Dagens lunch inklusive sallad, bröd, stilla och mousserande vatten, kaffe, te & kaka. Vegetariskt alternativ i kursiv text.
Måndag: Viltfärsbiffar med rosépepparsås, morötter, svart vinbärsgelé och kokt potatis |
Vegansk kebab med grönsaker, stekta nudlar och kimchimajonnäs
Tisdag: Fiskwallenbergare med Sandefjordsås, sockerärtor och potatis |
Vegetariska frikadeller fyllda med fetaost, rostad paprika, tomatsås och ris
Onsdag: Nattbakad fläskkarré, örtagårdssås, broccoli och rostad potatis | Marockansk gryta med kikärtor och grönsaker. Serveras med bulgur och blomkål
Torsdag: Pepparrotskött på kalvhögrev med sauterade morötter och kokt potatis | Grönkålsrisotto med gråärtsfalafel och yoghurtdipp
Fredag: Porchetta med rostad paprika, tomatsky, fänkålsaioli och klyftpotatis |
Bönbiffar med rostade rotfrukter, ruccolacrème och picklade grönsaker
Lördag: Ugnsbakad lax med spenat, örtsmörsås och kokt potatis | Stekt gnocchi med halloumi, grönsaker och örtpesto
Söndag: Barbecueglaserad högrev med grillad spetskål och klyftpotatis |
Vegetarisk gulasch med grönsaker, ris och smetana
Med reservation för eventuella ändringar.
Dagens lunch inklusive sallad, bröd, stilla och mousserande vatten, kaffe, te & kaka. Vegetariskt alternativ i kursiv text.
Måndag: Ört -och pankoöverbakad sej med citronaioli och dillsmörad potatis | Grönsaksbiffar med rostade rotfrukter, ruccolacrème och rostad syltad rödlök
Tisdag: Ört och mozzarellaöverbakad kyckling med mojo rojo och rostad potatis | Vegetarisk lasagne med tomatsås och parmesanost
Onsdag: Skomakarlåda på vinbräserad högrev. Serveras med rökt sidfläsk, champinjoner, rödvinssky och potatispuré | Rödbetsbiffar med fetaostkräm och klyftpotatis
Torsdag: Lättrökt örtkryddad lax med, spenat citronaioli och kokt potatis | Stekt gnocchi med haloumi, pesto och grönsaker.
Fredag: Apelsinmarinerad bakad fläsksida med rostad majs -och klyftpotatis, kålsallad och barbequesås | Gul Curry med Quorn, cashewnötter, Raita och jasminris.
Lördag: Marholmens fiskgryta med kokt potatis, saffransaioli och krutonger | Quesadillas fyllda med pulled oumph, grönsaker och ost. Serveras med avocadodipp
Söndag: Nattbakad fläskkarré med broccoli, rostade rotfrukter, rödvinssky och tryffelmajonnäs | Vegetarisk lasagne med tomatsås och parmesan
Med reservation för eventuella ändringar.
Följ @marholmen.hotell för inspiration till din nästa resa.