$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Grosshandlargården

På Grosshandlargården känner man verkligen historiens vingslag. Tänk att här satt eleverna i en av Sveriges första folkskolor (folkbildningshem) och de bodde i internatet tvärs över gården, där vi idag arrangerar fester av alla de slag.

Café Grosshandlargården

Under sommarhalvåret så får ni tillfälle att besöka Café Grosshandlargården på Marholmen. Under Elsa Beskows vackra takmålningar i det gamla folkbildningshemmet kan ni njuta av välförtjänt paus under promenaden, från badstranden eller lekparken.

Konferenser & Fester

Sedan tidigt 1900-tal har det anordnats lekaftnar och festligheter på Grosshandlargården.

Vi hjälper naturligtvis till med dukning, mat, servering och underhållning så att er fest blir perfekt – oavsett om det handlar om ett dop, en födelsedagsfest, bröllop, konferens eller kick-off.

Bo på Marholmen  

Välj ett boende som passar dina planer, ett b...

Välj ett boende som passar dina planer, ett boende som gör din vistelse till något gemensamt eller till din egen tid. Läs mer ›

Bjud in till fest  

Hos oss på Marholmen kan du fira allt från fö...

Hos oss på Marholmen kan du fira allt från födelsedagar, studentmottagningar till bröllop. Läs mer ›

Logi

Bara ett stenkast från matsalen och festpaviljongen finner ni Grosshandlarvillan. Det var i denna ståtliga villa i jugendstil som Nils Berg och hans fru Hanna bodde på Marholmen.

I dag kan vi erbjuda er boende här och ni får på riktigt uppleva känslan av att leva som en grosshandlare. Marholmen erbjuder även en mängd andra boendetyper - allt från enkelrum till små trevliga hus med sängplats för sex personer.

Bo i Grosshandlarvillan

Historien fortsätter

En välbärgad grosshandlare vid namn Nils Berg, som tack vare kärlekens påverkan, spenderade en stor del av sin förmögenhet för att ge Stockholms arbetare vila och rekreation.

Vi vill dela med oss av det arv som vi har fått äran att förvalta. Det vackra gamla folkbildningshemmet har varsamt renoverats för att bevara dess unika karaktär och historien är ständigt närvarande – i såväl stort som smått. I denna intima och välkomnande miljö får ni möjlighet att vila ut och njuta av festligheter och utsökta måltider.

På gården finns även en festpaviljong med en fantastisk terrass och en hänförande utsikt över den vackra Solöfjärden. Här finns alla möjligheter för en lyckad bröllopsfest, dop eller kick-off.

...

...

...