$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Boka ett helt ovanligt jullov i Roslagens skärgård


Vill du och familjen uppleva ett jullov som känns ljusår från vanligheten? Då behöver ni inte åka långt. En timme från Stockholm och Uppsala samt trettio meter från fastlandet ligger Marholmen, ett eget örike med massor av aktiviteter för barn och vuxna. Här finns barnfavoriter som lekland, bio, femkamp och tipsrunda med fina priser.

Bäst av allt är tiden tillsammans, skratten och de minnen ni tar med er. Bo till specialpris i våra fina hus med bastu, braskamin och wifi eller på vårt nya hotell i familjerum med havsutsikt. Välkommen till Marholmen – en helt ovanlig ö.

Datum och tider för jullovet på Marholmen


Jullov på Marholmen: Torsdag 26/12 kl 15.00 – söndag 5/1 kl 11.00

Specialerbjudande online på boende under loven


Boende i stuga med 3 rum för 3–6 personer (självhushåll) och fritt wifi. 1 dygn: från 1 295 kr

Boende på vårt hotell i Deluxerum och fritt wifi. Från 1 510 kr/rum för 2 vuxna och 2 barn (1 barn i extra säng och 1 barn i vuxens säng).

Boka din vistelse direkt i Onlinebokningen för att se erbjudandet.

Boka via mejl: reception@marholmen.se

Ring oss för frågor eller hjälp med bokning: 0771-16 17 00

Hotellet är stängt nyårsafton 31/12

Leklandet


Öppet kl 9.00 – 16.30 (stänger söndag 5.1 kl 11.00)

Under lovet förvandlar vi vår 10-kampskällare till ett lekland där solen nästan alltid skiner. Här kan ni utmana varandra eller leka på egen hand med att köra minibilar(bobbycars) på vår 30 kvadratmeter bilbana, spela airhockey, fuzzball, fyra i rad, basket och försöka göra mål på polisen. Och mycket annat.

Det är inte bara kroppen som ska jobba utan även hjärnan. I Kluriga Hörnan har vi: Solitaire, (försök rensa spelbrädan genom att hoppa med stavarna över andra stavar), T-pussel (bygg ett T av pusselbitar), Klippet (klipp ett A4-papper till en figur som du tror är omöjlig) och Kuben (bygg en kub av klossar på 3 minuter).

I leklandet får barnen möjlighet att vinna över de vuxna i barnens 4-kamp. Grenarna är basket, minigolf, vågen och gör mål på polisen. Garanterat skoj!

Bio


När våra konferensgäster är hemma och vilar kör vi Marholmen Bio i ett av våra konferensrum. Vi byter ut stolar och bord till Fatboys där vi sjunker ner och tittar på klassikern ”Bamse och Tjuvstaden” på storskärm. Utanför konferensrummet har vi vår lounge där de vuxna barnen kan få pusta ut en stund.

Bioprogrammet presenteras ca 4 veckor innan.

Restaurangens öppettider under Jullovet


Frukost: Öppet kl. 6:30-10:00 förutom 1 januari då frukosten är stängd

Lunch & middag 26/12 - 3/1 & 5/1: Stängt

Lunch 4 januari: 12:30-14:30

Middag 4 januari: 17:30-21:30

Tips på andra aktiviteter


Utöver ovanstående aktiviteter så finns det även mycket annat du kan göra, både här på ön men också i närområdet där närmsta stad är Norrtälje. Vi hjälper dig gärna vidare med tips på aktiviteter!

Besök Norrtälje Badhus under Jullovet


Bara 15 minuter från Marholmen finner ni nybyggda Norrtälje Badhus, perfekt för både stora och små barn!

För öppettider och priser besök: Norrtälje Badhus

Besök Kvisthamrabacken


Kvisthamrabacken ligger centralt i Norrtälje längst in i Norrtäljeviken. Välkommen hit och åk i våra tre välpreparerade pister. Eller varför inte bara komma till vår värmestuga och fika. Och för de allra minsta har vi en väldigt rolig pulkabacke.

Den är 225 meter lång och har en fallhöjd på 55 meter. Det finns tre nedfarter. Stora backen är blå och räknas som medelsvår, en skogsbacke och en svart nedfart med en lutning på 44 grader.

Backen har belysning och det finns skidlift.

Du har möjlighet att hyra dina skidor/snowboard vid backen. Mer information gällande uthyrning: Roslagens Alpina Klubb

Prova på CrossFit i Norrtälje 3 jan kl. 13:00


20 minuter från Marholmen hittar du CrossFit Norrtälje. Den 3 jan kl. 13:00 bjuder de in till att prova på ett utmanande träningspass i deras lokaler på Nordrona.

För mer info/kontaktuppgifter besök: CrossFit Norrtälje

Åk skridskor utomhus i Norrtälje


Om inte vår egna is håller för skridskoåkning under jullovet så finns Norrtälje Sportcentrum bara 15 minuter från Marholmen. De har både en inomhusbana och en utomhusbana(bandyplanen) som är öppen för allmänheten.

För öppettider och mer info besök: Norrtälje Sportcentrum allmänna öppettider

Vinn en vistelse!


Delta i barnens tipsrunda i huvudbyggnaden. Första pris är en stuga i ett dygn under påsklovet 2019 för 3–6 personer.