$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Buffér


Måndag 16/1

Förrätt- Rökt ren med tryffelmajonnäs och picklade rotsaker  
Varmrätt- Hängmörad biff med bearnaisesås, harricot verts och schalottenlök  
Dessert- Pannacottarutor med färska hallon  

Tisdag 17/1

Förrätt- Varmrökt lax, citronmajonnäs, pumpakärnor och frisésallad
Varmrätt-  Kalvrostbiff med spettskål, palsternackpuré och portvinssky 
Dessert- Äppelpaj med råkräm

Onsdag 18/1

Förrätt- Soup Ninon med rostad bacon
Varmrätt- Lammytterfilé, med olivolja och timjan, ratatouille och portvinsås
Dessert- Bakad cheesecake med hallon toppning

Torsdag 19/1

Förrätt- Inkokt lax med gurka och hovmästarsås
Varmrätt- Rostat majskycklingbröst med parmesanpolenta, dragonsås och sotad fänkål
Dessert- Mörk chokladcreme med lingonchutney och rostad havre