$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Mareld - Marholmens Spa i Roslagens skärgård


Marholmens Spa Mareld är din tillflyktsort varje dag, hela året. I vår ångbastu lyser stjärnhimlen och i poolen har naturen lagt sig till rätta med gotländsk natursten. Under din vila här på Mareld Spa har du utsikt över bryggor, historiska röda villor med vita knutar och viken som ligger blank framför dig. Men det behöver du inte tänka på. Det ska bara kännas.

Mareld Spa är ett litet och personligt spa som bjuder på avkopplande lounge med ljusterapi till vågskvalp och fågelkvitter, torrbastu & ångbastu, bubbelpool, värmande fotbad, varm utomhuskälla och en altan mot viken. Ett besök här innebär att fly vardagen för en liten stund, oavsett om du är för en timmes spabehandling eller en tredagarskonferens. Låt dina tankar vila medan kroppen blir omhändertagen gav vår värmande torrbastu eller får full uppmärksamhet i ett av våra behandlingsrum.

Varmt välkommen till Marholmen!


Observera att vi har 18 årsgräns i vårt spa. Under skolloven sänks den under vissa tider till 12 år i målsmans sällskap.


*NYHET* Solterapi

Här på Marholmen lyser solen alltid sina värmande och välgörande strålar. I Solterapirummet i Mareld Spa kan du njuta av en stunds total avkoppling med välgörande hälsoeffekter som stärkt immunförsvar och D-vitamin-påfyllnad, medan du värms upp av de sköna solstrålarna till ljudet av vågskvalp och fågelkvitter. Du som bokar spapaket får alltid tillgång till 50 min solterapi.


Marholmens spapaket

Välj bland våra härliga spapaket för alla dagar i veckan.

Spa Vardagslyx  

Ankomst måndag-torsdag | Gör vardagen till nå...

Ankomst måndag-torsdag | Gör vardagen till något extra. Läs mer ›

Spapaket Fredagsmys  

Ankomst fredag | Starta helgen på bästa tänkb...

Ankomst fredag | Starta helgen på bästa tänkbara sätt med bubbel och löjrom! Läs mer ›

Spapaket Sköna Lördag  

Ankomst lördag | Njut av spa på helgens festl...

Ankomst lördag | Njut av spa på helgens festligaste dag! Läs mer ›

Spapaket Sköna Söndag  

Ankomst söndag | Veckans lugnaste dag blir ga...

Ankomst söndag | Veckans lugnaste dag blir garanterat också veckans skönaste dag i Mareled Spa. Läs mer ›

Spaweekend två nätter  

Ankomst fredagar | Njut av helgen med en hel ...

Ankomst fredagar | Njut av helgen med en hel Spahelg på spa nära Stockholm i Roslagens skärgård. Läs mer ›

Senior Vardagslyx  

Ankomst måndag-torsdag | Vardagarna hos oss ä...

Ankomst måndag-torsdag | Vardagarna hos oss är allra lugnast. Perfekt för dig som kan komma på vardagar. Läs mer ›


Boka spapaket

Det går jättebra att se tillgänglighet, priser och boka alla våra spapaket online här på vår hemsida genom att klicka på knappen här nedan:För personlig service eller boka dagspa, ring oss på telefon: 0771-16 17 00 eller mejla till
reception@marholmen.se


Boka spabehandling

Vi erbjuder ett stort urval av härliga behandlingar som stärker både kropp och själ. Läs mer om vad vi erbjuder och boka enkelt via BokaDirekt.

Se tillgänglighet och boka här >>Dagspa på Marholmen

Du är också varmt välkommen att komma själv för lite avkopplande egentid, eller ta med dig familj och vänner över dagen till Mareld Spa.

Lån av badrock, handduk och tofflor ingår alltid i Inträdet och du kan köpa till frukost, lunch, behandlingar och Solterapi.

Läs mer här >>