$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Midsommarfirande 2019 på Marholmen


Välkommen till ett traditionellt midsommarfirande i Roslagens skärgård. Tillsammans klär vi och reser midsommarstången som vi sen dansar runt till små grodorna, vi avslutar med trekamp.

För er som önskar serveras sen en Midsommarbuffé i huvudbyggnaden, boka gärna bord i förväg då det snabbt blir fullt i restaurangen. På kvällen kan ni avnjuta en grillbuffé på vår veranda mot vattnet.

Självklart kan ni, som kommer över dagen, också passa på att ta del av allt Marholmen har att erbjuda under midsommarafton; Café Grosshandlargården har öppet - ett historiskt hus med takmålningar av Elsa Beskow, många bilfria cykelvägar för er som vill ta med barnens cyklar, härliga gräsytor för picknickfilten vid vattnet eller nära den stora lekparken centralt på ön, eller varför inte passa på att utmana hela familjen i en äventyrsgolf! Sen kan ni precis som alltid, under Marholmens sommarveckor, hyra allt från fiskespön till båt. Uthyrningen sker i Grosshandlargården.

Varmt välkomna till midsommarfirandet på Marholmen!

Program för midsommarafton


Alla är välkomna att fira midsommarafton hos oss! Ingen anmälan krävs och arrangemanget är kostnadsfritt.

Kl. 10.30 | Tillsammans klär vi och reser midsommarstången
Kl. 11.00 | Dans runt midsommarstången till somriga låtar
Kl. 11.30 | Trekamp

Arrangemanget avslutas efter trekampen ca kl. 12:00. Med reservation för ev. ändringar i programmet.