$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Dagens lunch – jämna veckor

Dagens lunch inklusive sallad, bröd, stilla och mousserande vatten, kaffe, te & kaka. Vegetariskt alternativ i kursiv text.

 

Måndag: Viltfärsbiffar med rosépepparsås, morötter, svart vinbärsgelé och kokt potatis |
Vegansk kebab med grönsaker, stekta nudlar och kimchimajonnäs

 

Tisdag: Fiskwallenbergare med Sandefjordsås, sockerärtor och potatis |
Vegetariska frikadeller fyllda med fetaost, rostad paprika, tomatsås och ris

 

Onsdag: Nattbakad fläskkarré, örtagårdssås, broccoli och rostad potatis | Marockansk gryta med kikärtor och grönsaker. Serveras med bulgur och blomkål

 

Torsdag: Pepparrotskött på kalvhögrev med sauterade morötter och kokt potatis  | Grönkålsrisotto med gråärtsfalafel och yoghurtdipp

 

Fredag: Porchetta med rostad paprika, tomatsky, fänkålsaioli och klyftpotatis |
Bönbiffar med rostade rotfrukter, ruccolacrème och picklade grönsaker

 

Lördag: Ugnsbakad lax med spenat, örtsmörsås och kokt potatis | Stekt gnocchi med halloumi, grönsaker och örtpesto

 

Söndag: Barbecueglaserad högrev med grillad spetskål och klyftpotatis |
Vegetarisk gulasch med grönsaker, ris och smetana

 

Med reservation för eventuella ändringar.

Dagens lunch – ojämna veckor

Dagens lunch inklusive sallad, bröd, stilla och mousserande vatten, kaffe, te & kaka. Vegetariskt alternativ i kursiv text.

 

Måndag: Ört -och pankoöverbakad sej med citronaioli och dillsmörad potatis | Grönsaksbiffar med rostade rotfrukter, ruccolacrème och rostad syltad rödlök


Tisdag: Ört och mozzarellaöverbakad kyckling med mojo rojo och rostad potatis | Vegetarisk lasagne med tomatsås och parmesanost


Onsdag: Skomakarlåda på vinbräserad högrev. Serveras med rökt sidfläsk, champinjoner, rödvinssky och potatispuré  | Rödbetsbiffar med fetaostkräm och klyftpotatis


Torsdag: Lättrökt örtkryddad lax med, spenat citronaioli och kokt potatis | Stekt gnocchi med haloumi, pesto och grönsaker.


Fredag: Apelsinmarinerad bakad fläsksida med rostad majs -och klyftpotatis, kålsallad och barbequesås | Gul Curry med Quorn, cashewnötter, Raita och jasminris.

 

Lördag: Marholmens fiskgryta med kokt potatis, saffransaioli och krutonger | Quesadillas fyllda med pulled oumph, grönsaker och ost. Serveras med avocadodipp

 

Söndag: Nattbakad fläskkarré med broccoli, rostade rotfrukter, rödvinssky och tryffelmajonnäs | Vegetarisk lasagne med tomatsås och parmesan

 

Med reservation för eventuella ändringar.