$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Mat och dryck på Marholmen


Frisk luft ger god aptit. Maten är en stor del av upplevelsen här på ön och vi vill att ni ska få uppleva Marholmen med alla sinnen. Vi har Roslagens egen matkultur som utgångspunkt och våra kockar lagar all mat från grunden med säsongens lokala råvaror. Kom och njut av en måltid på restaurang Skärgårdsro eller under sommaren på vår historiska Café Grosshandlargården.

Dagens lunch  

Serveras mellan kl 12:00-14:00...

Serveras mellan kl 12:00-14:00 Läs mer ›

Kvällens middag  

Serveras mån-tors kl 17.30-21.30...

Serveras mån-tors kl 17.30-21.30 Läs mer ›

Helgens À la carte  

Serveras fre-lör kl 17.30-21.30...

Serveras fre-lör kl 17.30-21.30 Läs mer ›

Sommarens middagsbuffé  

Under sommaren på Marholmen byter vi ut vår s...

Under sommaren på Marholmen byter vi ut vår standardmeny till en buffémeny med olika teman under vecka 26-32. Läs mer ›

Boka bord på Restaurang Skärgårdsro


Boka via telefon: 0771-16 17 00

Boka via mejl: reception@marholmen.se

Varmt välkomna!

Restaurang Skärgårdsro


Njut av din frukost, lunch eller middag med utsikt över skärgårdsön från matsalens fönster. Vår stora matsal Skärgårdsro är belägen i huvudbyggnaden på Marholmen. Med lugnet och den friska luften som hälsosamma ingredienser hoppas vi att ni ska få njuta av våra måltider.

Café Grosshandlargården

Öppet 22 juni-11 augusti kl. 10-21


Café Grosshandlargården håller öppet under sommaren. Kom och beundra skolan som bär på historier som skrivits under nästan hundra år med takmålningar av Elsa Beskow. Vid fint väder finns det även plats på innergården, nära badplatsen, äventyrsgolfen och lekparken. Det är även här vi har sommarens center för aktiviteter och uthyrning av båtar, paddleboards, kajaker, fiskespön och allt annat du kan tänkas behöva för en strålande sommardag! Vid regniga dagar kan ni besöka oss för en fika och sällskap som finns i matsalen.

Varmt välkomna på ett Besök i Café Grosshandlargården!

Kombinera din måltid på Restaurang Skärgårdsro med en natt på hotell


Förläng njutningen på Marholmen med en natt på vårt hotell som ligger i anslutning till Restaurang Skärgårdsro, 60 minuter från Stockholm och Uppsala, bara 15 minuter från Norrtälje.

Våra hotellrum har vuxit fram ur vyerna utanför fönstret. Du märker det bland annat i våra val av material, där till exempel trägolven är lagda med traktens dominerande lövträd, asken. Med generösa fönster får du närkontakt med den vackra skärgårdsnaturen utanför och ett stort inflöde av ljus i rummet.

Se mer om Hotellet här.