$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
 • Dubbel- eller enkelsängar
 • Wifi
 • 48tums TV
 • Rökfria/Djurfria
 • Hiss
 • Balkong eller veranda
 • Frukost

Roslagens natur ska kännas i varje utandning på Marholmen, därför har våra hotellrum antingen balkong eller veranda. Hotellrummen är belägna i Marholmens huvudbyggnad, där frukosten serveras och Mareld spa finns. Bo i dubbelrum från 1 295 kr/natt.

Boka min hotellvistelse

Hotell nära Norrtälje - Upplev Stockholms Skärgård - Marholmen

Vårt skärgårdshotell andas fortfarande nytt. Hotellet, beläget i Stockholms skärgård stod färdigt 2015 och vi har inte sparat på något. Med omsorg kring varje liten detalj har vi velat skapa den rätta känslan så att du verkligen ska trivas hos oss. Du bor inte här som besökare, du lever här som gäst.

Inspirationen till våra hotellrum kommer från Roslagen och Stockholms skärgård. Vilket inte är så konstigt då det är vad du ser då du blickar ut. Havet, friheten och måsarna som glider fram över himlen är det mesta som tillvaron kretsar kring på Marholmen. När du bor på vårt hotell är det svårt att tro att du bara är en kvart från Norrtälje.

Söker du efter boendepaket på hotell? Gå vidare till våra hotellpaket.

Våra hotellrum har havet i väggarna


Våra hotellrum har vuxit fram ur vyerna utanför fönstret. Du märker det bland annat i våra val av material, där till exempel trägolven är lagda med traktens dominerande lövträd, asken. Färgerna är genomgående sobra och skapar en känsla av harmoni och lugn. Med generösa fönster får du närkontakt med den vackra skärgårdsnaturen utanför och ett stort inflöde av ljus i rummet. Vill du komma ännu närmare naturen går du ut på hotellrummets balkong eller veranda. Alla rum har det. Vi har även rum som är anpassade för funktionshindrade.Våra hotellrumstyper:

 • Standardrum - Rummen är 18 kvm med två enkelsängar och badrum med dusch. Utsikt mot trädgården, samtliga rum har terrass eller balkong.
 • Superiorrum - Rummen är 24 kvm med två enkelsängar och badrum med dusch. Utsikt mot trädgården och kanalen, samtliga rum har terrass eller balkong.
 • Superiorrum med sjöutsikt - Rummen är 24 kvm med två enkelsängar och badrum med dusch. Utsikt och balkong mot vattnet.
 • Deluxerum - Rummen är 27 kvm och rymmer en bäddfåtölj samt två enkelsängar och badrum med dusch. Rummen har utsikt mot trädgård och begränsad sjöutsikt med terass.
 • Deluxerum med Sjöutsikt - Rummen är 27 kvm och rymmer en bäddfåtölj samt två enkelsängar och badrum med dusch. Rummen har sjöutsikt med balkong mot vattnet.


Du når allt med tofflorna på från hotellet


Skärgårdshotellet är en del av Marholmens huvudbyggnad. Du behöver inte gå utanför hotellets dörrar för att ta dig till den generösa frukostbuffén eller vår omtalade Restaurang Skärgårdsro. Eller så är det precis det du gör, sätter dig ute på någon av våra verandor för att njuta lite extra. När vi ändå är inne på ämnet njutning, vill du koppla av lite extra efter en dag fylld med aktiviteter kan du besöka vårt SPA Mareld som överblickar Roslagens vackra skärgård. Det ligger i samma byggnad så du kan glida iväg i morgonrocken.

Recension från Facebook

"Underbara rum, personalen skiner och maten is to die for." - Berka

Recension Google

"Hotellet ligger i en fantastisk miljö i skärgården. Topp renoverat anläggning och rum." - Marco

Recension Booking

"Sängarna sköna, och mycket fina rum. Maten fantastisk! Fina promenadvägar och trevlig personal." - Carina

Recension Booking

"Fin SPA-avdelning. Trevlig personal. Fina rum och en skön säng. Trevliga lokaler. Ett ställe att koppla av på." - Carola