$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
 • Dubbel- eller enkelsängar
 • Wifi
 • 48tums TV
 • Rökfria/Djurfria
 • Hiss
 • Balkong eller veranda
 • Frukost

Roslagens natur ska kännas i varje utandning på Marholmen, därför har våra hotellrum antingen balkong eller veranda. Hotellrummen är belägna i Marholmens huvudbyggnad, där frukosten serveras och spa & relaxavdelning ligger.

Boka din vistelse

Bo på hotell nära Norrtälje i Stockholms skärgård | Marholmen

Hotellet som ligger på ön Marholmen mitt i Stockholms skärgård, stod färdigt 2015. Här på hotellet har vi inte sparat på något. Med omsorg kring varje liten detalj har vi velat skapa den rätta hotellkänslan så att du verkligen ska trivas hos oss. Du bor inte här som besökare, du lever här som gäst.

Inspirationen till inredningen i våra hotellrum kommer från Roslagen och Stockholms skärgård. Vilket inte är så konstigt då det är vad du ser då du blickar ut. Havet, friheten och måsarna som glider fram över himlen är det mesta som tillvaron kretsar kring på Marholmen. När du bor på vårt hotell är det svårt att tro att du bara är en kvart från Norrtälje och en timme från Stockholm och Arlanda flygplats.

Söker du efter boendepaket med spa? Gå vidare till våra omtyckta spapaket.

Våra hotellrum har havet i väggarna


Våra hotellrum har vuxit fram ur vyerna utanför fönstret. Du märker det bland annat i våra val av material, där till exempel trägolven är lagda med traktens dominerande lövträd, asken. Färgerna är genomgående sobra och skapar en känsla av harmoni och lugn. Med generösa fönster får du närkontakt med den vackra skärgårdsnaturen utanför och ett stort inflöde av ljus i rummet. Vill du komma ännu närmare naturen går du ut på hotellrummets balkong eller veranda. Alla rum har det. Vi har även rum som är anpassade för funktionshindrade.

Rumstyper som erbjuds:

 • Standardrum - Rummen är 18 kvm med två enkelsängar och badrum med dusch. Utsikt mot trädgården, samtliga rum har terrass eller balkong.
 • Superiorrum - Rummen är 24 kvm med två enkelsängar och badrum med dusch. Utsikt mot trädgården och kanalen, samtliga rum har terrass eller balkong.
 • Superiorrum med sjöutsikt - Rummen är 24 kvm med två enkelsängar och badrum med dusch. Utsikt och balkong mot vattnet.
 • Deluxerum / Familjerum - Rummen är 27 kvm och rymmer en bäddfåtölj samt två enkelsängar och badrum med dusch. Rummen har utsikt mot trädgård och begränsad sjöutsikt med terass.
 • Deluxerum med Sjöutsikt / Familjerum - Rummen är 27 kvm och rymmer en bäddfåtölj samt två enkelsängar och badrum med dusch. Rummen har sjöutsikt med balkong mot vattnet.
 • Hundrum och husdjur med på resan - Vi välkomnar hundar på hotellet. Säg till när du bokar så att du får ett rum avsett för husdjur mot ett tillägg på 300 kr. På ön finner du också en hundstrand och en agilitybana.

Boka boende online.

Du når allt med tofflorna på från hotellet


Skärgårdshotellet är en del av Marholmens huvudbyggnad. Du behöver inte gå utanför hotellets dörrar för att ta dig till den generösa frukostbuffén eller vår omtalade Restaurang Skärgårdsro. Eller så är det precis det du gör, sätter dig ute på någon av våra verandor för att njuta lite extra. När vi ändå är inne på ämnet njutning, vill du koppla av lite extra efter en dag fylld med aktiviteter kan du besöka vår spa & relaxavdelning som överblickar Roslagens vackra skärgård. Det ligger i samma byggnad så du kan glida iväg i morgonrocken.

Se och boka våra paketerbjudanden >>


Se & Göra på Marholmen


Här på Marholmen har du tillgång till många olika aktiviteter som passar alla åldrar. Börja er vistelse med att lära känna Marholmen, en promenad runt huvudöns upplysta spår bjuder på vackra vyer utmed vattnet, en överblick av alla aktiviteter och många olika hus i nationalromantiskt stil som alla tillhör Marholmen och hyrs ut större delen av året.

Vill ni ta en längre promenad så rekommenderar vi en tur runt Strömsholmens elljusspår, en egen ö som ni enkelt tar er till genom att gå över tre vackra broar. Elljusspåret är 1 km långt.

På din promenad runt ön kommer du att se våra härliga aktiviteter, lite beroende på vilken årstid du kommer, såsom; mattcurling, Walking gym, badplatser, pingis i båthuset, kolbullepanna, äventyrsgolf, elljusspår, grillplatser, Nils Badhus (en mini-ö som ni drar er ut till på en flotte), Grosshandlargårdens café, bryggor & bra fiskevatten, båtuthyrning och mycket mer.

Men det som de flesta av våra besökare framförallt tar med sig är lugnet som skärgårdsvindarna ger. En total avkoppling med närhet till vattnet och naturen.

Se vår digitala och interaktiva karta här.

Recension från Facebook

"Underbara rum, personalen skiner och maten is to die for." - Berka

Recension Google

"Hotellet ligger i en fantastisk miljö i skärgården. Topp renoverat anläggning och rum." - Marco

Recension Booking

"Sängarna sköna, och mycket fina rum. Maten fantastisk! Fina promenadvägar och trevlig personal." - Carina

Recension Booking

"Fin SPA-avdelning. Trevlig personal. Fina rum och en skön säng. Trevliga lokaler. Ett ställe att koppla av på." - Carola