$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Säg JA till Marholmen

Det är en av ditt livs största dagar. Det ska vara en dag fylld av glädje, gemenskap och kärlek –och inget annat. Här på Marholmen har vi arrangerat bröllop och bröllopsfester nästan sedan urminnes tider. För torpare, bönder, herrskap, grevar, megakändisar och helt vanligt folk. Kort sagt, du behöver inte bekymra dig om något. Vi tar hand om din dag så att den verkligen blir din.

Om du säger ja till oss kan vi lova dig en oförglömlig dag eller helg här i hjärtat av Roslagen. Ett riktigt skärgårdsbröllop där du, din blivande och alla era gäster har tillgång till ett helt örike som skapat för fest och umgänge.

 

Vill ni ha trehundra klackar i taket? 

Hur vill du ha ditt bröllop? Intimt och romantiskt med de allra närmaste eller storslaget och galet med målbilden ”alla var där”? Hos oss är allting möjligt. Vi har rum för små och riktigt stora sällskap. I nationalromantiska Grosshandlargården och kulturminnesmärkta Villa Berg kan ni ha festen och bo på samma ställe om det är ett önskemål. De gäster som vill bo lite lyxigt väljer vårt nya hotell. De som vill kan istället få nyckel till ett helt eget hus. Alla våra boenden har skärgården och havet alldeles utanför fönstret.

 

Låt oss sitta till bords innan du går till altaret 

Marholmen är verkligen mångfaldens örike. Så frågan är: Vad ser du framför dig? Ta med dina tankar till oss. I ett förutsättningslöst möte sätter vi oss i lugn och ro och pratar igenom de möjligheter som finns. Vårt mål är att du ska få en personlig och varm bröllopsfest som verkligen känns som din.

Diamantpaketet 1.775:- / kuvert

Välkomstdrink - Ett glas champagne och 2 sorters kanapéer  

Förrätt - Ni väljer från vår festmeny samt ett glas vin, ni väljer från de utvalda vinerna för festarrangemanget

Varmrätt - Ni väljer från vår festmeny samt två glas vin, ni väljer från de utvalda vinerna för festarrangemanget

Efterrätt - Ni väljer från vår festmeny samt ett glas dessertvin

Kaffe & Avec - Husets miniflaskor

Vickning - Varm korv med bröd, tillbehör och pucko

​Guldpaketet 1.575:- / kuvert

Välkomstdrink - 1 glas mousserande vin

Förrätt - Ni väljer från vår festmeny samt ett glas vin, ni väljer från de utvalda vinerna för festarrangemanget.   

Varmrätt - Ni väljer från vår festmeny samt två glas vin, ni väljer från de utvalda vinerna för festarrangemanget.

Efterrätt - Ni väljer från vår festmeny samt ett glas dessertvin

Kaffe

Bjud in till fest i Roslagens skärgård

Hurra! Vi på Marholmen vill fira din födelsedag, uppmärksamma din jubileumsfest och stärka representationen av ditt företag med hjälp av våra kundaktiviteter. Vi ordnar festen. Vi lagar maten, drillar underhållningen, dekorerar och sköter logistiken. Marholmens omgivning av havsnära markytor och vår vana i att planera festligheter gör din stora och lilla fest komplett.

Boka in ditt event i vår skärgårdsmiljö så sköter vi logi och planering

Vi vill uppmärksamma dig, din företagsmässa, din utställning eller bara ditt privata initiativ. Med vår eventpersonal och festplanerare så behöver du bara fokusera på vad du har för budskap med ditt event, resten sköter vi. På Marholmen har vi lång erfarenhet utav planering av mat, underhållning och uthyrning av lokaler, mitt i Roslagens skärgård. Låt oss vara med och planera din tillställning oavsett om det är för det privata sällskapet eller öppet för offentligheten.


Vi arrangerar din bröllopsfest i våra havsnära miljöer

För oss är det ett ärofyllt uppdrag att få förtroende att arrangera ert bröllop. Vi vet hur viktig bröllopsdagen är och har lång erfarenhet av att förvandla era önskemål till en speciell dag. Det är detaljerna som berättar vilka ni är. Vi sätter detaljer i både skärgårdsomgivningen runt om Marholmen, festlokalens utsmyckning, maten, dukningen och underhållningen. Vi har bröllopssviter och bekväma boenden till era gäster, vilket möjliggör en fest som pågår långt in på småtimmarna.

Boka en förutsättningslös rådgivning med oss. Då ger vi ett förslag på hur er bröllopsdag kan leva upp till era drömmar om ett bröllop i kulturhistorisk miljö i skärgården, i flyglar med anor från 1924.

Bli hurrad, grattad, firad och uppskattad i våra festliga lokaler ute i Stockholms norra skärgård.

Dansa tills solen går ned och vakna upp med dina vänner och familj i våra stugor vid vikar, ängar och bryggor.

Ditt budskap och event får liv i våra lokaler ute i Stockholms norra skärgård.