Laga mat tillsammans
Förrätt
LAXTARTAR med forellrom, rädisa, syrad grädde & citron
Varmrätt
KALVRYGG med gratinerad potatis, ostronskivling & grönpepparsky
Dessert
MANDELKAKA med äppelkompott, råkräm & rostade hasselnötter
Kombinera konferensen med en härlig känsla av en ”weekend away” och häng kvar i köket när mötesdagen är över.
Med vår unika Middagskasse skapar ni ert eget Halv åtta på Marholmen och får en lyxig trerättersmiddag med lika gott innehåll som om ni äter i vår restaurang. Enda skillnaden är att här har kockarna förberett grunden och ni slutför middagen på egen hand med hjälp av tydliga instruktioner som följer med menyn.
Varför inte dela upp er i mindre team där ni lagar en rätt var så alla får turas om att njuta av både utsikt, bastu och omgivningarna på ön i väntan på middagen?
En uppskattad aktivitet som passar mindre grupper från 6 personer upp till 10.
Ps
Då kassen är ett förberett middagskoncept är det svårt för oss att ta hänsyn till eventuella allergier osv Om ni möts av förhinder pga. detta så är dörren till vår restaurang alltid öppen för er!