$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Mareld - Marholmens SPA i Roslagens skärgård

Höstens SPA Weekend ankomst fre-lör fr 1840:-/pers  

Med fokus på välbefinnande...

Med fokus på välbefinnande Läs mer ›

Höstens Dag-SPA fr 495:-/pers  

Spendera en dag på Mareld spa...

Spendera en dag på Mareld spa Läs mer ›

Behandlingar  

Läs mer om våra behandlingar...

Läs mer om våra behandlingar Läs mer ›

Marholmens Spa Mareld är din tillflyktsort varje dag, hela året. I vår ångbastu lyser stjärnhimlen och i poolen har naturen lagt sig till rätta med gotländsk natursten. Under din vila här på Mareld spa har du utsikt över både strandkanten, bryggorna och skärgårdsbebyggelsen. Men det behöver du inte tänka på. Det ska bara kännas. Att besöka oss innebär att fly från dagen ett tag, oavsett om du är här för en timmes gympass eller en tredagars konferens. Låt dina tankar vila medan kroppen blir omhändertagen av en värmande torrbastu eller får full uppmärksamhet i ett av våra behandlingsrum.

18 års åldersgräns. Åldersgränsen kan vid vissa tillfällen justeras, fråga oss gärna vid bokningstillfället.

Inträde till SPA-avdelningen för våra boende gäster kostar 295:-/person.

Guldkant på tillvaron i vackra Roslagen


Med våra terapeuter på Mareld Spa kan du känna efter vilken del av kroppen som är tröttast och sedan väcka den till liv, med hjälp av massage eller behandlingar för ansikte, kropp eller i kombination av båda. En duobehandling rekommenderas om ni är två som besöker oss samtidigt och en signaturbehandling om du tycker att tillvaron borde ha mer av den där guldkanten. Hos oss hittar du gym, bubbelpool, utomhuspool, torrbastu, ångbastu och relaxavdelning.

När du besöker oss över dagen så ingår badrock och tofflor att ta med hem, lån av handduk samt tillgång till schampo, balsam, tvål och välgörande bodylotion i vår spaéntre. Fråga vår personal om du vill komplettera med behandlingar, vi tar fram en behandling som passar dig.


Boka spapaket eller spabehandling


Boka spapaket med boende direkt: Onlinebokningen

Boka via telefon: 0771-16 17 00

Boka via mejl: reception@marholmen.se

Varmt välkomna!Med full uppmärksamhet på trötta ben och frusen kropp låter vi dig vila i varma bad och bli erbjuden behandlingar som passar just dig.

En tillflyktsort norr om storstad och måsten. På Marholmen är det ölivet som sätter prägeln och lugnet på Mareld Spa.

Öka blodcirkulationen i ångbastun eller välj torrbastun med utsikt över vattnet

Välj mellan ett dopp inomhus eller i den uppvärmda poolen precis utanför