Vi har även en vegetariskt variant!
Även om du inte tillhör en grupp som konfererar här hos oss är du varmt välkommen hit, men observera att vi bara serverar dagens lunch de dagar som vi har konferensgrupper i huset. De dagar vi inte har konferensgäster kan du beställa lunch från vår Bistromeny. Ring oss gärna på 0770-16 17 00 innan du kommer så vet du säkert vad som gäller just den dagen!
Lunch inkl. salladsbuffé, bröd, vatten, kaffe, te & kaka.
Måndag: Kalvfärsbiffar med spetskål, rosépepparsås och rostad potatis | Vegetariskt: Frittata med rostad blomkål och böncrème
Tisdag: Varmrökt lax med sandfjordsås och stenbitsrom, serveras med kokt potatis och pressgurka | Vegetariskt: Auberginepiccata med tomatsås och grönsaksris
Onsdag: Örtbakad fläskytterfilé med tomatsås, rostade grönsaker och kryddsmör | Vegetariskt: Vegetarisk gryta med quorn, böner och linser
Torsdag: Pankopanerad kyckling med rostade grönsaker, gul curry och stekt grönsaksris | Vegetariskt: Rödbetsbiffar med klyftpotatis och tzatziki
Fredag: Vinbräserad högrev med rökt sidfläsk, champinjoner och mustig rödvinssky, serveras med potatispuré | Vegetariskt: Fetaostgratinerade cannelloni fylld med vegetarisk färs, grönsaker och tomatsås
Lördag: Wallenbergare på fisk med ärtor, skirat smör och potatispuré | Vegetariskt: Bakad friterad rotselleri med svamprisotto
Söndag: Biff a la Lindström med rödvinssky, persiljesmör och råstekt potatis | Vegetariskt: Vegetarisk gulasch med ris
Lunch inkl. salladsbuffé, bröd, vatten, kaffe, te & kaka.
Måndag: Piccata på fläskschnitzel med ris och tomatsås | Vegetariskt: Indisk curry med böner och linser, serveras med myntayoghurt
Tisdag: Saffransdoftande fiskgryta med musslor, fänkål och rotsaker, serveras med kokt potatis och aioli | Vegetariskt: Quesadilla med Oumph, syltad rödlök och avocadodip
Onsdag: Färsbiffar med sky, fetasostcrème och rostad potatis | Vegetariskt: Halloumi med ratatouille och matvetesallad
Torsdag: Nattbakad högrev med pepparsås och rotfruktsgratäng | Vegetariskt: Vegetarisk lasagne med tomatsås och parmesan på sidan
Fredag: Gremoulata marinerad kyckling med rostad potatis och rotfrukter, serveras med tryffelcrème | Vegetariskt: Bönbiffar med paprikasås och grönsaksbulgur
Lördag: Helstekt svensk fläskkarré med broccoli, svampsås och krossad potatis | Vegetariskt: Vegetariska nuggets med ris, chilimajonnäs och mango -och kålsallad
Söndag: Pankopanerad kolja med remouladsås och kokt potatis | Vegetariskt: Nudelwok med Oumph! Med grönsaker och mangochutney