$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Förrätter


Frasig råraka med tångrom 135:-
Sous vide bakad oxe med dijonkräm och friterad purjolök    140:-
Halstrad pilgrimsmussla, morotspuré med brynt smör och råhyvlad blomkål  155:-


Varmrätter

Bakad rotselleri med skogssvamp och brynt hasselnötssmör    170:-
Svensk entrecote med tryfflad rödvinssås och friterad potatis 295:-
Halstrad torskrygg med smörad hummerfond och glasört         235:-

Dessert

Passionsfruktmousse med italiensk maräng, mazarinkub och citronpärlor 110:-
Cocossorbet med grillad ananas och myntasirap 85:-
Helgens ostbricka med 3 sorters ostar, tryffelhonung, marmelad och fröknäcke 135:-Pp
Kvällens chokladtryffel 30:-st


Barnens favoriter

Köttbullar med gräddsås 65:-
Pannkakor med sylt och grädde 65:-


Med reservation för ändringar

...