$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Familjepaket Höstlov 2022


Höstlovet är en härlig tid här på Marholmen. Under lovet finns massor av roliga aktiviteter och naturupplevelser för barn i alla åldrar. Varje dag bjuder vi in till en spännande Äventyrsvandring på ön som avslutas med en mysig sagostund med varm choklad i en av våra historiska villor.

Utöver Äventyrsvandringarna har vi dagliga biovisningar för hela familjen med popcorn. Naturbingo, tipspromenad, en stor lekplats, pysselhörna och spel finns alltid tillgängligt för de minsta, medan de äldre barnen är välkomna att besöka vårt spa tillsammans med en vuxen eller utmana familjen på en pingismatch i Båthuset. Vill ni träna – fysiskt eller mentalt, är ni välkomna till vårt Walking Gym eller Skogsbad.

Dessutom finns flera anordnade grillplatser här på ön och vi erbjuder färdiga kassar med allt du behöver för att laga en härlig Kolbullelunch över öppen eld tillsammans med familjen. Och vill ni passa på att prova Havsbad med en värmande bastu går det alldeles utmärkt! Vill ni hellre njuta av en välgörande spabehandling, erbjuder vi duobehandlingar speciellt anpassade för barn över 12 år under lovet.

Höstlov 2022

Boka höstlovspaket i våra mysiga stugor med braskamin och bastu - bara några minuter från havet, huvudbyggnaden och öns stora lekplats.

Höstlovspaket i stuga  

Det här höstlovspaket är för er som vill rå e...

Det här höstlovspaket är för er som vill rå er själva med självhushåll. Höstlovets alla aktiviteter ingår, liksom frukostbuffé för en härlig start på dagen. Läs mer ›

Höstlovspaket i stuga med middag och avresestäd  

Det här paketet är för dig som vill ha höstlo...

Det här paketet är för dig som vill ha höstlov på riktigt! Både frukostbuffé och middag ingår för en härligt avkopplande tid, liksom avresestäd. Läs mer ›

Aktiviteter under höstlovet 2022

Spännande äventyr på höstlovet för stora och små barn.

Allt detta ingår i våra höstlovspaket


 • Daglig Äventyrsvandring kl. 14-15.30, som avslutas med sagostund och varm choklad i historiska Grosshandlarvillan
 • Dagliga biovisningar för hela familjen med popcorn
 • Pingis i Båthuset
 • Naturbingo - en rolig lek i naturen för de minsta
 • Pumpajakt - hur många pumpor kan du hitta Grosshandlargårdens trädgård?
 • Tipspromenad med kluriga frågor för både barn och vuxna
 • En stor och rolig utelekplats med linbana finns mitt på ön
 • Pysselhörna och brädspel finns alltid tillgängligt. Pysselhörnan ligger i anslutning till matsalen
 • Vill ni träna – fysiskt eller mentalt? Välkomna till vårt Walking Gym eller vårt Skogsbad.


  Tillval


  Vill ni ha det alldeles, alldeles extra härligt under lovet? För er rekommenderar vi följande tillval:

  • Kollbullepanna. Boka till en Kolbullekasse och tillred lunchen tillsammans över öppen eld vid någon av våra anordnade grillplatser. Bokas senast dagen innan.
  • Mareld spa. Boka till en härlig vistelse och/eller en välgörande behandling i Mareld Spa. Barn över 12 år är välkomna i föräldrars sällskap alla dagar kl. 8-11. Under höstlovet finns även duobehandlingar för barn över 12 år att boka tillsammans med en förälder.
  • Havsbad med bastu. Boka till underbara Badholmen med egen sandstrand och bastu för ett uppfriskande dopp i havet.
  • Qi Gong (tisdag & torsdag v. 44 kl. 10-10.45)

  Mejla reception@marholmen.se för att boka i god tid innan ankomst.

  Bo i Marholmsstuga på höstlovet


  I våra höstlovspaket ingår boende i Marholmsstuga. Våra stugor är nyrenoverade och trivsamma stugor som alla har en braskamin i det kombinerade köket och vardagsrummet och en bastu i badrummet.

  Våra stugor är mycket omtyckta bland barnfamiljer. Med ett härligt stort allrum med öppen planlösning, uppskattar hela familjen ska kunna vara samlad under lovet. De sex bäddarna i stugan är fördelade på tre sovrum med ett gemensamt badrum där det finns toalett, dusch och bastu. Köket är utrustat med porslin för sex personer samt självhushåll för mysiga stunder tillsammans.

  Naturen, havet, huvudbyggnaden med spa och restaurang finns precis inpå knuten. Precis som alla roliga aktiviteter.

  Här hittar du vanliga frågor, svar & tips inför din vistelse på Marholmen.

  Övriga aktiviteter för barnfamiljer i Roslagen


  På sidan Tips om utflykter i Roslagen hittar du allt som finns att göra i närheten av Marholmen, från Grisslehamn i norr till Åkersberga i söder.