare på Kaliforniens vita stränder i väntan på den perfekta surfvågen, det var i början av 1900-talet. Sporten spred sig sen snabbt och 1996 blev det en olympisk sport. Man spelar 4 personer i en match, 2 i varje lag.

Vill du se mer av Marholmen? Besök den digital kartan över ön.


<- Tillbaka till alla aktiviteter

Boka Beachvolley via mejl ->