$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Kallskänka

Marholmen är ett örike i Roslagens skärgård för rekreation, inspiration och möten. En timme från Stockholm, Arlanda och Uppsala. Vi har tagit hand om konferenser sedan 1937. Idag vänder vi oss både till konferens- och fritidsgäster. Vårt erbjudande består av Grosshandlarvillan, exklusiva Villa Berg, 40 hus, 5 villor, ett nybyggt hotell av högsta standard, spa, festvåningen Paviljongen, sommarcaféet Grosshandlargården, paint ball ön Rackaren, aktivitetsön Strömsholmen och mycket, mycket mer. Kort sagt – den helt ovanliga ön Marholmen måste upplevas!

Vi söker dig som har stor passion för att laga mat, är driven, kreativ, noggrann, positiv och lyhörd.
Du förstår betydelsen av att följa arbetsrutiner och instruktioner och ser hellre möjligheter än problem. Som person är du noggrann, tålmodig och strukturerad med förmågan att behålla lugnet i en händelserik arbetsmiljö. 

Du har utbildning som kallskänka eller likvärdigt och minst fem års arbetserfarenhet som yrket i restaurangbranschen.

För att vara lämplig i rollen som kallskänka hos oss behöver du behärska svenska obehindrat i tal och skrift för att kunna kommunicera med gäster och övrig personal.

Övrig information

Tjänsten är heltid och arbetstiden är schemalagd till varannan helg och arbetspassen är förlagda under våra öppettider på rullande schema. Vi arbetar med årsarbetstid.

Anställningen är tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön enligt hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.  

Körkort krävs. Tillgång till egen bil behövs för att ta sig till oss.      

Vi tar endast emot ansökningar per mail: hr@marholmen.se och ser gärna att din ansökan består av ett personligt brev samt CV.  

Märk din ansökan med ”Kallskänka”

 

Varmt välkommen med din ansökan senast den 22 juli.