$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Marholmens Sommarbuffé


När sommarkvällarna är som längst här på Marholmen dukar vi upp vår härliga Sommarbuffé.

Marholmens Sommarbuffé serveras kl.17:00-21:30 alla dagar i hotellets Restaurang Skärgårdsro under perioden 27 juni - 14 augusti.

Buffén består av ett val av tre förrätter, tre varmrätter och tre desserter bestående av kött, fisk och veganska alternativ. Menyerna för Marholmens sommarbuffé alternerar varannan kväll under sommarperioden 27 juni - 14 augusti.

Pris 375 kr/vuxen | 150 kr/barn 4-12 år | Gratis för barn 0-3 år

Med reservation för ändringar.


Obs! Glöm inte att boka bord i förväg för att försäkra dig om plats

Platserna i Restaurang Skärgårdsro är begränsade, så tänk på att alltid boka bord i god tid för att försäkra dig om plats.
Ring oss på 0771-16 17 00 eller mejla till reception@marholmen.se


Buffé #1

-

Förrätter


Kalvtartar med rökt aubergine och krispigt bröd
Skagenröra på rågbröd med sikrom och picklad silverlök
Grön sparris med dragonkräm och pistagenötter(Vegan)

Fisk och skaldjur med tillbehör


Grillspett med lax och räkor
Kokt nypotatis slungad i brynt smör och sommarlök
Grillad grön sparris glaserad med honung och citron
Picklade sommargrönsaker
Gräddfil med 3 sorters rom och rödlök
Hollandaisesås
Bearnaisesås

Kött från röken och grillen


Kalvryggbiff penslad med svart vitlök
Revbenspjäll
Rödvinsky
Nypotatis bakad i smör och örter
Majs med riven parmesan

Veganskt


Temp:ish med vitlök och citron
Ostronskivling och Portabella
Tryffelaioli
Morötter och rostade rotfrukter
Dragonaioli
Vinägerkryddade pommes frites
Sallad på bakade tomater och lök

Desserter


Bakad salt chokladkräm
Kompott på jordgubbar och rabarber med färskostkräm och chokladkulor
Hallonmousse med rostade nötter (vegan)

Buffé #2

-

Förrätter


Råmarinerad torsk med citron, kallpressad rapsolja, gurka och pepparrotsmajonnäs
Lufttorkat nötinnanlår med basilikafärskost och friterad potatis
Eldad gulbeta med citronette, gröna blad och ”parmesan” på cashewnöt

Fisk och skaldjur med tillbehör


Grillad Gulfenad tonfisk med gremolata
Sallad på krispiga gröna bönor och schalottenlök
Citronaioli
Grillad tomat & fänkålsky
Sallad på nypotatis, rädisor och sockerärtor

Kött från röken och grillen med tillbehör


Flankstek penslad med brynt smör och citron
Kryddig korv
Rostad potatis slungad i parmesan och friterad lök
Grillad sellerikål med vitlökssmör
Sherryvinägersky
Olivmajonnäs

Veganskt


”Kebab” på sojaböna
Grönärthummus
Ramslöksdip
Het paprikadressing
Grillad och picklad rödlök
Råriven marinerad zucchini
Grillad aubergine med rödlök och kokosbacon
Krispig sallad

Desserter


Dulceymousse på mazarinbotten med söta smulor och hallon
Choclate chip cookie med vaniljkräm och rårörda blåbär
Krossad maräng med hallon och vaniljgrädde(vegan)