$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Mareld - Marholmens spa & relax i Roslagens skärgård


Marholmens Spa Mareld är din tillflyktsort varje dag, hela året. I vår ångbastu lyser stjärnhimlen och i poolen har naturen lagt sig till rätta med gotländsk natursten. Under din vila här på Mareld spa har du utsikt över både strandkanten, bryggorna och skärgårdsbebyggelsen. Men det behöver du inte tänka på. Det ska bara kännas. Att besöka oss innebär att fly från dagen ett tag, oavsett om du är här för en timmes gympass eller en tredagars konferens. Låt dina tankar vila medan kroppen blir omhändertagen av en värmande torrbastu eller får full uppmärksamhet i ett av våra behandlingsrum. Vi har 18 års gräns i spa & relax bortsett från skolloven då vi har 12 års gräns i målsmans sällskap kl. 08-12.

"Avsides och vackert. Bra SPA och trevlig personal." - Peter M, Google recensioner
"En mycket fräsch hotell och Spa-anläggning i en fantastisk natur. Perfekt för några dagars avkoppling. Mycket trevlig personal." - Bengt A, Google recensioner

Spaweekend från 1840kr/pers  

Med fokus på välbefinnande, se våra weekendpa...

Med fokus på välbefinnande, se våra weekendpaket. Läs mer ›

Spa Vardagslyx ankomst mån-tors från 1740kr/pers  

Gör vardagen efter ledigheterna till något ex...

Gör vardagen efter ledigheterna till något extra, läs mer om våra paket. Läs mer ›


Dagspa - från 395kr/pers  

Spendera en dag på Mareld spa, se våra dagspa...

Spendera en dag på Mareld spa, se våra dagspaerbjudanden. Läs mer ›

Spabehandlingar fredag-söndag  

Läs mer om våra olika avkopplande spabehandli...

Läs mer om våra olika avkopplande spabehandlingar. Läs mer ›

Boka spapaket eller spabehandling


Boka spapaket med boende direkt: Onlinebokningen

Boka via telefon: 0771-16 17 00

Boka via mejl: reception@marholmen.se

Varmt välkomna!Vill du inte åka hem efter behandlingen?


Förläng vistelsen med en natt på vårt hotell. Våra hotellrum har vuxit fram ur vyerna utanför fönstret. Du märker det bland annat i våra val av material, där till exempel trägolven är lagda med traktens dominerande lövträd, asken. Med generösa fönster får du närkontakt med den vackra skärgårdsnaturen utanför och ett stort inflöde av ljus i rummet.

Se mer om Hotellet här.

Guldkant på tillvaron i vackra Roslagen


Med våra terapeuter på Mareld Spa kan du känna efter vilken del av kroppen som är tröttast och sedan väcka den till liv, med hjälp av massage eller behandlingar för ansikte, kropp eller i kombination av båda. En duobehandling rekommenderas om ni är två som besöker oss samtidigt och en signaturbehandling om du tycker att tillvaron borde ha mer av den där guldkanten. Hos oss hittar du gym, bubbelpool, utomhuspool, torrbastu, ångbastu och relaxavdelning.

När du besöker oss över dagen så ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till schampo, balsam, tvål och välgörande bodylotion i vår spaéntre. Fråga vår personal om du vill komplettera med behandlingar, vi tar fram en behandling som passar dig.