$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Midsommarfirande 2020 på Marholmen


Välkommen till ett traditionellt midsommarfirande i Roslagens skärgård. Tillsammans klär vi och reser midsommarstången som vi sen dansar runt till små grodorna, vi avslutar med trekamp.

För er som önskar serveras sen en Midsommarbuffé i huvudbyggnaden, boka gärna bord i förväg då det snabbt blir fullt i restaurangen. På kvällen kan ni avnjuta en grillbuffé på vår veranda mot vattnet.

Självklart kan ni, som kommer över dagen, också passa på att ta del av allt Marholmen har att erbjuda under midsommarafton; Café Grosshandlargården har öppet - ett historiskt hus med takmålningar av Elsa Beskow, många bilfria cykelvägar för er som vill ta med barnens cyklar, härliga gräsytor för picknickfilten vid vattnet eller nära den stora lekparken centralt på ön, eller varför inte passa på att utmana hela familjen i en äventyrsgolf! Sen kan ni precis som alltid, under Marholmens sommarveckor, hyra allt från fiskespön till båt. Uthyrningen sker i Grosshandlargården.

Varmt välkomna till midsommarfirandet på Marholmen!

Program för midsommarafton


Alla är välkomna att fira midsommarafton hos oss! Ingen anmälan krävs och arrangemanget är kostnadsfritt.

Kl. 10.30 | Tillsammans klär vi och reser midsommarstången
Kl. 11.00 | Dans runt midsommarstången till tonerna av speleman
Kl. 11.30 | Trekamp

Kl. 12:00- 14:00 | Midsommarbuffé i Restaurang Skärgårdsro (se pris och bokning nedan)

Kl. 17:30-21:30 | Grillbuffé (se pris och bokning nedan)

Med reservation för ev. ändringar i programmet

Midsommaraftons lunchbuffé


Vuxen 195 kr inkl. kaffe & kaka | Barn 0-3 år Gratis | Barn 4-12 år 98 kr

Efter midsommarfirandet serveras en härlig midsommarbuffé i huvudbyggnadens Restaurang Skärgårdsro. På buffén bjuds det på 3 sorters sillar, ägghalvor, kallrökt lax, gravad lax, färskpotatis, prinskorv & köttbullar, Jansons frestelse och givetvis vegetariska alternativ för den som önskar! En klassisk midsommar med goda smaker.

Midsommarbuffén serveras kl. 12-14

Vänligen boka bord på 0771-16 17 00 eller på reception@marholmen.se

Grillbuffé Midsommarafton


295 kr/person

På Midsommaraftonskvällen serveras här en härlig grillbuffé i Restaurang Skärgårdsro.

Grillbuffén serveras 17:30-21:30

Vänligen boka bord på 0771-16 17 00 eller på reception@marholmen.se

Se och göra på Marholmen


Om någon fick helt fria händer att skapa en plats som fångar det bästa av den svenska sommaren, skulle Marholmen kunna vara den platsen. Här är du omfamnad av himmel och hav, på en ö som har allt du kan tänka dig för att bara koppla av, njuta och ha kul.

Läs mer på Se och göra på Marholmen