$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Boka genom reception@marholmen.se eller ring oss på 0771-16 17 00.

Boka ett helt ovanligt jullov i Roslagens skärgård


Vill du och familjen uppleva ett höstlov som känns ljusår från vanligheten behöver ni inte åka långt. En timme från Stockholm och Uppsala samt trettio meter från fastlandet ligger Marholmen, ett eget örike med massor av aktiviteter för barn och vuxna. Här finns barnfavoriter som lekland, bio, femkamp, tipsrunda med fina priser och gratis efterrätt till alla barnen i restaurangen.

Bäst av allt är tiden tillsammans, skratten och de minnen ni tar med er. Bo till specialpris i våra fina hus med bastu, braskamin och wifi eller på vårt nya hotell i familjerum med havsutsikt. Välkommen till Marholmen – en helt ovanlig ö.


Datum och tider


Jullov: onsdag 26.12 kl 15.00 – lördag 5.1 kl 11.00


Specialpriser på boende under loven


Boende i stuga med 3 rum för 3–6 personer (självhushåll) och fritt wifi. 1 dygn: fr 1295 kr. Lägg till ett extra dygn: fr 995 kr

Boende i vårt nya hotell i med havsutsikt och wifi. Från 1595 kr/rum för 2 vuxna och 2 barn (1 barn i extra säng och 1 barn i vuxens säng).

Leklandet


Öppet kl 9.00 – 11.00 & kl 15.00 – 16.30 (stänger lördag 5.1 kl 11.00)

Under loven förvandlar vi vår 10-kampskällare till ett lekland där solen nästan alltid skiner. Här kan ni utmana varandra eller leka på egen hand med att köra minibilar(bobbycars) på vår 30 kvadratmeter bilbana, spela airhockey, fuzzball, fyra i rad, basket och försöka göra mål på polisen. Och mycket annat.

Det är inte bara kroppen som ska jobba utan även hjärnan. I Kluriga Hörnan har vi: Solitaire, (försök rensa spelbrädan genom att hoppa med stavarna över andra stavar), T-pussel (bygg ett T av pusselbitar), Klippet (klipp ett A4-papper till en figur som du tror är omöjlig) och Kuben (bygg en kub av klossar på 3 minuter).

I leklandet får barnen möjlighet att vinna över de vuxna i barnens 5-kamp. Grenarna är basket, laserpistolskytte, minigolf, vågen och gör mål på polisen. Garanterat skoj!

Bio


När våra konferensgäster är hemma och vilar kör vi Marholmen Bio i ett av våra konferensrum. Vi byter ut stolar och bord till Fatboys där vi sjunker ner och tittar på klassikern ”Bamse och Tjuvstaden” på storskärm. Utanför konferensrummet har vi vår lounge där de vuxna barnen kan få pusta ut en stund.

Bion är 26.12-5.1 och börjar kl 19.15

Barnens restaurang

Vad ska vi äta? På loven får alla barn gratis glass till lunch och middag då ni äter i Restaurang Skärgårdsro. Ät barnfavoriter som pannkaka och köttbullar. Se vår meny här

Tips! Förboka frukost, lunch och middag.

Tips för de vuxna


Njut i vårat barnfria SPA Mareld
Träna med havsutsikt vårar full utrustade gym
Promenera med skärgården som utsikt
Ta en bastu i din egen stuga!