$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Vill du vara med på Marholmens utvecklingsresa?


På vår 34 hektar stora ö med broförbindelse till fastlandet, ryms bland annat hotell, stugor, villor, glampingtält, konferens, spa, restaurang, ställplatser för husbil och husvagnar, festlokaler, badtunnor, bastu, bryggor och en egen sandstrand. Aktiviteter för både privat- och konferensgäster året runt inkluderar äventyrsgolf, multisportbana, båtorientering, tävlingsarenor, Walking gym, Skogsbad, kallbad, grillplatser, en agilitybana, lekplatser och mycket mer.

Genom historien har människor kommit till Marholmen för avkoppling och rekreation. 1913 donerade Nils och Hanna Berg en del av Marholmen till Landsorganisationen (LO) för att ge arbetarhustrur och arbeterskor möjlighet till vila. Det är en tradition som än idag förvaltas av ägaren, Svenska Kommunalarbetareförbundet.

Nu tar vi nästa steg mot att sätta vår lilla ö i Roslagen på kartan som Sveriges nästa stora året-runt destination och det händer mycket spännande hos oss.

– Jag ser verkligen fram emot att vidareutveckla Marholmen till sin fulla potential tillsammans med våra medarbetare och ägare, säger Fredrik Utheim, som tillträdde som ny vd efter årsskiftet.

Och i takt med att fler kunder hittar till oss så behöver vi hitta fler passionerade kollegor för att stärka vårt team. Vill du också vara en del av Marholmens resa? Varmt välkommen med din ansökan.


Nu söker vi två kollegor till vårt nya Innesäljteam!


Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att vara att hantera alla bokningsförfrågningar som kommer in i våra kanaler från både privatpersoner och företag. Du kommer att ta hand om alla typer av bokningar – från logi och weekendpaket till bröllop, svensexor, fester, kickoffer och konferenser inklusive kringarrangemang och aktiviteter. Du ingår i ett team och har ett helhetsansvar för ”dina” bokningar för att säkerställa att kundens behov tillgodoses.

Vem är du? Vi söker dig som har hög social kompetensnivå, en positiv energi och ett brinnande intresse för människor, nöjda kunder och att driva affärer. Du har en förmåga att lyssna in kundens behov och bemöta dem på ett kreativt sätt. Du är en lagspelare som gillar att jobba i ett högt tempo och hantera många bokningar samtidigt.

Läs mer och skicka din ansökan här >>