$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • 70 kvm
  • 6 bäddar (varav en överslaf)
  • Kök
  • Badrum
  • Bastu
  • TV
  • Wifi
  • Fri parkering

Hyr Marholmsstuga, trivsamma och funktionellt inredda hus i Roslagens skärgård. Våra stugor är omtyckta boenden för sällskap som redan är nära eller vill komma varandra närmre, så som familjen eller kompisgänget. Bäddarna är fördelade på tre sovrum och varje kök är utrustat med porslin för 6 personer.

Se alla våra stugpaket här!

Boka din vistelse

Hyr stuga i Stockholms skärgård | Marholmen


Bo i en egen stuga och samla dina nära för att umgås, eller bred ut dig själv för lugn och ro. Marholmsstuga standard rymmer tre sovrum med vardera 2 enkelsängar, stugorna har braskamin och bastu vilket värmer under vinterhalvåret. Under sommaren när solen är varm och du vill svalka dig, så når du strandkanten på några hundra meters avstånd. Du som gäst i en Marholmssstuga standard kan från den egna verandan se hur Roslagens skärgård förändras beroende på säsong. Du ser ön spricka ut till vår, fyllas av sommar, färgas till höst och frysa till vinter. Eftersom stugorna har eget hushåll så passar de perfekt för både en weekend eller en längre vistelse här i Stockholms norra skärgård.

På Marholmen, 60 minuter från Stockholm och Uppsala samt 15 minuter från Norrtälje, finner ni ett 50-tal fina och bekväma stugor för uthyrning året om. Våra stugor hyrs av såväl barnfamiljer, kompisgäng och fiskegrupper, livsnjutare och seniorer som konferensgrupper och kick-off gäster. Alla våra stuggäster har fri parkering och fritt WiFi. Samtliga stugor ligger med närhet till hotellet, strand, tennisbana, vackra promenadstråk i skärgården, boulebanor, elljusspår, SPA & relax (i hotellbyggnaden), en stor lekpark för de små, äventyrsgolf, sommarcafé Grosshandlargården, båtuthyrning och riktigt bra fiskevatten. Allt för att våra gäster ska vilja stanna hos oss och återkomma år efter år.

Läs våra tips inför din stugvistelse på Marholmen!

Varmt välkommen till Marholmen - En helt ovanlig ö.

Värm er i bastun efter kvällsdoppet i Aspundsviken, eller torka i kvällssolen på stugans veranda.

Kaminen är husets hjärta. Tänd en brasa när ni vill samla alla under sommarkvällar, höstar eller vintrar.

Liknande objekt

Påsk på Ön - fira påsken i Roslagens skärgård från 255 kr/pers  

Samla familj och vänner till ett härligt påsk...

Samla familj och vänner till ett härligt påskfirande här på Marholmen. Välj mellan vår omtyckta påskbrunch, Påskdagens spapaket eller en weekend med boendepaket. Läs mer och boka