$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Bröllop och fest i Strandpaviljongen


Vi erbjuder festlokal och boende för upp till 80 gäster i vackra skärgårdsmiljöer - ni står själva för planering, catering och genomförande.


Strandpaviljongen är ett anrikt hus på 182 kvm med mycket charm, perfekt för fester och bröllop. Huset är uppdelat i två flyglar med öppen planlösning. Här sitter ni till bords i ljusa miljöer med utsikt mot vattnet och med den slående terrassen i söderläge, bara några steg från bryggan och stranden nedanför.

I lokalen finns det 2st takmonterade projektorer med projektorduk i både middagsavdelningen och festavdelningen, enklare ljudanläggning för tal och bakgrundsmusik, bardisk, 2 toaletter och större hall med kapprum och wifi.OFFERTFÖRFRÅGAN BRÖLLOP & FEST

Festlokal Strandpaviljongen


Hyr Strandpaviljongen maj-sep 28000kr | Hyr okt-apr 24000kr

Priset gäller tillgång till hela Strandpaviljongen med altan i söderläge: dagen för fest/bröllop kl. 09:00-01:00 & kl. 09:00-12:00 dagen efter.


Strandpaviljongen ligger på Marholmens södra sidan med en vacker veranda i söderläge mot vatten och brygga.


Ingår i priset: Normalstädning, bord & stolar, porslin/glas/bestick för 3-rätters middag (ej diskning), fest/dansyta, el, rum med diskmaskin/kaffebryggare/porslinsförvaring, uteplats med sjöutsikt, bardisk med kylbänk, 2 toaletter, 1 projektor med duk och ljud i middagslokal och 1 i festlokalen, wifi.

Ej tillåtet i Strandpaviljongen: rökmaskin, konfetti, rökning och marschaller (endast på anvgivna platser)