$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Upptäck det ovanliga med Marholmen


Utnyttja läget på Badholmen året om med det varma soldäcket, sandstranden som ligger precis intill, den värmande bastun med utsikt över viken samt två ångande badtunnor. Badholmen har sedan Nils och Hanna Bergs tid förlängt Marholmens badsäsong till året-runt-bad. Vintern är lika aktuell som sommaren, minusgrader lika härligt som plusgrader. Badholmen står upp för sitt namn och är tillgänglig för er som önskar ett konferenspaket utöver det vanliga, oavsett årstid. Ett mycket omtyckt konferenspaket som passar er som önskar uppleva Stockholms skärgård på ett alldeles ovanligt sätt.

  • Soldäck & bastu
  • 2 badtunnor (10-16 personer i en badtunna, 17-24 personer på 2 badtunnor)
  • Egen sandstrand
  • Havsbad med badstege
  • Konferenspaketet erbjuds året runt
  • Aktivitet Badholmen tar ca 2-3 timmar

Boka en kostnadsfri visning


Det kan vara svårt att förstå hur stort Marholmen är och vilka unika möjligheter som finns på alla öar. Vi bjuder därför gärna in till en visning av ön, stugor, hotell, aktivitetsholmar och mycket mer. Boka din visning för att få en bättre överblick av möjligheterna för ert företagsevent här på Marholmen, bara 15 minuter från Norrtälje och 1 timme med bil från Stockholm. Boka din visning på bokning@marholmen.se eller på 0771-16 17 00.

Konferens med egen badtunna på Badholmen


Pris från 1695 kr/pers (singelrum i stuga/hus) + lokal
Pris från 2195 kr/pers (del i dubbelrum på hotell) + lokal

Priset inkluderar:

Prisexemplet ovan är exklusive moms & konferenslokal. Gäller för grupper på minst 10 personer. Vi tillämpar dynamisk prissättning och priset varierar därför beroende på vilken dag ni önskar komma.

> Se våra Konferenslokaler
> Tips på teambuilding aktiviteter på Marholmen - för en lyckad konferens i Stockholms skärgård
> Se tillval dryckespaket


SNABB OFFERT - Kickoff & konferens

Digital karta - lär känna marholmen


Upptäck hela Marholmen under er konferens hos oss. Här finns massor att göra! Löprunda innan frukosten, lunchpromenader intill vattnet, en tennis efter dagen, kaffepaus på bryggan och mycket mer.

Karta över Marholmen