$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Hotellpaket för grupp & företag i Stockholms norra skärgård


Är ni en grupp på 2, 100 eller kanske 200 personer? Ta med kollegorna till ö-livet på Marholmen och njut av en aktiv eller avkopplande vistelse i Stockholms norra skärgård.

Marholmen är en ö med broförbindelse till fastlandet, endast 60 minuter från Stockholm och Uppsala och 15 minuter från Norrtälje. Ett paradis i Roslagens skärgård som står öppet året om! Det som våra grupper uppskattar allra mest är närheten till allt. I hotellbyggnaden hittar ni SPA & Relax, frukostbuffé, middagar, konferensrum och lunch/brunch samt biljard, pingis, aktivitetskällare för 10-kamper och reception med butik. Men ni har även nära till allt som finns att göra på ön; elljusspår på Strömsholmen, Uppdrag Marholmen, Strömsholmens 5- eller 10-kamp, badstränder, äventyrsgolf när vädret tillåter och badholmen, en helt egen holme som kan hyras med badtunna och bastu precis intill strandkanten.

Marholmens hotell har öppet året om för privat, grupp och konferens.