$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Skärgårdsstugor - perfekta att hyra för familjen eller det lilla kompisgänget


Vill du hyra en stuga i Stockholms skärgård? Nöj dig inte med det. På Marholmen kan du ha ditt eget boende och samtidigt tillgång till all den service och hela det utbud som öriket erbjuder. Att bo i stuga på Marholmen förenar alltså det bästa av två världar. Du bestämmer själv hur du vill ha dina dagar här.

Här kan du vistas en natt, en helg eller en hel vecka och sköta dig själv helt och hållet, och bara njuta av vackra Roslagen. Men du kan också lyxa till det med en frukost eller måltider i restaurangen när du känner för det. Eller varför inte unna dig maximal njutning i vårt fina Mareld spa med utsikt mot viken?

I våra stugor kan du välja att laga maten helt själv med självhushåll, eller äta alla eller vissa måltider i vår restaurang. Naturen, havet och Marholmens hela utbud av service och aktiviteter inklusive Mareld Spa, har du inpå knuten. Här är du alltid långt ifrån vardagen, trots att du bara är en timme från Stockholms city.

Nyrenoverade skärgårdsstugor med högt i tak


Här på Marholmen finns ett fyrtiotal nyrenoverade stugor, samtliga har:

  • Högt i tak - öppet upp till nocken för maximal rymd
  • Egen bastu
  • Egen braskamin
  • Ett kombinerat vardagsrum och ett välutrustat kök
  • Tre sovrum med totalt sex bäddar
  • Gott om yta för hela familjen eller kompisgänget att umgås och bara vara.

När du bokar, tänk på att våra stugor ibland måste bokas flera nätter i taget under våra högsäsonger här på ön. Övriga tider på året går det oftast att boka en eller ett par nätter i taget

Undrar du hur det går till att hyra en stuga på Marholmen?

Här hittar du svaren på allt du behöver veta >>