$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Dagens lunch på Marholmen


Även om du inte tillhör en grupp som konfererar här hos oss är du varmt välkommen hit, men observera att vi bara serverar dagens lunch de dagar som vi har konferensgrupper i huset. De dagar vi inte har konferensgäster kan du beställa lunch från vår Bistromeny. Ring oss gärna på 0770-16 17 00 innan du kommer så vet du säkert vad som gäller just den dagen!

Grupp- & Konferenslunch - jämna veckor

Lunch inkl. salladsbuffé, bröd, vatten, kaffe, te & kaka.


Måndag: Kalvfärsbiffar med spetskål, rosépepparsås och rostad potatis | Vegetariskt: Frittata med rostad blomkål och böncrème

Tisdag: Varmrökt lax med sandfjordsås och stenbitsrom, serveras med kokt potatis och pressgurka | Vegetariskt: Auberginepiccata med tomatsås och grönsaksris

Onsdag: Örtbakad fläskytterfilé med tomatsås, rostade grönsaker och kryddsmör | Vegetariskt: Vegetarisk gryta med quorn, böner och linser

Torsdag: Pankopanerad kyckling med rostade grönsaker, gul curry och stekt grönsaksris | Vegetariskt: Rödbetsbiffar med klyftpotatis och tzatziki

Fredag: Vinbräserad högrev med rökt sidfläsk, champinjoner och mustig rödvinssky, serveras med potatispuré | Vegetariskt: Fetaostgratinerade cannelloni fylld med vegetarisk färs, grönsaker och tomatsås

Lördag: Wallenbergare på fisk med ärtor, skirat smör och potatispuré | Vegetariskt: Bakad friterad rotselleri med svamprisotto

Söndag: Biff a la Lindström med rödvinssky, persiljesmör och råstekt potatis | Vegetariskt: Vegetarisk gulasch med ris

Grupp- & Konferenslunch - ojämna veckor

Lunch inkl. salladsbuffé, bröd, vatten, kaffe, te & kaka.


Måndag: Piccata på fläskschnitzel med ris och tomatsås | Vegetariskt: Indisk curry med böner och linser, serveras med myntayoghurt

Tisdag: Saffransdoftande fiskgryta med musslor, fänkål och rotsaker, serveras med kokt potatis och aioli | Vegetariskt: Quesadilla med Oumph, syltad rödlök och avocadodip

Onsdag: Färsbiffar med sky, fetasostcrème och rostad potatis | Vegetariskt: Halloumi med ratatouille och matvetesallad

Torsdag: Nattbakad högrev med pepparsås och rotfruktsgratäng | Vegetariskt: Vegetarisk lasagne med tomatsås och parmesan på sidan

Fredag: Gremoulata marinerad kyckling med rostad potatis och rotfrukter, serveras med tryffelcrème | Vegetariskt: Bönbiffar med paprikasås och grönsaksbulgur

Lördag: Helstekt svensk fläskkarré med broccoli, svampsås och krossad potatis | Vegetariskt: Vegetariska nuggets med ris, chilimajonnäs och mango -och kålsallad

Söndag: Pankopanerad kolja med remouladsås och kokt potatis | Vegetariskt: Nudelwok med Oumph! Med grönsaker och mangochutney