$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

3-rätters konferensmeny på Marholmen


Meny 1 / Dag 1

Förrätt

Sotad pilgrimsmussla med skaldjursvinägrett, purjolök, körvelkräm och krispigt bröd | Sautéed scallop with seafood vinaigrette, leeks, chervil cream and crispy bread

Varmrätt

Örtstekt hjort med karamelliserad jordärtskocka- & potatispuré samt kantareller och mustig oxsvanssky | Herbfried deer with puree on caramelized Jerusalem artichoke and potatoes, chanterelles, plucked oxtail and rich gravy

Efterrätt

Nougatpannacotta med vaniljkokt persika och chokladsmulor | Nougatpannacotta with vanilla-cooked peach and chocolate crumbs


Meny 2 / Dag 2

Förrätt

Gravad oxfilé carpaccio med riven tomat, dragonfärskost och oliv- & vitlökskrust | Marinated beef fillet in thin slices with grated tomato, celery, tarragon cream cheese and olive- and garlic crust

Varmrätt

Dillbakad rödingfilé i krondillsås med blomkålskräm, picklade blomkål & senapsfrön, kokt potatis och dillolja | Dillbaked char with crowndillgravy, cauliflowerpuré, pickles cauliflower and mustard seeds, boiled potatoes and dill oil

Efterrätt

Honungsglass med blåbärsglaserad mandelkaka och salta mandlar | Honey icecream with blueberryglazed almond cake and salted almonds


Vegetarisk meny

Förrätt

Gräddkokta kantareller på smörstekt bröd med bondbönor, gräslök och riven gryereost | Creamcooked chantarelles with butterfried bread, broad beans, chives and grated gryere

Varmrätt

Smörstekt kronärtskocka med krämigt svart ris, mangold, skummig skockabuljong och riven parmesan | Butterfried artichoke with creamy black rice, charm, frothy artichoke brotha and grated parmesan

Efterrätt

Nougatpannacotta med vaniljkokt persika och chokladsmulor | Nougatpannacotta with vanilla-cooked peach and chocolate crumbs