$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • Lån av badrock och handduk ingår
  • Omklädningsrum
  • Kalldusch utomhus
  • Hela året
  • 195 kr per person/timma

Blicka ut över fjärden som ligger blank och klar framför dig, i denna fantastiskt härliga aktivitet som får hela kroppen att bara vara här och nu. När du bokar den här aktiviteten så får du med dig morgonrock och handduk som du tar med dig till omklädningsrummet ute på Badholmen, där finner du även lite tips för dig som aldrig kallbadat förut.

För personlig service och bokning kontakta oss på 0771-16 17 00 eller på reception@marholmen.se

Skicka en förfrågan

Kallbad med bastu på Badholmen


Kallbad, vinterbad eller havsbad - kärt barn har många namn. Och oavsett vilken årstid vi väljer att göra det, och vad vi än väljer att kalla det så är det ett uppfriskande bad som gör gott för både kropp och själ med effekter som bättre stresshantering, ökat välmående, bättre sömn och gladare humör.

Havsbadet passar er som prova på något uppfriskande och helt fantastiskt i upplevelseväg. Marholmens havsbad har alltid funnits, på sätt och vis. Badholmen heter platsen som ni kommer att besöka när ni bokar havsbad, precis som det låter så har holmen i urminnes tider använts för just bad, året om. Skillnaden är att vi satt upp en brygga med stege och vintertid ser vi till att hålla det isfritt för dig som är sugen på ett dopp. Vi rekommenderar att du badar 1-3 ggr med efterföljande bastu för att verkligen få uppleva kallbad på riktigt, alldeles lagom för en stunds avkoppling på Badholmen.

Att snabbt kyla ner kroppen är inte skadligt på något sätt för en frisk person, tvärtom så har det många hälsofördelar. Däremot ska man vara lite extra försiktig med just kallbad om man har någon hjärt- eller kärlsjukdom. Du känner din kropp bäst. Välkommen hit, vår, sommar, höst och vinter.

Badholmen kan hyras för Kallbad en timma exklusivt för grupper upp till 8 personer. Som tillval kan ni också välja att lägga till badtunnor för upp till 24 personer.