$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Familjehelg i stuga på Marholmen


Från 1395 kr/natt i stuga inkl:

  • Boende i Marholmsstuga för 3-6 personer
  • Glass till barnen som äter i restaurangen
  • Pingis och biljardbord i hotellbyggnaden
  • 34 hektar skärgårdsö med många bilfria cykelvägar
  • Stor lekplats centralt på ön
  • Rackaren - Fri lek på rolig ö med hinder/utkikstorn
  • Anordnade grillplatser
  • Badstrand och bryggor
  • Fritt WiFi
  • Fri parkering

Tips! Köp till linne, städ och frukost direkt i vår onlinebokning.


Rackaren - Fri lek på aktivitetsö


Rackaren är en av öarna som tillhör Marholmen, hit går ni enkelt till fots då ön ligger med broförbindelse, som mest 7 minuters promenad från stugorna. Rackaren är den ö som vi kör paintball på men när vi inte har paintball där så får ni gärna besöka ön för att leka fritt bland trädkojor, hinder, stock och sten!

Mycket uppskattat av små äventyrare som har spring i benen.

Öppet året om för alla våra besökare.

Ta med barnens cyklar


På Marholmen finns det massor med bra cykelvägar runt hela ön, de flesta med fantastiskt utsikt över vattnet.

Parkeringen för alla gäster som besöker Marholmen ligger i anslutning till hotellet så väldigt få besökare tar bilen vidare ut på ön vilket gör vägarna barnvänliga för både promenader och cykelutflykter.

Grillplatser på Marholmen


När ni bokar er familjevistelse hos oss så rekommenderar vi varmt att ni tar med er sittunderlag, täljkniv (så att ni kan tälja era egna grillpinnar), tändare och korv med bröd! Ett familjeäventyr som uppskattas av både stora som små. Välj någon av våra anordnade grillplatser, samtliga ligger i vackra miljöer perfekta för barnen att undersöka medan korven svalnar från grillen.

Fråga i receptionen om det finns ved utlagt innan ni beger er till grillplatsen och ta gärna med egen soppåse för att samla ert skräp i. Sopinsamling finns vid parkeringen!

Stor lekplats för små och stora barn


Mitt på ön finner ni öns stora lekplats! Vi vet att barn behöver röra på sig för både sin egna och föräldrarnas sinnesro och därför har vi satsat på en lekplats med mycket olika aktiviteter för att den ska passa alla. Här finns gungor, studsmattor, båtar, linbana och mycket snurr! Vi har även en stor klätterställning som passar både vuxna och barn.

Lekparken ligger någon minuts promenad från vattnet. Runtom finns det fina gräsytor att lägga picknick-filten på medan barnen leker om vädret tillåter.

Hit är alla välkomna, året om!

Äventyrsgolf under årets varmare månader


Bunkrar, greener, vattenhinder och ruff. Du spelar vår äventyrsgolf i sällskap av kompisgänget eller dina kollegor på konferensen. Nybörjare eller proffs, mitt i vår skärgårdsmiljö på Marholmen kan ni aktivera er och stärka banden genom att ta er igenom tolv-hålsbanan. På Äventyrsgolfen är det ditt individuella resultat som räknas, men du spelar i ett sällskap av fyra. Ni som får bäst resultat från rundan möts sedan i en puttartävling med tre steg; kvartsfinal, semifinal och final. Perfekt aktivitet för familjen!

Pris: Vuxen 80 kr | Barn och pensionär 60 kr

Kontakta oss för bokning


Vill du ha hjälp att boka er vistelse? Tveka inte att höra av dig till oss!

Via telefon: 0771-16 17 00

Via mejl: reception@marholmen.se

Se tillgänglighet eller boka direkt online via knappen nedan.