$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Fira Jul i Roslagens skärgård - Jul på Ön

En jul på Marholmen är som ingen annan. Du känner det i samma ögonblick du kommit över den lilla bron. Fast du nyss lämnade fastlandet är du som i en annan värld. En värld där det inte finns några måsten. Bara avkoppling, glädje och gemenskap. Så är livet i öriket Marholmen.

Jul på Ön är perfekt både för dig som vill fira på egen hand eller för dig som vill ha familjen samlad och slippa julstöket. Det blir en klassisk jul med traditionell julmat, glögg, pyntning av gran, goda sötsaker som hör julen till, aktiviteter för stora som små samt på julafton dans runt granen, tomten som kommer med paket till alla barn och Kalle Anka. Som en extra klapp till barnen har vi leklandet öppet och till de stora barnen ingår inträde till SPA-avdelningen för de som bor på hotellet.

Oavsett om du kommer själv, med din partner, familjen eller hela tjocka släkten, kan vi lova dig en sak. En jul på Marholmen bär du med dig långt efter att du lämnat oss.