$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Marholmens härliga frukostbuffé - för god att missa!


För många är hotellfrukosten det allra bästa med att bo på hotell. Vår härliga frukostbuffé dukar vi fram varje morgon och när du kliver in i matsalen möts du av doften från vårt nybryggda Zoegas kaffe som både är ekologisk, KRAV- och Fairtrade-certifierat.

På buffébordet väljer du mellan en lång rad fräscha råvaror och fantastiska tillbehör - kort sagt allt du kan tänka dig på en hotellfrukostbuffé. Här hittar du allt från färska frukter, grönsaker och krasse till köttbullar, bacon och äggröra, tillsammans med flera sorters bröd, pålägg, yoghurt och filmjölk med en lång rad toppings. Missa inte vår populära och hemlagade granola vars recept varierar och inspireras utifrån säsong. Barnens favorit är de små pannkakorna, medan vuxna kan välja att avsluta frukosten med ett sött bakverk.

Tips från vår frukostansvariga Anna:
"En smörgås med rödbetssallad och köttbullar är oväntat gott året runt!"

Vi försöker så långt det går att se till att det finns något för alla smaker på vår frukostbuffé. Vi har självklart ett stort utbud av laktos/ glutenfria och veganska alternativ.

Tider och priser


Boende gäster på Marholmen
Om frukostbuffé är inkluderad i ditt rum eller paket framgår det alltid av din bekräftelse. Om den inte är inkluderad, kan du lägga till i det din bokning. Det gör du genom att uppdatera din webbokning eller kontakta oss på reception@marholmen.se eller tel. 0771-16 17 00 senast dagen innan ankomst.

Externa gäster
Även du som inte är boende gäst är förstås också varmt välkommen att avnjuta vår frukost!
Boka bord senast dagen innan till reception@marholmen.se eller tel. 0771-16 17 00.

Frukostens öppetider är:
Tisdag-fredag kl. 06.30-9.00
Lördag-måndag kl. 07.30-10.00

Observera att helgens öppettider gäller under skolloven.

Pris: 130 kr för vuxna | 65 kr barn 4-12 år | Barn 0-3 äter gratis.


Varmt välkommen!