$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Mat och dryck på Marholmen

Frisk luft ger god aptit. Maten är en stor del av upplevelsen här på ön och vi vill att ni ska få uppleva Marholmen med alla sinnen. Vi har Roslagens egen matkultur som utgångspunkt och våra kockar lagar all mat från grunden med säsongens lokala råvaror. Kom och njut av en måltid på restaurang Skärgårdsro eller under sommaren på vår historiska Café Grosshandlargården.

Veckans lunch i Skärgårdro  

Serveras mellan kl 12-14....

Serveras mellan kl 12-14. Läs mer ›

Kvällens buffé och middag  

Serveras måndag-torsdag mellan kl 17:30-21:30...

Serveras måndag-torsdag mellan kl 17:30-21:30 Läs mer ›

Á la carte NY meny f.r.o.m 18/8  

Serveras fre-lör 17.30-21.30...

Serveras fre-lör 17.30-21.30 Läs mer ›

Restaurang Skärgårdsro

Njut av din frukost, lunch eller middag med utsikt över skärgårdsön från matsalens fönster. Vår stora matsal Skärgårdsro är belägen i huvudbyggnaden på Marholmen. Med lugnet och den friska luften som hälsosamma ingredienser hoppas vi att ni ska få njuta av våra måltider.

Café Grosshandlargården

Café Grosshandlargården öppnar den 21 juni till den 13 augusti. Kom och beundra skolan som bär på historier som skrivits under nästan hundra år. Vid fint väder finns det även plats på innergården, nära badplatsen och lekparken. Det är även här vi har sommarens center för aktiviteter.

Besök Café Grosshandlargården