$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Kvällens middag


Måndag 14/5

Förrätt- Laxtartar med sesamkrisp och ponzodressing
Varmrätt- Hängmörad biff med spetskål, rökt sidfläsk och rödvinssås
Dessert- Creme brulee med ett knäckigt täcke samt färska bär

Tisdag 15/5

Förrätt- Gubbröra med västerbottenost
Varmrätt- Lammytterfilé med savojkål, palsternackspuré och portvinssky
Dessert- Äppelknäckpaj med råkräm och lavendel

Onsdag 16/5

Förrätt- Marholmens rökta räkor serveras med citroncréme, krasse & brödcrisp
Varmrätt- Kumminrostad kalv med bakad kålrabbi, rostad lökcréme & örtsky
Dessert- Vaniljpannacotta med lemoncurd

Torsdag 17/5

Förrätt- Öjebyröra på kavring toppad med rom
Varmrätt- Lågtempad entrecote med svamprisotto serveras med tomat & bönragu
Dessert- Chokladfondant med rabarber och jordgubbskompott

                                      Fredag och lördag serverar vi ala carte meny

                                                                  Välkomna!

Måndag 21/5

Förrätt- Rökt hjort med tryffelmajonnäs och picklade rotsaker
Varmrätt- Hängmörad biff bearnaisesås, haricots verts och schalottenlök
Dessert- Pannacottarutor med färska hallon

Tisdag 22/5

Förrätt- Varmrökt lax, citronmajonnäs, pumpakärnor och frisesallad
Varmrätt- kalvrostbiff med spettskål, palsternackspuré och portvinsky
Dessert- Äppelpaj med råkräm

Onsdag 23/5

Förrätt- Soup Nion med rostat bacon
Varmrätt- Lammytterfilé med olivolja, ratatouille och portvinssås
Dessert- Bakad cheesecake med hallontopping

Torsdag 24/5

Förrätt- Inkokt lax med hovmästarsås 
Varmrätt- Rostat majskycklingbröst med parmesanpolenta, dragonsås och sotad fänkål 
Dessert- Mörk chokladcreme med lingonchutney och rostad havre

                                      Fredag och lördag serverar vi ala carte meny

                                                                  Välkomna!





...