$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Fest, event och bröllop

När det är tid att höja glasen på ditt bröllop, när din födelsedag ska hurras eller dina anställda klappar händerna för att ni tillsammans har kommit i mål. Då är det dags för fest och vi på Marholmen finns här när ni vill fira. Vi har redan tänkt på allt, lyssnat in varje önskemål och handplockat varje detalj. På Marholmen får du en egen projektledare som garanterar att vi tillsammans slår era förväntningar och leder er framåt i fest- och eventplaneringen.

Hos oss på Marholmen kan du fira allt från födelsedagar till studentmottagningar. Vi kan ta emot intima sällskap och arrangera stora fester. Vi har både hotell, stugor och villor för festfolket. Mat och dryck från vår restaurang Grosshandlargården och ljudutrustning.

Kontakta oss med dina frågor!

Bjud in till fest i Roslagens skärgård

Hurra! Vi på Marholmen vill fira din födelsedag, uppmärksamma din jubileumsfest och stärka representationen av ditt företag med hjälp av våra kundaktiviteter. Vi ordnar festen. Vi lagar maten, drillar underhållningen, dekorerar och sköter logistiken. Marholmens omgivning av havsnära markytor och vår vana i att planera festligheter gör din stora och lilla fest komplett.

Boka in ditt event i vår skärgårdsmiljö så sköter vi logi och planering

Vi vill uppmärksamma dig, din företagsmässa, din utställning eller bara ditt privata initiativ. Med vår eventpersonal och festplanerare så behöver du bara fokusera på vad du har för budskap med ditt event, resten sköter vi. På Marholmen har vi lång erfarenhet utav planering av mat, underhållning och uthyrning av lokaler, mitt i Roslagens skärgård. Låt oss vara med och planera din tillställning oavsett om det är för det privata sällskapet eller öppet för offentligheten.


Vi arrangerar din bröllopsfest i våra havsnära miljöer

För oss är det ett ärofyllt uppdrag att få förtroende att arrangera ert bröllop. Vi vet hur viktig bröllopsdagen är och har lång erfarenhet av att förvandla era önskemål till en speciell dag. Det är detaljerna som berättar vilka ni är. Vi sätter detaljer i både skärgårdsomgivningen runt om Marholmen, festlokalens utsmyckning, maten, dukningen och underhållningen. Vi har bröllopssviter och bekväma boenden till era gäster, vilket möjliggör en fest som pågår långt in på småtimmarna.

Boka en förutsättningslös rådgivning med oss. Då ger vi ett förslag på hur er bröllopsdag kan leva upp till era drömmar om ett bröllop i kulturhistorisk miljö i skärgården, i flyglar med anor från 1924.

Bli hurrad, grattad, firad och uppskattad i våra festliga lokaler ute i Stockholms norra skärgård.

Dansa tills solen går ned och vakna upp med dina vänner och familj i våra stugor vid vikar, ängar och bryggor.

Ditt budskap och event får liv i våra lokaler ute i Stockholms norra skärgård.