$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });Sidan uppdateras kontinuerligt

Information med anledning av Coronaviruset

Besök oss gärna för en dagsutflykt i friska luften, vi har öppet för frukost mån-sön och middag mån-lör och på lördagarna serverar vi fortfarande vår omtyckta brunch. Det går också bra att fortsättningsvis boka en övernattning i stuga eller på hotellet. Prata gärna med oss om ni har specifika önskemål i dessa mycket speciella tider.


Vår högsta prioritet ligger på att säkerställa våra gästers och våra medarbetares säkerhet och hälsa. Därför föl­jer vi utvecklingen som sker i landet och i världen med stor noggrannhet och håller extrainsatta ledningsgruppsmöten där vi dagligen diskuterar nödvändiga åtgärder i vår verksamhet.

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och håller oss uppdaterade dagligen på deras rekommendationer. Vi på Marholmen har också tagit beslut om vidare åtgärder som krävs för att kunna garantera våra gäster och medarbetare en så trygg och säker tillvaro som möjligt.

Uppdaterad 2020-03-26

- Vi har idag valt bort vissa av påsklovets aktiviteter där barn samlas på en begränsad yta; biovisning, pysselhörna, lekland och tipsrundan inomhus.

- Idag sätter vi upp skyltar gällande nya bestämmelser kring bufféer och köbildning i samband med detta.

Uppdaterad 2020-03-24

- Vi serverar under den här perioden ingen lunch måndag-fredag.


Genomförda åtgärder på Marholmen:

 • Medarbetare som befunnit sig utomlands där Folkhälsomyndigheten angett att smittspridning pågått eller pågår, ska stanna hemma i två veckor efter hemkomst
 • Vi har säkerställt att samarbetspartners från vilka vi hyr in personal följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer
 • Vi tar inte i hand när vi hälsar
 • Vi erbjuder frukostpåse istället för frukostbuffé
 • Vi vidtar åtgärder för att minimera folksamlingar såsom informationsskyltar vid buffé
 • Lovaktiviteter som samlar många barn på liten yta har tillfälligt valts bort
 • Vi uppmanar både medarbetare och gäster att vara extra noga med handhygien
 • Handdesinfektion finns tillgängligt för våra gäster i allmänna utrymmen
 • Vi har stärka rutiner och ändrade metoder för städning, rengöring och hygien. Det innebär bland annat att vi utför regelbunden desinficering av frekvent använda ytor som exempelvis receptionsdisk, kortterminaler och hissknappar.
 • Vi har en nära dialog med våra konferenser för att säkerställa att de följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer inkluderande de för evenemang och sammankomster.
 • Vi hjälper våra gäster med val av sittningstider i restaurangen för att minimera kontaktpunkter med andra grupper
 • Vi erbjuder avskilda konferenslokaler till den som önskar det
 • För grupper erbjuder vi utomhuslunch för att minimera eventuell trängsel i restaurang


Vidare för vi en nära dialog gällande specifika åtgärder som våra konferensgäster kan tänkas ha önskemål kring för att alla ska känna sig trygga med att komma till Marholmen.

På Marholmen har vi ett 40-tal hus tillgängliga för små som lite större konferenser. Alla hus har tillgång till wifi och flera av huset erbjuder självhushåll vilket innebär att ni som företag kan konferera utan någon som helst påverkan av yttre omständigheter. Vi kan erbjuda total avskildhet för upp till 80 personer.

Har du frågor? Hör av dig till oss på 0771-16 17 00.