$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Buffér


Serveras måndagar-torsdagar mellan klockan 17:30-21:30


Måndag 18/9

Förrätt- Marholmens räk och kräfttoast toppad med löjrom  
Varmrätt- Pluma på fläskkött med äppelsky och rostade rotfrukter  
Dessert- Smultronmousse med syltad fänkål och rostade havregryn   

                                                                                                                                                                                                        Tisdag 19/9  

Förrätt- Rökt hjort med en emulsion på Karl Johan svamp, och syltade rotsaker  
Varmrätt- Rimmad halstrad torsk med grön ärtpuré, Pak Choi, fänkål och musselsås  
Dessert- Hjortron pannacotta med havreflarn 


Onsdag 20/9

Förrätt- Marholmens Skagen toast  
Varmrätt- Lågtempad kalventrecoté med svamprisotto, tomat- och bönragu samt örtolja  
Dessert- Crème brûlée, blåbär och lemoncurd  



Torsdag 21/9

Förrätt- Carpaccio på lufttorkad skinka  
Varmrätt- Hängmörad biff, bearnaisesås, haricot verts och schalottenlök  
Dessert- Vitchoklad bavaroise med bär tapioka  




~