$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Boka ett helt ovanligt höstlov


Vill du och familjen uppleva ett höstlov som känns ljusår från vanligheten behöver ni inte åka långt. En timme från Stockholm och Uppsala samt trettio meter från fastlandet ligger Marholmen, ett eget örike med massor av aktiviteter för barn och vuxna. Här finns barnfavoriter som lekland, bio, femkamp, tipsrunda med fina priser och gratis efterrätt till alla barnen i restaurangen.

Bäst av allt är tiden tillsammans, skratten och de minnen ni tar med er. Bo till specialpris i våra fina hus med bastu, braskamin och wifi eller på vårt nya hotell i familjerum med havsutsikt. Välkommen till Marholmen – en helt ovanlig ö.

Datum och tider


Höstlovet 2019: fredag 25/10 kl 15.00 – söndag 3/11 kl 11.00

Specialpriser på boende under loven


Boende i stuga med 3 rum för 3–6 personer (självhushåll) och fritt wifi.

  • 1 dygn från 1 295 kr
  • 2 dygn från 1 505 kr
  • 3 dygn från 2 140 kr
  • 4 dygn från 2 695 kr
  • 5 dygn från 3 240 kr
  • 6 dygn från 3 730 kr
  • 7 dygn från 4 535 kr

Boende i vårt nya hotell i med havsutsikt och wifi. Från 1 595 kr/natt för 2 vuxna och 2 barn (1 barn i extra säng och 1 barn i vuxens säng).

Leklandet


Öppet kl 9.00 – 11.00 & kl 15.00 – 16.30 (stänger fredag 1.11 kl 11.00)

Under loven förvandlar vi vår 10-kampskällare till ett lekland där solen nästan alltid skiner. Här kan ni utmana varandra eller leka på egen hand med att köra minibilar(bobbycars) på vår 30 kvadratmeter bilbana, spela airhockey, fuzzball, fyra i rad, basket och försöka göra mål på polisen. Och mycket annat.

Det är inte bara kroppen som ska jobba utan även hjärnan. I Kluriga Hörnan har vi: Solitaire, (försök rensa spelbrädan genom att hoppa med stavarna över andra stavar), T-pussel (bygg ett T av pusselbitar), Klippet (klipp ett A4-papper till en figur som du tror är omöjlig) och Kuben (bygg en kub av klossar på 3 minuter).

I leklandet får barnen möjlighet att vinna över de vuxna i barnens 4-kamp. Grenarna är basket, minigolf, vågen och gör mål på polisen. Garanterat skoj!

Bio


När våra konferensgäster är hemma och vilar kör vi Marholmen Bio i ett av våra konferensrum. Vi byter ut stolar och bord till Fatboys där vi sjunker ner och tittar på klassikern ”Bamse och Tjuvstaden” på storskärm. Utanför konferensrummet har vi vår lounge där de vuxna barnen kan få pusta ut en stund.

Bion visas 25/10-2/11

Barnens Restaurang


Vad ska vi äta? På loven får alla barn gratis efterrätt till lunch och middag då ni äter i nyrenoverade Restaurang Skärgårdsro. Ät barnfavoriter som pannkaka och köttbullar.


Tips! Förboka frukost, lunch och middag

Vinn en vistelse!


Delta i tipsrundan i huvudbyggnaden. Första pris är en stuga i ett dygn under höstlovet för 3–6 personer.

Tips för vuxna


Njut i vårat barnfria SPA Mareld
Träna med havsutsikt vårar full utrustade gym
Promenera med skärgården som utsikt
Ta en bastu i ditt hus

Marholmen rekommenderar


Norrtälje nya badhus - 15 minuter: Läs mer
Pythagoras Industrimuseum – 15 minuter: Läs mer
Dagskryssa 5 timmar till Åland med Viking Line från Kapellskär – 10 minuter: Läs mer


Boka genom reception@marholmen.se eller ring oss på 0771-16 17 00.