$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Tryggheten går först | Marholmen


Vår högsta prioritet, fortsatt under våren & den kommande sommaren, är att säkerställa våra gästers och våra medarbetares säkerhet och hälsa. Därför föl­jer vi utvecklingen som sker i landet och i världen med stor noggrannhet och håller extrainsatta ledningsgruppsmöten där vi diskuterar nödvändiga åtgärder i vår verksamhet.

Vi på Marholmen har också tagit beslut om vidare åtgärder som krävs för att kunna garantera våra gäster och medarbetare en så trygg och säker tillvaro som möjligt. Åtgärderna gäller allt från extrainsatt städning med desinficering av allmänna ytor till färre bord i restaurangen och halverat antal människor som får vistas i spa samtidigt. Utöver dessa åtgärder har vi även satt upp plexiskydd vid receptionen, informationsskyltar, golvdekaler för avstånd och utvecklat hela Marholmens utbud för att sprida ut vår gäster på ön med bland annat aktiviteter som pingis i båthuset, Kallbad med bastu, Curling i Grosshandlargården, utomhuslunch över öppen eld på egen hand, Skogsbad längst ut på Strömsholmen och ett Walking Gym runt Strömsholmens elljusspår för de som vill träna men som inte vill träna på hotellets gym. Allt för att vi inte ska riskera att trängas i hotellbyggnaden. Du hittar alla våra aktiviteter här.


Genomförda åtgärder på Marholmen:

 • Vi håller en strikt policy med rutiner för vår personal rörande ev. sjukdomssymptom, resande och handhygien
 • Vi har säkerställt att samarbetspartners från vilka vi hyr in eventuell personal följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer
 • Vi tar inte i hand när vi hälsar
 • Vi har plexiglas i receptionen för att skydda både våra gäster och receptionens personal
 • Vi vidtar åtgärder för att minimera folksamlingar såsom informationsskyltar vid buffé och fler sittningstider
 • Lovaktiviteter som samlar många barn på liten yta har fått fler "vistelsetider" med maxantal för minimerad trängsel
 • Vi uppmanar både medarbetare och gäster att vara extra noga med handhygien
 • Handdesinfektion finns tillgängligt för våra gäster i allmänna utrymmen
 • Vi har stärkta rutiner och ändrade metoder för städning, rengöring och hygien. Det innebär bland annat att vi utför regelbunden desinficering av frekvent använda ytor som exempelvis receptionsdisk, kortterminaler och hissknappar.
 • Vi har en nära dialog med våra konferensgäster för att säkerställa att de följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer inkluderande de för evenemang och sammankomster.
 • Vi hjälper våra gäster med val av sittningstider i restaurangen för att minimera kontaktpunkter med andra grupper
 • Vi erbjuder avskilda konferensupplägg helt eller delvis utomhus beroende på säsong
 • För grupper erbjuder vi utomhuslunch för att minimera eventuell trängsel i restaurang alternativt en del i restaurangen med egen in- och utgång
 • Vi har beslutat om att dra ner antalet personer som får vistas i spa & relax samtidigt och utökat ytan i spa- & relaxavdelningen med en ytterligare lounge.
 • Utöver ovanstående mer generella åtgärder så följer vi självklart även de nationella riktlinjerna till punkt och pricka gällande hur många som får sitta vid samma bord, hur många som får vistas i våra lokaler, hur länge restaurangen får vara öppen m.fl.

Vidare för vi en nära dialog gällande specifika åtgärder som våra konferensgäster kan tänkas ha önskemål kring för att alla ska känna sig trygga att komma till Marholmen.

På Marholmen har vi ett 40-tal hus tillgängliga för små som lite större konferenser. Alla hus har tillgång till wifi och flera av huset erbjuder självhushåll vilket innebär att ni som företag kan konferera utan någon som helst påverkan av yttre omständigheter.

Har du frågor? Hör av dig till oss på 0771-16 17 00.

Har du frågor?


Välkommen att höra av dig om du undrar över något!

Privat

0771-16 17 00

reception@marholmen.se

Grupp & Konferens

0771-16 17 00

bokning@marholmen.se