$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • Tid 1 timme
  • Språk: svenska & engelska
  • Min 15 pers
  • Max 200 pers
  • Utförs i konferenslokal

Pris 450 kr/pers exkl. moms (minimum debitering 15 personer)

En hisnande spionjakt som ger er grupp energi och mod men också många skratt. En mycket omtyckt aktivitet för både stora som små företag.

Har ni frågor? Välkommen att kontakta oss på 0771-16 17 00 eller på bokning@marholmen.se

Skicka offertförfrågan

Escape Box - en nervpirrande företagsaktivitet | Marholmen


Escape Box™ är som Escape Room fast i en box - ett adrenalinfyllt lagspel för 15-200 personer.

Jobbar ert lag bra ihop under press? Är ni strukturerade och lösningsorienterade? Kommunicerar ni bra med varandra? Det blir en häftig spionjakt som hemliga agenter för Perfect Intelligence. Uppgifterna som ska lösas skiljer sig åt och passar de flesta kunskapsområdena där ni i grupper om 3-6 personer kompletterar varandra med era olika kunskaper och era olika lösningssinnen.

Upplevelsen påminner om den man finner i Escape Rooms men hos oss gör ni den i konferensrummet under en hisnande spionjakt som tar er ca 1 timma. Skillnaden är att ni i Escape Box kan vara större grupper och dela samma upplevelse samtidigt och att boxen är helt mobil vilket gör att vi kan utföra den i vilken lokal som helst över ön. Boxen är full av spännande gåtor, pussel, kartor, böcker, formler, överraskningar och hemligheter. Det lag som löser uppdraget först, vinner!

Aktiviteten passar bra som teambuilding, afterwork, uppvärmning inför konferensdagen, konferensaktivitet i slutet av dagen, firmafesten, teambuilding eller bara som en kul utmaning tillsammans med dina vänner om ni är en grupp på 15 personer eller fler.

Vill du se förslag på hur ett konferens- och kickoffpaket kan se ut på Marholmen? Vänligen kika på vår sida Konferens & Kickoff, där har vi samlat alla våra standardpaket. Det går bra att addera aktiviteter till samtliga av våra paket.


<-- Tillbaka till alla aktiviteter för grupp & konferens

Kontakta oss för offert på er konferens ->