$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Fira Fars dag - 14 november på Marholmen


Fira Fars dag med en avkopplande vistelse i Roslagens skärgård. Marholmen är en ö, med broförbindelse till fastlandet, där ni aldrig behöver släppa vattnet med blicken.

Våra öar sträcker sig långt och här kan ni både äta gott på hotellet och få total avskildhet i elljusspåret som sträcker sig runt en av våra öar, Strömsholmen. Eller så bokar ni ett helt Outdoorpaket tillsammans där ni får uppleva allt från matlagning över öppen eld till kallbad med bastu. Här kan bara fantasin sätta stopp för hur ni önskar fira Fars dag.

Nedan tipsar vi om aktiviteter och boendepaket för er som önskar besöka oss tillsammans med far i november.


Boendepaket 13-14 november

Boka in kvalitetstid tillsammans med pappa på Fars dag, vakna upp tillsammans efter en god natts sömn. Njut av morgonen med en härlig frukostbuffé i hotellets restaurang.

Skärgårdspaket | Ankomst fre, lör, sön


Njut av sköna dagar i Roslagens vackra skärgård. Här bor ni bekvämt i dubbelrum på hotellet med utsikt mot vattnet och med naturen runt knuten. Pris från 1 315 kr/person inkl:

För personlig service, hundrum eller andra önskemål vänligen hör av dig till oss på 0771-16 17 00 eller på reception@marholmen.se.

Fars dag Sköna Lördag | 13-14 nov


Paketet inkluderar:

* I paketet ingår ett inträde(3 tim)/pers till spa- & relaxavdelningen.

Outdoorpaket | 12-14 nov


Programförslag & innehåll | Går att boka alla dagar i veckan | Paketet inkluderar:


DAG 1

  • Incheckning kl. 15:00
  • Upplev Roslagen natur på nära håll - Skogsbad på egen hand
  • 3 –rätters middag för vuxna - kvällens supémeny* & 1 rätt/barn från barnmenyn (gäller barn upp till 12 år)
  • Pingis i båthuset
  • Värm er framför braskaminen i egna stugan (ved ingår)

DAG 2

  • Marholmens frukostbuffé (gör en extra smörgås & fyll kaffetermosen att ta med ut på ön)
  • Kallbad & värmande bastu / Havsbad med bastu inkl. lån av badrock & handduk
  • Kolbullelunch över öppen eld (hämtas i receptionen & tas med till anordnad grillplats)
  • Take away middag 1 rätt/pers - att njuta av i stugan intill den värmande braskaminen
  • Tips: Värm er i bastun i egna stugan

DAG 3

Tips! Köp till en extra natt, fler måltider, linne eller städ online när du bokar paketet. Önskar du ta med dig hund så boka istället per telefon på 0771-16 17 00.


Aktiviteter

Nedan kan ni läsa mer om aktiviteter som finns att boka för er som vill besöka oss över natten eller över dagen.

Pingis i båthuset


Välkommen till Marholmens båthus-pingis. Här spelar ni pingis året om i ett båthus med rejält självdrag mellan plankorna och en fantastisk plats precis intill vattnet (eller isen?). När ni bokar ett pingisbord här så möts ni inte bara av ett pingisbord utan ni möts av en oas med härliga ljuskällor hängandes i tak, solstolar att vila benen i, skön infravärme för de allra kallaste dagarna, musikspelare, darttavlor och palmer som trivs i kyla.

Pris 175 kr/bord/tim (max 4 pers/bord) | Bokas i förväg på 0771-16 17 00

Kallbad med bastu


Kallbad, vinterbad eller havsbad - kärt barn har många namn. Och oavsett vad vi väljer att kalla det så är det ett uppfriskande bad som gör gott för både kropp & själ med effekter som bättre stresshantering, ökat välmående, bättre sömn och gladare humör vid återkommande kallbad. Kallbadet passar dig som vill ge dig på något uppfriskande och helt fantastiskt i upplevelseväg. Marholmens kallbad/vinterbad har alltid funnits, på sätt och vis. Badholmen heter platsen som ni kommer att besöka när ni bokar kallbad, precis som det låter så har holmen i urminnes tider använts för just bad, året om.

Boka kallbad & bastu tillsammans med far 195kr/pers | Boka i förväg på 0771-16 17 00

Kolbullepanna


I den här aktiviteten får ni med er allt från stekpanna, stekspade, bestick, ved & tändstickor till smet, sidfläsk och sylt. En häftig friluftsupplevelse i skog och mark där elden står i fokus med sitt välgörande och värmande sprak. Ni får allt ni behöver i receptionen och tar med det till en anordnad grillplats där ni själva gör upp eld och lagar kolbulle. *1 enhet = 1 portion.

Pris 195 kr/pers | Bokas i förväg på 0771-16 17 00

Mattcurling


Välkommen till denna omtyckta och nya tappning av sporten curling. Hos oss spelar du mattcurling i vackra och anrika Grosshandlargården, vars tak pryds av målningar framtagna av Elsa Beskow en gång i tiden. Ett k-märkt hus som på vinterhalvåret bjuder på krispig luft. Ha gärna varma kläder på dig som jacka, vantar och mössa för att hålla dig varm under spelets gång.

Pris 175 kr/bana/tim (max 4 pers/bana) | Bokas i förväg på 0771-16 17 00