$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • 3 curlingbanor
  • Året runt
  • Tid: 1-3 tim

Pris för aktivitet: 1500 kr/tim för hela Grosshandlargården inkl. aktivitetsledare från Marholmen som inleder & berättar om aktiviteten för hela gruppen.

Har ni frågor? Välkommen att kontakta oss på 0771-16 17 00 eller på bokning@marholmen.se

Skicka offertförfrågan

Curling med kollegorna i anrika Grosshandlargården | Marholmen


Ta med kollegorna på denna omtyckta och nya tappning av sporten curling. Hos oss spelar du mattcurling i vackra och anrika Grosshandlargården, vars tak pryds av målningar framtagna av Elsa Beskow en gång i tiden. Ett k-märkt hus som på vinterhalvåret bjuder på krispig luft. Ha gärna varma kläder på er som jacka, vantar och mössa för att hålla er varma under spelets gång.


En ledare möter upp er och startar igång aktiviteten som sedan utförs på egen hand. Ni hyr hela Grosshandlargården per timma.

Vill du se förslag på hur ett konferens- och kickoffpaket kan se ut på Marholmen? Vänligen kika på vår sida Konferens & Kickoff, där har vi samlat alla våra standardpaket. Det går bra att addera aktiviteter till samtliga av våra paket.


<-- Tillbaka till alla aktiviteter för grupp & konferens

Kontakta oss för offert på er konferens ->