$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Buffér


Serveras måndagar-torsdagar mellan klockan 17:30-21:30


Måndag 13 November

Rökt hjort med tryffelmajonnäs och picklade rotsaker
Hängmörad biff, bearnaisesås, haricot verts och schalottenlök
Pannacottarutor med färska hallon



Tisdag 14 November

Varmrökt lax, citronmajonnäs, pumpakärnor och frisésallad
Kalvrostbiff med spettskål, palsternackpuré och portvinssky
Äppelpaj med råkräm


Onsdag 15 November

Soup Ninon med rostad bacon
Lammytterfilé, med olivolja och timjan, ratatouille och portvinsås
Bakad cheesecake med hallon toppning



Torsdag 16 November

Inkokt lax med gurka och hovmästarsås
Rostat majskycklingbröst med parmesanpolenta, dragonsås och sotad fänkål
Mörk chokladcreme med lingonchutney och rostat havre





~