$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Oändliga möjligheter för helt ovanliga möten


Genom åren har vi arrangerat tusentals möten, konferenser, kick-offer och events av alla de slag här på Marholmen. På den 34 hektar stora ön med broförbindelse till fastlandet, finns alla möjligheter att skapa ett minne för livet för dina deltagare. Med 386 bäddar fördelade på ett bekvämt hotell, mysiga stugor och charmiga villor, en mängd varierande lokaler och en lång rad aktiviteter, kan du skräddarsy ditt möte utefter ditt syfte, behov, önskemål och förutsättningar.

Vårt egna aktivitetsteam hjälper dig att skräddarsy ett upplägg med teambyggande aktiviteter utifrån dina behov och önskemål. Vill ni hellre ta det lugnt? Mareld spa, måltider ute i naturen eller i restaurangen, Skogsbad eller kallbad med badtunnor och bastu lägger du till som du önskar.

Anledningarna till att boka ditt möte, konferens eller kick-off hos oss på Marholmen är många. Här är några av dem:

  • 34 hektar storslagen natur och möjligheter i Roslagens skärgård, en timme från Stockholm och Arlanda
  • På ön finns ett stort och varierat utbud av unika konferens, mötes- och festlokaler för upp till 180 deltagare
  • Vårt egna aktivitetsteam arrangerar ett stort utbud av aktiviteter för alla syften
  • Över 200 rum med totalt 386 bäddar utspridda över ön i hotell, stugor och villor
  • Aktiviteter som alltid ingår är bland annat Skogsbad, Walking Gym, motionsspår och grillplatser. Beroende på säsong ingår även lån av båt, kajak, kanot, äventyrsgolf & vår multicourt- och beachvolleybollbanor.


Få offert - möte, kickoff, konferens eller företagsevent

Mötes- och konferensmiljöer med oändliga möjligheter >>  

På Marholmens 34 hektar finns oändliga möjlig...

På Marholmens 34 hektar finns oändliga möjligheter att mötas. Många möten äger inte bara rum inom väggarna på någon av våra ljusa konferenslokaler eller någon av de historiska byggnaderna, utan ute i naturens eget mötesrum. Läs mer ›

Teambyggande aktiviteter på Marholmen >>  

Vårt aktivitetsteam har tillsammans nästan 10...

Vårt aktivitetsteam har tillsammans nästan 100 års erfarenhet av att arrangera skräddarsydda aktiviteter för alla behov. Vi guidar dig genom hela planeringen och hjälper gärna till med idéer och förslag på upplägg. Läs mer ›


Med hjälp av vårt proffsiga aktivitetsteam blir din konferens eller kick-off precis så bra som du vill!


Här på Marholmen finns alltid ett stort utbud av aktiviteter att välja bland för alla syften och behov. Om ni så vill går alldeles utmärkt att stanna inomhus i värmen, men de flesta grupper passar på att vistas ute i naturen och njuta av närheten till skogen och havet under sin tid här hos oss.

Vi anpassar uppläggen så att det passar alla i gruppen och att alla kan vara med och delta på lika villkor. Läs mer om våra aktiviteter här >>


Mötesrum bara för er i Roslagens skärgård.


På Marholmen finns gott om möjligheter att mötas ostört.

Magnifika Villa Berg och historiska Grosshandlarvillan, är båda makalösa mötesplatser för grupper upp till 20 personer som vill bo, mötas och umgås enskilt med hela Marholmens utbud inom bekvämt räckhåll.

Den lilla gruppen kan välja att samlas i någon av våra mysiga Marholmsstugor med egen braskamin, eller i någon av de många villorna på ön.

Fråga oss vilket alternativ som passar bäst för just din grupp!Låt oss ge dig en offert! Har du frågor? Kontakta oss direkt på bokning@marholmen.se eller tel. 0771-16 17 00

Välkommen hit - IRL eller digitalt

Det kan vara svårt att överblicka hur stort Marholmen är och vilka möjligheter här hos oss. Du är alltid varmt välkommen hit, IRL eller digitalt, för att få en visning av ön med hotell, stugor, villor och alla olika möjligheter för möten, konferenser, kick-offer, företagsevent och aktiviteter som finns här.

Boka din visning med Susanna eller Malin på bokning@marholmen.se eller ring 0771-16 17 00, så hittar vi en tid som passar!


Utforska alla möjligheter på Marholmen!

Hos oss på Marholmen finns alltid massor att göra! Löprunda innan frukosten med träningsstopp på vår Walking Gym, tipspromenader under lunchpausen, tennis på vår multisport-bana, ett dopp i havet eller ett besök till Nils Badhus, Badholmens jacuzzi och bastu eller vårt spa när arbetsdagen är slut...

Klicka dig runt på vår interaktiva karta och utforska alla möjligheter som finns här på Marholmen!Så här säger de som varit här...

"En av de bästa konferensanläggningarna jag har varit på i Stockholmsområdet. Fantastisk mat, mycket bra spa, bra rum och lokaler. Trevlig omväxling till alla herrgårdar, där man vanligtvis hamnar i ett annex (läs barack) vid sidan av huvudbyggnaden."
- Björn J, Google Recensioner

"Superhärlig konferensanläggning i otroligt vacker skärgårdsmiljö med många olika gruppaktiviteter så som 5 kamp osv. Maten som serveras är väldigt vällagad och god, personalen är trevlig och professionell i sitt bemötande, anläggningen har gott om parkeringar."
- Mattias B, konferensgäst

"Väldigt lyckat. God mat från början till slut. Det är inte så vanligt att det är så. Bra boende och för att inte tala om vädret som var strålande härligt :)"
- Konferensgäst

"Jag vill rikta ett stort Tack till er på Marholmen! Vi är jättetacksamma och har fått väldigt god feedback på att vi valde Marholmen. Fina lokaler och vacker miljö. Du har varit en strålande kontaktperson! Jag har skickat massor av mail och jag får alltid snabbt svar och du har löst alla våra ”problem”. Jag är mycket tacksam över din insats och ditt fina bemötande. Slutligen vill jag också säga att våra utländska gäster var väldigt imponerade av att få ett smakprov av den svenska skärgården."
- Johanna M, Swatch Group AB, konferensgrupp