$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • Dubbel- eller enkelsängar
  • Wifi
  • 48tums TV
  • Rökfria/Djurfria
  • Hiss
  • Balkong eller veranda
  • Frukost

Roslagens natur ska kännas i varje utandning på Marholmen, därför har våra hotellrum antingen en veranda eller en balkong. Rummen är belägna i Marholmens huvudbyggnad, där frukosten serveras och Mareld spa finns.

Boka min vistelse

Hotellrum i Norrtälje - Upplev Stockholms Skärgård - Marholmen

Vårt hotell andas fortfarande nytt. Det stod färdigt 2015 och vi har inte sparat på något. Med omsorg kring varje liten detalj har vi velat skapa den rätta känslan så att du verkligen ska trivas hos oss. Du bor inte här som besökare, du lever här som gäst.

Inspirationen kommer från Roslagen och skärgården. Vilket inte är så konstigt då det är vad du ser då du blickar ut. Havet, friheten och måsarna som glider fram över himlen är det mesta som tillvaron kretsar kring. Det är svårt att tro att du bara är en kvart från Norrtälje.

Våra hotellrum har havet i väggarna

Våra hotellrum har vuxit fram ur vyerna utanför fönstret. Du märker det bland annat i våra val av material, där till exempel trägolven är lagda med traktens dominerande lövträd, asken. Färgerna är genomgående sobra och skapar en känsla av harmoni och lugn. Med generösa fönster får du närkontakt med den vackra skärgårdsnaturen utanför och ett stort inflöde av ljus i rummet. Vill du komma ännu närmare naturen går du ut på balkongen eller verandan. Alla rum har det. Vi har även rum som är anpassade för funktionshindrade.

Du når allt med tofflorna på

Hotellet är en del av Marholmens huvudbyggnad. Du behöver inte gå utanför dörren för att ta dig till den generösa frukostbuffén eller vår omtalade restaurang. Eller så är det precis det du gör, sätter dig ute på någon av våra verandor för att njuta lite extra. När vi ändå är inne på ämnet njutning, vill du koppla av lite extra efter en dag fylld med aktiviteter kan du besöka vårt spa Mareld. Det ligger i samma byggnad så du kan glida iväg i morgonrocken.

Hotellrummen ramar in Roslagens alla naturskiftningar, året om.

Stilfulla hotellrum inredda i massiva materialval med Roslagens natur som förebild.

Med utsikt för Marholmens vackra natur är avkopplingen inte långt borta

Avsluta dagen med en kopp te på verandan och njut av lugnet.