$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Vad är en jul utan paket?


Lite tråkigare om du frågar oss. Därför har vi tagit fram några riktigt röda paket för dig som vill förlänga julen på Marholmen ända till nästa dag. Bo i våra mysiga stugor eller lyxa till det med Spa och en natt i vårt nästan nya hotell. Är ni många? Krydda julen med en 5-kamp!

En jul på Marholmen är som ingen annan. Du känner det i samma ögonblick du kommit över den lilla bron. Fast du nyss lämnade fastlandet är du som i en annan värld. En värld där det inte finns några måsten. Bara avkoppling, glädje och gemenskap. Så är livet i öriket Marholmen.

Julen här är speciell och har alltid varit. Därför kommer våra gäster tillbaka år efter år. Förutom vårt omtalade traditionella julbord är det atmosfären som lockar och förför. Den karga, vackra skärgården i vinterskrud och värmen från alla oss som bara vill att du ska ha det bra.

Boka julbordspaket med boende genom reception@marholmen.se eller ring oss på 0771-16 17 00.


Julens röda paket

Besök oss 22 november - 15 december när vinterskruden lagt sig över skärgården, då värmen i restaurang och spa är som allra bäst.

Julbordspaket - Stuga


Bo i Marholmsstuga standard med braskamin och bastu, trivsamma och funktionellt inredda hus i Roslagens skärgård. Våra stugor är mycket omtyckta av våra gäster och passar allt ifrån familjer till kompisgäng som vill bo med naturen inpå knuten. Stugorna har ett härligt stort allrum med öppen planlösning för att alla ska kunna vara samlade. De 6 bäddarna i stugan är fördelade på tre sovrum med gemensamt badrum där det finns toalett, dusch och bastu.


Julbordspaket i stuga från 1030 kr/person (baserat på 4 pers i stuga) inkl:

  • Boende i Marholmsstuga standard en natt för upp till 6 personer (självhushåll)
  • Julbord lunch
  • Marholmens frukostbuffé

Tips! Önskar ni äta julbord till middag istället för lunch lägger ni bara till 100 kr/person.

Julbordspaket - Hotell


Bo på vårt hotell ett stenkast från brygga och vatten. Inspirationen till våra hotellrum kommer från Roslagen och Stockholms skärgård. Vilket inte är så konstigt då det är vad du ser då du blickar ut genom rummens panoramafönster då skärgården är det mesta som tillvaron kretsar kring här på Marholmen. När du bor på vårt hotell är det svårt att tro att du bara är en timme från Stockholm och Uppsala.


Julbordspaket med hotell & spa från 1 625 kr/person inkl:

  • Del i standard dubbelrum en natt
  • Marholmens frukostbuffé
  • Julbord middag
  • 1 inträde/person* till SPA Mareld

* I paketen ingår en entré/inträde 4 timmar till Spa & Relax avdelningen. Bokningsbara tider i Spa är: kl. 08-12, kl. 12-16, kl. 16-20. (18-års gräns i spaavdelning)


JulKul! 5-kamp för 255 kr/person


Är ni 10 personer eller fler? Tävla på skoj och blodigt allvar i vår aktivitetskällare.
Grenar: Laserpistolskytte, Bowls, Förr eller senare, Basketduellen och Pengarna på bordet.

Boka genom reception@marholmen.se eller ring oss på 0771-16 17 00.

Julgransutställning


Årets Julgransutställning arrangeras till förmån för lokala välgörenhetsorganisationer tillsammans med lokala företag som pyntar och klär varsin gran och där ni som besökare får rösta på er favorit. En mysig aktivitet i hotellbyggnaden medan ni njuter av den värmande glöggen.

Det vinnande företaget kommer få skänka 3 000 kr till valfri lokal välgörenhetsorganisation.

Ni som är med och röstar har chans att vinna en Hotellvistelse för två i dubbelrum inkl. frukostbuffé.

Spa & Relax


Ingår i Lyxpaket Jul

Marholmens Spa Mareld är din tillflyktsort varje dag, hela året. I vår ångbastu lyser stjärnhimlen och i poolen har naturen lagt sig till rätta med gotländsk natursten. Under din vila här på Mareld spa har du utsikt över både strandkanten, bryggorna och skärgårdsbebyggelsen. Men det behöver du inte tänka på. Det ska bara kännas. Att besöka oss innebär att fly från dagen ett tag, oavsett om du är här för en timmes gympass eller en tredagars konferens. Låt dina tankar vila medan kroppen blir omhändertagen av en värmande torrbastu eller får full uppmärksamhet i ett av våra behandlingsrum.

  • Boka din entrétid i samband med er bokning, tider att välja mellan: kl. 08-12 | kl. 12-16 | 16-20
  • Åldersgräns 18 år i Spa & Relaxavdelningen.

Ett besök i Norrtälje stad


Ett besök i vår charmiga hamnstad är bara 15 minuter bort med bil.

I Norrtälje hittar du ett stort utbud av butiker, caféer, mysiga kullerstensgator, restauranger, museum och mycket mer. Söker du större kedjor så finns där också 3 handelsområden strax utanför centrum.

Öppettiderna i stadskärnan över julen hittar du på Norrtälje Handelsstads hemsida.