$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • Ställplats för husbil och husvagn
  • El ingår
  • Avloppstömning
  • Nära restaurang, spa och övriga aktiviteter
  • Max 7 nätter
Boka ställplats online

Ställplatser för husbil och husvagn i skärgården | Marholmen


Här på Marholmen har vi 15 ställplatser för husbilar och husvagnar med nära till allt vad vår ö har att erbjuda.

Både husbilar och husvagnar är välkomna. Notera att det inte finns toaletter eller duschar i ett eget servicehus i anslutning till ställplatserna och att det inte finns utrymme för förtält. Däremot kan du boka in dig på hotellets spa.

Välkommen att boka ställplats online, på reception@marholmen.se eller på 0771-16 17 00

VIKTIGT! När du bokar online - var noga med att göra din sökning för 1 gäst (det är inställt på 2 gäster så du måste själv ändra till 1 gäst att få upp resultat för Ställplatser)


Marholmen är en ö med broförbindelse i Roslagens skärgård som ligger ca 1 timme med bil från Stockholm och Uppsala. Besök oss med husbil året om och njut av härliga omgivningar, aktiviteter, restaurang, café och mycket mer. Hos oss finner ni 15 bokningsbara ställplatser försedda med el, placerade nordväst på ön med bara ett par minuters promenad till strand, äventyrsgolf, hotell & restaurang, hundstrand, agilitybana, båtuthyrning, träning utomhus, boule, pingis i båthus och multi-court samt flera anordnade grillplatser och mycket mer.


-> Se och Göra på Marholmen

-> Digital karta över Marholmen

-> Tips på utflykter i Roslagen