$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Rabatt på utvalda hotellpaket, hotellrum, stugor och villor för dig som är medlem i LO-förbunden!


Här på vår helt ovanliga Roslagsö med broförbindelse till fastlandet väljer du mellan att bo på det bekväma hotellet eller i någon av våra charmiga stugor eller karaktäristiska villor. Här på ön finns alltid massor att göra! Från ett avkopplande besök på Mareld Spa till att ta med en Kolbullepanna till en av våra anlagda grillplatser för att tillaga din egen lunch över öppen eld.


ERBJUDANDE.
Som mervärde för dig som är medlem i något av LO förbunden, får du 20% rabatt på logi på Marholmen.


För personlig service kan du även boka på tel. 0771-16 17 00 eller reception@marholmen.se och uppge att du är ansluten till LO Mervärde

VILLKOR. Rabatten gäller endast på ordinarie priser och går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden. Minst en medlem måste bo för att få utnyttja rabatten. Kom ihåg att visa upp ditt medlemskort vid incheckning.

Varmt välkommen till Marholmen önskar vd Fredrik Utheim med personal.


Marholmens hotell


Inspirationen till våra hotellrum kommer från Roslagen vackra skärgård. Vilket inte är så konstigt då det är vad du ser då du blickar ut.

Havet, friheten och måsarna som glider fram över himlen är det mesta som tillvaron kretsar kring på Marholmen. När du bor på vårt hotell är det svårt att tro att du bara är en timme från Stockholms central och en kvart från Norrtälje.

Marholmens stugor, villor och hus


Vill du också hyra en stuga eller en hel villa i Stockholms skärgård? På Marholmen kan du sköta dig själv, samtidigt som du har tillgång till all service och hela det stora utbud av aktiviteter som finns här på ön.

Du kan bo här en natt, en helg eller en hel vecka. Du väljer om du vill sköta dig själv helt och hållet med självhushåll, om du vill äta frukost, lunch och middag i vår restaurang, eller köpa med take away eller en middagskasse till stugan. Oavsett vad du väljer är du varmt välkommen hit!Boendepaket till specialpris för dig som är ansluten till LO Mervärde

Följande hotellpaket får du som är medlem i LO förbunden 20% rabatt på logi

Spa Vardagslyx


Det här paketet går att boka på vardagarna när det är som allra lugnast på vårt hotell och i Mareld spa. Möjlig ankomst är måndag-torsdag.

 • Övernattning del i standard dubbelrum på hotellet en natt.
 • 3–rätters middag (kvällens supémeny - se menyn här)
 • Marholmens frukostbuffé
 • Inträde till Mareld Spa
 • Lån av tofflor, badrock och handduk
 • Fri tillgång till Walking Gym, elljusspår & skogsbad


Observera att det här paketet endast går att boka i standard dubbelrum på hotellet.

Skärgårdspaket


Det här paketetet inkluderar följande:

 • Del i dubbelrum på Marholmens hotell i skärgården
 • 3 –rätters middag (kvällens supémeny - se menyn här)
 • Marholmens frukostbuffé
 • Fri tillgång till Walking Gym, elljusspår och skogsbad
 • Elljusspår & många vackra promenadstråk på ön


Observera att det här paketet endast går att boka i standard dubbelrum på hotellet.