$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Bröllop och fest i Sttrandpaviljongen


Säg JA till Marholmen

Det är en av ditt livs största dagar. Det ska vara en dag fylld av glädje, gemenskap och kärlek –och inget annat. Här på Marholmen har vi arrangerat bröllop och bröllopsfester nästan sedan urminnes tider. För torpare, bönder, herrskap, grevar, megakändisar och helt vanligt folk. Kort sagt, du behöver inte bekymra dig om något. Vi tar hand om din dag så att den verkligen blir din.

Fest! Litet och intimt eller stort och pampigt?

Varje fest är unik och vi gör allt vi kan för att den ska kännas just så. Inramningen är en viktig del, och här har Marholmen en stor fördel i att vi har festlokaler som är skiftande i såväl storlek som karaktär. Från riktigt stor, modern festsal i vår huvudbyggnad till mer intima och rustika miljöer i anrika Paviljongen, nationalromantiska Grosshandlargården och kulturminnesmärkta Villa Berg.

Strandpaviljongen är ett anrikt hus på 182 kvm med mycket charm, perfekt för fester och bröllop. Huset är uppdelat i två flyglar med öppen planlösning. Här sitter ni till bords i ljusa miljöer med utsikt mot vattnet och med den slående terrassen i söderläge som utsikt mot vattnet och bara några steg från bryggan och stranden nedanför.

I lokalen finns det takmonterad projektor, enklare ljudanläggning för tal och bakgrundsmusik, barservering, 2 toaletter och större hall med kapprum.OFFERTFÖRFRÅGAN BRÖLLOP & FEST