$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Vad är ett december utan röda paket?


Lite tråkigare om du frågar oss. Därför har vi tagit fram några härligt röda paket för dig som vill förlänga avkopplingen på Marholmen ända till nästa dag. Bo i våra mysiga stugor eller lyxa till det med spa och en natt på hotell.

En jul på Marholmen är som ingen annan. Du känner det i samma ögonblick du kommit över den lilla bron. Fast du nyss lämnade fastlandet är du som i en annan värld. En värld där det inte finns några måsten. Bara avkoppling, glädje och gemenskap. Så är livet i öriket Marholmen.

Julen här är speciell och har alltid varit. Därför kommer våra gäster tillbaka år efter år. Förutom vår tradition med god julmat, ståtliga julgranat och gnistrande marschaller så är det atmosfären som lockar och förför. Den karga, vackra skärgården i vinterskrud och värmen från alla oss som bara vill att du ska ha det bra.

Önskar ni besöka oss 23-26 december? Då ska du besöka vår sida för Jul på Ön.


Julens röda paket 1-22 dec

Besök oss när vinterskruden lagt sig över skärgården, då värmen i restaurang och spa är som allra bäst.

Spapaket Fredagsmys


Bo på Marholmens hotell ett stenkast från brygga och vatten. Inspirationen till våra hotellrum kommer från Roslagen och Stockholms skärgård. När du bor på vårt hotell i december är du omgiven av juleljus, granar och doften av julens kryddor.


Spapaket Fredagsmys inkluderar:

* I paketet ingår ett inträde(3 tim)/pers till spa- & relaxavdelningen.

Spapaket Sköna söndag


Hos oss fångar ni decembers söndagar som präglas av god julinspirerad mat, frisk skärgårdsluft och ett lugn utöver det vanliga. Kanske bäst av allt - ni får nästan en hel ö för er själva. Söndagen är nämligen vår absolut lugnaste dag.


Spapaket Sköna Söndag:

* Under söndagen ingår ett inträde á 3 timmar, du väljer önskad tid i bokningen.Julens skärgårdspaket


Decembers Skärgårdspaket inkluderar:


Vill ni boka Julens skärgårdspaket med hund? Vänligen kontakta oss i receptionen för pris och bokning: 0771-16 17 00 eller reception@marholmen.se


Lägg till en aktivitet

Nedan finner ni tips på aktiviteter som ni kan boka extra till er julvistelse här på Marholmen.

Kallbad med bastu

Pris: 195 kr/pers inkl. lån av badrock och tofflor (aktiviteten måste bokas i förväg)


Kallbad, vinterbad eller havsbad - kärt barn har många namn. Och oavsett vad vi väljer att kalla det så är det ett uppfriskande bad som gör gott för både kropp & själ med effekter som bättre stresshantering, ökat välmående, bättre sömn och gladare humör vid återkommande kallbad. Kallbadet passar dig som vill ge dig på något uppfriskande och helt fantastiskt i upplevelseväg. Marholmens kallbad/vinterbad har alltid funnits, på sätt och vis. Badholmen heter platsen som ni kommer att besöka när ni bokar kallbad, precis som det låter så har holmen i urminnes tider använts för just bad, året om. Skillnaden är att vi satt upp en brygga med stege och att vi ser till att hålla det isfritt för dig som är sugen på ett dopp.

Boka på mejl eller telefon.

Spabehandling


Marholmens Spa Mareld är din tillflyktsort varje dag, hela året. I vår ångbastu lyser stjärnhimlen och i poolen har naturen lagt sig till rätta med gotländsk natursten. Under din vila här på Mareld spa har du utsikt över både strandkanten, bryggorna och skärgårdsbebyggelsen. Men det behöver du inte tänka på. Det ska bara kännas. Att besöka oss innebär att fly från dagen ett tag, oavsett om du är här för en timmes gympass eller en tredagars konferens. Låt dina tankar vila medan kroppen får full uppmärksamhet i ett av våra behandlingsrum.

Boka massage online:

Åldersgräns 18 år i Spa & Relaxavdelningen.

Vinterpingis i båthuset

Pris: 175 kr/tim per pingisbord (max 4 pers) - Gäller för boende gäster


Välkommen till Marholmens båthus-pingis. Här spelar ni pingis året om i ett båthus med rejält självdrag mellan plankorna och en fantastisk plats precis intill vattnet (eller isen?). När ni bokar ett pingisbord här så möts ni inte bara av ett pingisbord utan ni möts av en oas med härliga ljuskällor hängandes i tak, solstolar att vila benen i, skön infravärme för de allra kallaste dagarna, musikspelare, darttavlor och palmer som trivs i kyla.

Boka tid direkt i receptionen, på mejl eller telefon.

Ett besök i Norrtälje stad


Ett besök i vår charmiga hamnstad är bara 15 minuter bort med bil.

I Norrtälje hittar du ett stort utbud av butiker, caféer, mysiga kullerstensgator, restauranger, museum och mycket mer. Söker du större kedjor så finns där också 3 handelsområden strax utanför centrum.

Öppettiderna i stadskärnan över julen hittar du på Norrtälje Handelsstads hemsida.