$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Upptäck det ovanliga med Marholmen


Utnyttja läget på Marholmen året om med den vackra skärgården, viken och havsbrisen. Här på Marholmen finns det massor att uppleva för er som önskar mötas, konferera eller bygga teamet starkare med en kickoff. Marholmen har sedan Nils och Hanna Bergs tid funnits och älskats av många, allt från familjer som önskar byta miljö till semesterfirare och företagare. Vintern är lika aktuell som sommaren, minusgrader lika härligt som plusgrader. Tillsammans med lokala aktörer som driver padel i Norrtälje erbjuder vi spel på inomhusbanor och utomhusbanor i Norrtälje stad som ligger bara 15 minuter med bil från Marholmen. En rolig aktivitet som vi ser fram emot att skicka våra grupper på! Ett välgörande inslag som ger nytt syre till hjärnan, lika bra innan som efter en effektiv konferens- eller kickoffdag.

Ett mycket omtyckt konferenspaket som passar er som önskar uppleva Stockholms norra skärgård, Norrtälje stad och den mycket omtyckta sporten padel, oavsett årstid.

 • 1-2 tim padelspel inomhus i Norrtälje (15 min med egen bil från Marholmen)
 • Lån av racket och bollar
 • Konferenspaketet erbjuds året runt
 • Aktivitet padel tar totalt ca 2-3 timmar inkl. 30 min bilresa tur & retur

Boka en kostnadsfri visning


Det kan vara svårt att förstå hur stort Marholmen är och vilka unika möjligheter som finns på alla öar. Vi bjuder därför gärna in till en visning av ön, stugor, hotell, aktivitetsholmar och mycket mer. Boka din visning för att få en bättre överblick av möjligheterna för ert företagsevent här på Marholmen, bara 15 minuter från Norrtälje och 1 timme med bil från Stockholm. Boka din visning på bokning@marholmen.se eller på 0771-16 17 00.

Konferens/kickoff med padel


Pris från 1795 kr/pers (singelrum i stuga/hus) + lokal
Pris från 2295 kr/pers (del i dubbelrum på hotell) + lokal

Paketet inkluderar:

 • Boende en natt på Hotellet eller i Stuga/Hus
 • Frukostbuffé
 • Lunch i restaurang - Lunchmeny konferens
 • Middag i restaurang - 3-rätters konferensmeny
 • Förmiddag- och eftermiddagsfika
 • Aktivitet Padel - Padelbana inomhus eller utomhus i Norrtälje stad, ni tar egen bil till aktiviteten som ligger 15 min från Marholmen
 • Inträde till Spa & Relax, äventyrsgolf, multi-court, kajak/kanot ingår i mån av plats och säsong

Prisexemplet ovan är exklusive moms & konferenslokal. Gäller för grupper på minst 10 personer. Vi tillämpar dynamisk prissättning och priset varierar därför beroende på vilken dag ni önskar komma.

> Se våra Konferenslokaler
> Tips på fler teambuilding aktiviteter på Marholmen - för en lyckad konferens i Stockholms skärgård
> Se tillval dryckespaket


SNABB OFFERT - Kickoff & konferens

Digital karta - lär känna marholmen


Upptäck hela Marholmen under er konferens hos oss. Här finns massor att göra! Elljusspåret innan frukost, lunchpromenader intill vattnet, en tennis efter dagen, kaffepaus på bryggan och mycket mer.

<- Tillbaka till alla våra konferenspaket