$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });


Författarinnan ELSA'S meny ›


FÖRRÄTT

  • Västerbottenpaj med rödlök, créme fraiche & löjrom

VARMRÄTT

  • Ångad torsk med brynt hollandaise, primörer & sojapärlor

EFTERRÄTT

  • Citronbavaroise med rabarberkompott, fläderblom & crunch


Rektor NATHANAEL'S meny ›


FÖRRÄTT

  • Lättgravad röding med blomkålspuré, rädisor & saltinbakad rotselleri

VARMRÄTT

  • Lammytterfilé med variation på sparris, persiljepuré & sherrysky

EFTERRÄTT

  • Créme brulée med färska bär


Husmor HANNA'S meny ›


FÖRRÄTT

  • Gravad, rökt dovhjort med emulsion på brynt smör, pumpakärnor & syrade betor

VARMRÄTT

  • Ankbröst med griottesky, brässerade linser, morotspuré & slungad potatis

EFTERRÄTT

  • Chokladganache med vaniljcréme, passionsfrukt & flarn


Grosshandlare NILS meny ›


FÖRRÄTT

  • Marholmens toast skagen med räkor, kräftor, västerbottenost & Norrtelje akvavit, toppas med löjrom

VARMRÄTT

  • Helstekt oxfilé med spetskål, hemrökt sidfläsk, tryfflad rödvinssky & potatisterrin

EFTERRÄTT

  • Lime- & basilikamarinerade jordgubbar med råkräm