$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
 • Nyrenoverade
 • 70 kvm
 • Bastu
 • Braskamin
 • Altan
 • Självhushåll
 • 3 sovrum
 • 6 bäddar varav en överslaf
 • Toalett med dusch
 • Allrum med TV
 • Wifi

Våra Marholmsstugor är trivsamma och funktionella stugor för upp till sex personer att hyra här i Roslagens skärgård. Stugorna är omtyckta boenden för familjer, kompisgäng eller kollegor och i det gemensamma vardagsrummet och köket finns gott om plats att umgås. De sex bäddarna är fördelade på tre sovrum och varje kök är utrustat med porslin för sex personer.

Boka din vistelse

Hyr Marholmsstuga med braskamin och bastu | MarholmenBo i en egen stuga och samla dina nära för att umgås, eller bred ut dig själv för lugn och ro. Samtliga Marholmsstugor renoverades 2019-2021 till mer sobra färger, tavlor från Marholmens historia och nya ytskikt. Stugorna rymmer tre sovrum med vardera 2 enkelsängar, stugorna har braskamin och bastu vilket värmer under vinterhalvåret. Under sommaren när solen är varm och du vill svalka dig, så når du strandkanten på några hundra meters avstånd. Du som gäst i en Marholmssstuga kan från den egna verandan se hur Roslagens skärgård förändras beroende på säsong. Du ser ön spricka ut till vår, fyllas av sommar, färgas till höst och frysa till vinter. Eftersom stugorna har eget hushåll så passar de perfekt för både en weekend eller en längre vistelse här i Stockholms norra skärgård.

Det finns 3 olika typer av Marholmsstugan; Marholmsstuga, Marholmsstuga Sjöutsikt och Marholmsstuga Sjöglimt. Alla har samma storlek, 70 kvm, och liknande inredning.Se & Göra på Marholmen


Här på Marholmen har du tillgång till många olika aktiviteter som passar alla åldrar. Börja er vistelse med att lära känna Marholmen, en promenad runt huvudöns upplysta spår bjuder på vackra vyer utmed vattnet, en överblick av alla aktiviteter och många olika hus i nationalromantiskt stil som alla tillhör Marholmen och hyrs ut större delen av året.

Vill ni ta en längre promenad så rekommenderar vi en tur runt Strömsholmens elljusspår, en egen ö som ni enkelt tar er till genom att gå över tre vackra broar. Elljusspåret är 1 km långt.

På din promenad runt ön kommer du att se våra härliga aktiviteter, lite beroende på vilken årstid du kommer, såsom; Multi-court, stor lekplats, pingis i båthuset, Walking Gym, Skogsbad, badplatser, äventyrsgolf, elljusspår, grillplatser, Nils Badhus (en mini-ö som ni drar er ut till på en flotte), Grosshandlargårdens café (sommarcafé), bryggor & bra fiskevatten, båtuthyrning och mycket, mycket mer.

Men det som de flesta av våra besökare framförallt tar med sig är lugnet som skärgårdsvindarna ger. En total avkoppling med närhet till vattnet och naturen.

Se vår digitala karta här för att se alla aktiviteter. Läs våra tips inför din stugvistelse!

Varmt välkomna till Marholmen - En helt ovanlig ö.


<- Tillbaka till alla stugor/villor/hus

Boka Marholmsstuga online ->