$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Vill du vara med på Marholmens utvecklingsresa?


På vår 34 hektar stora ö med broförbindelse till fastlandet, ryms bland annat hotell, stugor, villor, glampingtält, konferens, spa, restaurang, ställplatser för husbil och husvagnar, festlokaler, badtunnor, bastu, bryggor och en egen sandstrand. Aktiviteter för både privat- och konferensgäster året runt inkluderar äventyrsgolf, multisportbana, båtorientering, tävlingsarenor, Walking gym, Skogsbad, kallbad, grillplatser, en agilitybana, lekplatser och mycket mer.

Genom historien har människor kommit till Marholmen för avkoppling och rekreation. 1913 donerade Nils och Hanna Berg en del av Marholmen till Landsorganisationen (LO) för att ge arbetarhustrur och arbeterskor möjlighet till vila. Det är en tradition som än idag förvaltas av ägaren, Svenska Kommunalarbetareförbundet.

Nu tar vi nästa steg mot att sätta vår lilla ö i Roslagen på kartan som Sveriges nästa stora året-runt destination och det händer mycket spännande hos oss.

– Jag ser verkligen fram emot att vidareutveckla Marholmen till sin fulla potential tillsammans med våra medarbetare och ägare, säger Fredrik Utheim, som tillträdde som ny vd efter årsskiftet.

Och i takt med att fler kunder hittar till oss så behöver vi hitta fler passionerade kollegor för att stärka vårt team. Vill du också vara en del av Marholmens resa? Varmt välkommen med din ansökan. Skicka en spontanansökan till den ansvariga för den avdelning du är intresserad av att arbeta på. Kontaktuppgifterna hittar du här >>