$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

3-rätters konferensmeny t.o.m. 23 jan 2022


Välkommen till vår konferensmeny med härliga smaker, framtagen för våra gäster som har bokat grupp- & konferenspaket med 3-rätters middag, välkomponerade menyer med fantastiska smaker.

Meny 1 / Dag 1

FÖRRÄTT

Sotad pilgrimsmussla med skaldjursvinägrett, purjolök, körvelkräm och krispigt bröd | Sautéed scallop with seafood vinaigrette, leeks, chervil cream and crispy bread

VARMRÄTT

Örtstekt hjort med karamelliserad jordärtskocka- & potatispuré samt ostronskivling, plockad oxsvans och mustig sky | Herbfried deer with puree on caramelized Jerusalem artichoke and potatoes, oyster mushroom, plucked oxtail and rich gravy

EFTERRÄTT

Nougatpannacotta med björnbär, grädde och chokladsmulor | Nougatpannacotta with blackberries, cream and chocolate crumbs

Meny 2 / Dag 2

FÖRRÄTT

Gravad oxfilé i tunna skivor med riven tomat, selleri, dragonfärskost och oliv- & vitlökskrust | Marinated beef fillet in thin slices with grated tomato, celery, tarragon cream cheese and olive- and garlic crust

VARMRÄTT

Dillbakad rödingfilé i krondillsås med blomkålskräm, picklade blomkål & senapsfrön, kokt potatis och dillolja | Dillbaked char with crowndillgravy, cauliflowerpuré, pickles cauliflower and mustard seeds, boiled potatoes and dill oil

EFTERRÄTT

Vit chokladglass med blåbärsglaserad mandelkaka och salta mandlar | White chocolate icecream with blueberryglazed almond cake and salted almonds

Vegetarisk meny

FÖRRÄTT

Råraka med tångrom, syrlig havrecrème och picklad silverlök | Hash brown with seaweed rum, sour oat cream and pickled silver onion

VARMRÄTT

Kronärtskocka med krämigt svart ris, mangold, skummig skockabuljong och riven parmesan | Artichoke with creamy black rice, charm, frothy artichoke brotha and grated parmesan

EFTERRÄTT

Nougatpannacotta med björnbär, grädde och chokladsmulor | Nougatpannacotta with blackberries, cream and chocolate crumbs

3-rätters konferensmeny fr.o.m. 24 jan 2022

Välkommen till vår konferensmeny med härliga smaker, framtagen för våra gäster som har bokat grupp- & konferenspaket med 3-rätters middag, välkomponerade menyer med fantastiska smaker.


Meny 1 / Dag 1

Förrätt

Eldad Fröjalax med avokadocrème samt chilimarinerad gurka och nochipäron / Fired Fröja Salmon with avocado cream and chili marinated cucumber and nochi pear

Varmrätt

Brässerad Oxkind och Pommes Anna med smak av Västerbottenost serveras med svart vitlökssmör, citronpicklad gulbeta samt pepparrotssky / Braised beef cheek and Pommes Anna with a taste of Västerbotten cheese served with black garlic butter, lemon pickled yellow beet and horseradish sky

Efterrätt

Lakrits- och cappucinopanacotta med hallonskum och kakaonibs / Licorice and cappuccino panacotta with raspberry mousse and cocoa nibs


Meny 2 / Dag 2

Förrätt

Rökt ankbröst med apelsinvinägrett på endiv med torkade björnbär och granatäpple / Smoked duck breast with orange vinaigrette on endive with dried blackberries and pomegranate

Varmrätt

Ugnsbakad Skrei med smörad rödvinsky och rostat bovete, ostronskivling samt rökt majonnäs / Oven-baked Skrei with buttered red wine sauce and roasted buckwheat, oyster mushroom and smoked mayonnaise

Efterrätt

Lingonglass med kondenserad mjölk toppad med hasselnötscrunch samt vit choklad och lime-lavendelhonung / Ice cream made of lingon-berries with condensed milk topped with hazelnut crunch together with white chocolate and lime-lavender honey


Vegetarisk meny

Förrätt

Pumpaterrin i buljong med havrecrème, rostade pumpakärnor och rucola / Pumpkinterrine in broth with oat cream, roasted pumpkin seeds and arugula

Varmrätt

Lätthalstrad Tofu med remoulad på kålrabbi och äpple samt champinjonterrin och gräslökspolenta / Lightly grilled Tofu with remoulade of kohlrabi and apple as well as mushroomterrine and chive polenta

Efterrätt

2 ostar från Arla Unik som serveras med vårt eget fröknäcke och kvittenmarmelad / 2 cheeses from Arla Unik which are served with our own seed crispbread and quince jam