$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });Sidan uppdateras kontinuerligt

Information med anledning av Coronaviruset

Besök oss gärna för en dagsutflykt i friska luften, vi har öppet för frukost mån-sön och middag mån-lör, spa & relax, urhyrning av båtar, äventyrsgolf, mm. Det går också bra att boka övernattning i stuga eller på hotellet. Prata gärna med oss om ni har specifika önskemål i dessa mycket speciella tider.


Vår högsta prioritet är att säkerställa våra gästers och våra medarbetares säkerhet och hälsa. Därför föl­jer vi utvecklingen som sker i landet och i världen med stor noggrannhet och håller extrainsatta ledningsgruppsmöten där vi diskuterar nödvändiga åtgärder i vår verksamhet.

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och håller oss uppdaterade dagligen på deras rekommendationer. Vi på Marholmen har också tagit beslut om vidare åtgärder som krävs för att kunna garantera våra gäster och medarbetare en så trygg och säker tillvaro som möjligt.

Uppdaterad 2020-06

- Från och med nu och under hela sommaren kommer vi att ha öppet vår lunchbuffé igen samt frukostbuffé. Vi begränsar antalet personer i restaurangen per sittning och har valt att även dela upp frukosten i sittningstider som delas ut vid incheckning för att minimera trängsel.

Uppdaterad 2020-05

- Vi har förlängt frukosttiden under lördag & söndag till 10:30 och beslutat om två bokningsbara sittningstider för frukosten för att minimera trängsel i restaurangen.

- Vi har beslutat om att minska antalet personer som får vistas i spa & relax samtidigt, det innebär max 20 personer.

Uppdaterad 2020-04-28

- Beslut har fattats kring sommaren på Marholmen och följande åtgärder har vi beslutat om:

 • Alla ledarledda barnaktiviteter ställs in såsom skattjakt, mini-paintball och fotbollsmatch.Vi kommer istället att ta fram aktiviteter som går att genomföra på egen hand, vi återkommer med mer information.
 • Ändrade öppettider för Grosshandlargården café & uthyrning.
 • All uthyrning sker i receptionen fram t.o.m 6 juli

Här kan du se sommarens utbud i sin helhet.

Uppdaterad 2020-04-25

- Se uppdaterade öppettider för vårens helgdagar på Marholmen.

Uppdaterad 2020-04-17

- Vi har idag tagit beslut om att inte längre servera brunch på lördagar då detta riskerar trängsel i restaurangen. Vi hoppas att återigen kunna öppna brunchen så snart det är möjligt. Ring oss gärna på 0771-16 17 00 om du har frågor eller funderingar inför ditt besök.

Uppdaterad 2020-04-16

- Vi erbjuder nu specialpris på våra stugor för er som ändå vill åka på en minisemester i dessa tider men med maxad avskildhet i frisk skärgårdsluft

- Se våra uppdaterade öppettider

Uppdaterad 2020-04-09

- Se påskens uppdaterade öppettider och utbud.

Uppdaterad 2020-04-08

- Vi har tagit fram en take away meny som går att beställa till stugorna

- Följ våra uppdaterade öppettider.

- I veckorna, måndag-fredag, erbjuder vi våra gäster frukostpåsar.

Uppdaterad 2020-04-05

- Vi har nu öppnat upp vår äventyrsgolf och båtuthyrning, tidigare än vanligt, för att främja utomhusaktivitet.

Uppdaterad 2020-03-26

- Vi har idag valt bort vissa av påsklovets aktiviteter där barn samlas på en begränsad yta; biovisning, pysselhörna, lekland och tipsrundan inomhus.

- Idag sätter vi upp skyltar gällande nya bestämmelser kring bufféer och köbildning i samband med detta.

Uppdaterad 2020-03-24

- Vi serverar under den här perioden ingen lunch måndag-fredag.


Genomförda åtgärder på Marholmen:

 • Medarbetare som befunnit sig utomlands där Folkhälsomyndigheten angett att smittspridning pågått eller pågår, ska stanna hemma i två veckor efter hemkomst
 • Vi har säkerställt att samarbetspartners från vilka vi hyr in personal följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer
 • Vi tar inte i hand när vi hälsar
 • Vi erbjuder frukostpåse istället för frukostbuffé
 • Vi vidtar åtgärder för att minimera folksamlingar såsom informationsskyltar vid buffé
 • Lovaktiviteter som samlar många barn på liten yta har tillfälligt valts bort
 • Vi uppmanar både medarbetare och gäster att vara extra noga med handhygien
 • Handdesinfektion finns tillgängligt för våra gäster i allmänna utrymmen
 • Vi har stärka rutiner och ändrade metoder för städning, rengöring och hygien. Det innebär bland annat att vi utför regelbunden desinficering av frekvent använda ytor som exempelvis receptionsdisk, kortterminaler och hissknappar.
 • Vi har en nära dialog med våra konferenser för att säkerställa att de följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer inkluderande de för evenemang och sammankomster.
 • Vi hjälper våra gäster med val av sittningstider i restaurangen för att minimera kontaktpunkter med andra grupper
 • Vi erbjuder avskilda konferenslokaler till den som önskar det
 • För grupper erbjuder vi utomhuslunch för att minimera eventuell trängsel i restaurang


Vidare för vi en nära dialog gällande specifika åtgärder som våra konferensgäster kan tänkas ha önskemål kring för att alla ska känna sig trygga med att komma till Marholmen.

På Marholmen har vi ett 40-tal hus tillgängliga för små som lite större konferenser. Alla hus har tillgång till wifi och flera av huset erbjuder självhushåll vilket innebär att ni som företag kan konferera utan någon som helst påverkan av yttre omständigheter. Vi kan erbjuda total avskildhet för upp till 80 personer.

Har du frågor? Hör av dig till oss på 0771-16 17 00.