$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Vad är en jul utan paket?


Lite tråkigare om du frågar oss. Därför har vi tagit fram några riktigt röda paket för dig som vill förlänga julen på Marholmen ända till nästa dag. Bo i våra mysiga stugor eller lyxa till det med Spa och en natt i vårt nästan nya hotell.

En jul på Marholmen är som ingen annan. Du känner det i samma ögonblick du kommit över den lilla bron. Fast du nyss lämnade fastlandet är du som i en annan värld. En värld där det inte finns några måsten. Bara avkoppling, glädje och gemenskap. Så är livet i öriket Marholmen.

Julen här är speciell och har alltid varit. Därför kommer våra gäster tillbaka år efter år. Förutom vårt omtalade traditionella julbord är det atmosfären som lockar och förför. Den karga, vackra skärgården i vinterskrud och värmen från alla oss som bara vill att du ska ha det bra.

Boka julbordspaket med boende genom reception@marholmen.se eller ring oss på 0771-16 17 00.


Julens röda paket

Besök oss 27 november - 13 december när vinterskruden lagt sig över skärgården, då värmen i restaurang och spa är som allra bäst.

Julbordsweekend på hotell


Bo på vårt hotell ett stenkast från brygga och vatten. Inspirationen till våra hotellrum kommer från Roslagen och Stockholms skärgård. Vilket inte är så konstigt då det är vad du ser då du blickar ut genom rummens panoramafönster då skärgården är det mesta som tillvaron kretsar kring här på Marholmen. När du bor på vårt hotell är det svårt att tro att du bara är en timme från Stockholm och Uppsala.


Julbordsweekend på hotell fr. 1393 kr/person inkl:

 • Del i standard dubbelrum en natt - ankomst fredag eller lördag
 • Marholmens frukostbuffé
 • Julbord middag*

* Ange önskad sittning mellan kl. 17:00-20:30 i samband med din bokning.

Vill ni boka en hotellweekend med barn under 5 år? Vänligen kontakta oss i receptionen för pris och bokning: 0771-16 17 00 eller reception@marholmen.se

Julbordsweekend på hotell med spa & relax


Ankomst fredag eller lördag från 1785 kr/person inkl:

 • Del i standard dubbelrum en natt
 • Marholmens frukostbuffé
 • Julbord middag*
 • Inträde till spa- & relaxavdelningen**

* Ange önskad sittning fredag mellan kl. 17:00-20:30 eller lördag mellan kl. 16:00-20:30 i samband med din bokning.

** I paketen ingår en entré/inträde 4 timmar till spa- & relaxavdelningen. Bokningsbara tider i spa & relax är: kl. 08-12, kl. 12-16, kl. 16-20, kl. 20-22. (18-års gräns i spaavdelning)Stugweekend - Julbord MiddagStugweekend ankomst fredag eller lördag från 1 480 kr/pers (baserat på 4 vuxna i en stuga) inkl:

 • Boende i Marholmsstuga standard (självhushåll) en natt
 • Julbord Middag*
 • Marholmens frukostbuffé
 • Linne & städ ingår

* Ange önskad sittning fredag kl. 17:00-20:30 eller lördag kl. 16:00-20:30 i samband med din bokning.

Vill ni boka en stugweekend med barn under 5 år? Vänligen kontakta oss i receptionen för pris och bokning: 0771-16 17 00 eller reception@marholmen.se


Se och Göra under julen

Nedan finner ni tips på aktiviteter under er julvistelse här på Marholmen.

Spa & Relax


Marholmens Spa Mareld är din tillflyktsort varje dag, hela året. I vår ångbastu lyser stjärnhimlen och i poolen har naturen lagt sig till rätta med gotländsk natursten. Under din vila här på Mareld spa har du utsikt över både strandkanten, bryggorna och skärgårdsbebyggelsen. Men det behöver du inte tänka på. Det ska bara kännas. Att besöka oss innebär att fly från dagen ett tag, oavsett om du är här för en timmes gympass eller en tredagars konferens. Låt dina tankar vila medan kroppen blir omhändertagen av en värmande torrbastu eller får full uppmärksamhet i ett av våra behandlingsrum.

Åldersgräns 18 år i Spa & Relaxavdelningen.

Ett besök i Norrtälje stad


Ett besök i vår charmiga hamnstad är bara 15 minuter bort med bil.

I Norrtälje hittar du ett stort utbud av butiker, caféer, mysiga kullerstensgator, restauranger, museum och mycket mer. Söker du större kedjor så finns där också 3 handelsområden strax utanför centrum.

Öppettiderna i stadskärnan över julen hittar du på Norrtälje Handelsstads hemsida.