$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Nu söker vi en E-Commerce & Digital Marketing Specialist


Om Marholmen 
Marholmen är en upplevelse. Till vårt örike kommer alla som söker avkoppling, arbetsglädje och inspiration. Vi ligger mitt i Roslagens vackra och harmoniska skärgårdsmiljö ca 8 mil från Stockholm och Uppsala hittar du Marholmen - en helt ovanlig ö. 

Vi som blir dina nästa medarbetare har Passion för det vi gör. Vi bryr oss på riktigt och visar Omtanke för våra gäster och medarbetare. Vi har och ger Energi. Vi är Modiga i vårt arbetssätt.
Marholmen erbjuder 45 stugor på ön med plats för 4-6 gäster per stuga. Våra konferenslokaler är anpassade för alltifrån 4 till 180 deltagare. I november 2015 öppnade vårt fina hotell med 50 dubbelrum och mycket mer är på gång. 

Välkommen till en helt ovanlig arbetsplats på en helt ovanlig Ö 

Arbetsbeskrivning
Nu söker Marholmen Hotell och Konferens AB en serviceinriktad och operativ E-Commerce & Digital Marketing Specialist. Du kommer ingå i marknad- och försäljningsavdelningen och arbeta med de interna och externa digitala kanalerna så som web, bokningsmotor och sociala medier (Facebook, Instagram, Linkedin etc.). De externa kanalerna inkluderar både organisk trafik (SEO) och köpt trafik (SEM) samt Retargeting till hemsidan. I rollen ingår att vara kreativ och ta fram banners, bilder, texter för samtliga interna och externa kanaler, samt övrig organisation på Marholmen. 
Du lägger upp kampanjerna, analyserar dem löpande samt optimerar innehållet. I arbetsuppgifterna ingår även att ta fram en ny strategi för email marketing där du ansvar för att producera och skicka email till Marholmens gäster innan, under och efter deras vistelse hos oss. 

Du är ansvarig för vår webbplattform och bokningsmotor där du hela tiden skapar en bättre upplevelse för våra besökare genom att ta fram en bra struktur, skapa inspiration, information, tydlighet och call to action. På så sätt når du de viktiga målen genom att hela tiden öka konverteringen och att driva trafik direkt till vår egen sida. Du är ansvarig för att bygga upp och verkställa en strategi  för reputation management, att få våra nöjda gäster att prata om oss vi ser som en stor framgångsfaktor och viktig för att uppnå våra mål. 

Vi har under senaste året samarbetat med välrenommerade byråer som tillsammans med oss tagit fram en ny varumärkesplatsform, kommunikativ strategi och en grafisk manual samt digitala strategier som kommer vara en bra grund att bygga vidare på i ditt arbete.
 
Din profil 
• Du har en relevant utbildning med inriktning på digital kommunikation.
• Du är målinriktat och vet vad du ska fokusera på för att uppnå målen.
• Du är en lagspelare och gillar växa i din yrkesroll att få andra människor att växa. 
• Du är modig, nyfiken och gillar att testa saker, du säger hellre ja än nej.
• Du har erfarenhet av att arbeta som webbredaktör.
• Du har erfarenhet av SEM för Google Adwords.
• Du har goda kunskaper i Adobe CC, Episerver 7, Wordpress (eller liknande CMS system), Google  Analytics, HTML, CSS och SEO.
• Du har en förmåga att hantera bildproduktion och skapa banners för web och externa kanaler.

• Du har en känsla för att skriva för web, sociala medier 
• Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift för att kommunicera med samarbetspartners, kollegor och gäster.

• Du har erfarenhet av att skapa, följa och analysera rapporter i Google Analytics
• Meriterande med erfarenhet av A/B-testning av kampanjer och email marketing.


Övrig information
Tjänsten är heltid.
Lön enligt Handels tjänstemannaavtal.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Körkort krävs. Tillgång till bil behövs för att ta sig till oss.
Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Nilsson Marknads & Försäljningschef 
fredrik.nilsson@marholmen.se eller 073-333 88 85

Sista ansökningsdag är 30.4 2018
Vi tar emot ansökningar per mail: fredrik.nilsson@marholmen.se  och ser gärna att din ansökan består av ett personligt brev samt CV.