$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Fastighetschef

Marholmen söker Fastighetschef

Marholmen är ett örike i Roslagens skärgård för rekreation, inspiration och möten. En timme från Stockholm, Arlanda och Uppsala. Vi har tagit hand om konferenser sedan 1937. Idag vänder vi oss både till konferens- och fritidsgäster. Vårt erbjudande består av Grosshandlarvillan, exklusiva Villa Berg, 40 hus, 5 villor, ett nybyggt hotell av högsta standard, spa, festvåningen Paviljongen, sommarcaféet Grosshandlargården, paint ball ön Rackaren, aktivitetsön Strömsholmen och mycket, mycket mer. Kort sagt – den helt ovanliga ön Marholmen måste upplevas!

Som Fastighetschef kommer du få förmånen att i en fantastisk miljö förvalta våra 34 hektar, 8 öar och 83 byggnader. Du ska därför ha en passion utöver det vanliga för fastigheter. Du ingår i Marholmens ledningsgrupp och är en nyckelperson i vår spännande resa mot målet att dubblera omsättningen. "Gästen är kung” är devisen som utgör grunden för hela Marholmens verksamhet. Genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du därför dina medarbetare till att leverera service och upplevelser i världsklass.

Vi söker nu dig som är en god och erfaren ledare, är väl kunnig inom fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling, tomtskötsel, vaktmästeri och arbetsledning och som vill vara med och utveckla Marholmen till dess fulla potential. Du har ett genuint intresse för gästen, driften och dina medarbetare samt har förmågan att ständigt utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten. Du har helhetssyn och tänker och planerar strategiskt samtidigt som du förstår vikten av att detaljerna fungerar här och nu och älskar att själv delta i driften.

Vi vill att du drivs av att nå resultat och har en ”hands-on” attityd med förmågan att initiera, driva och verkställa idéer. Du är en ambassadör och förebild som alltid agerar och kommunicerar utifrån vår värdegrund. Lagkänslan är viktig för dig, vilket innebär att du bidrar till ett gott samarbete med övriga avdelningar vilka är att betrakta som dina kunder. 

Tjänsten är en heltids- och tillsvidareanställning och rapporterar till VD. 

Välkommen att söka om du känner att du skulle passa för denna unika roll. Tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande. Din ansökan skickar du till anders.hallin@marholmen.se

För frågor om tjänsten kontakta VD Anders Hallin på ovanstående mejladress eller på 0708-30 48 31.