$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Midsommarfirande 2020


Med anledning av covid-19 kommer vi tyvärr inte att erbjuda det traditionella midsommarfirandet som vi brukar ha här på ön utan i år erbjuder vi istället er som hyr stuga/hus/villa eller bor på hotellet på Marholmen att själva gå till den redan uppställda midsommarstången och fira tillsammans med er familj eller era närmsta. På så sätt hoppas vi på att minimera trängseln på ön.

För er som önskar äta tillsammans med oss erbjuder vi midsommarens lunchbuffé och en midsommarmiddag i huvudbyggnadens Restaurang Skärgårdsro, boka gärna bord i förväg då det snabbt blir fullt. Ni kan också njuta av maten på vår uteservering som är öppen och ligger i anslutning till restaurangen med utsikt mot kanalen.

Ni är också varmt välkomna att besöka oss för aktiviteter över dagen. Passa på att ta del av allt Marholmen har att erbjuda under midsommarafton; många bilfria cykelvägar för er som vill ta med barnens cyklar, härliga gräsytor för picknickfilten vid vattnet eller nära den stora lekparken centralt på ön, boulebanor eller hyr multi-court tillsammans med familjen eller vännerna, hämta ett naturbingo i receptionen för att leta ting i naturen på Strömsholmen eller varför inte passa på att utmana hela familjen i en äventyrsgolf? Sen kan ni precis som alltid, under Marholmens sommarveckor, hyra allt från fiskespön till kajak och flytvästar. Uthyrningen finner ni i Grosshandlargården café kl. 10-17 och i receptionen kl. 17-21 som ligger i huvudbyggnaden.

Varmt välkomna till ett helt ovanligt midsommarfirande på Marholmen!

Boka bord via mejl | Boka hotell/stuga/hus/villa online | Ring oss för bokning på 0771-16 17 00


Se och göra på Marholmen


Om någon fick helt fria händer att skapa en plats som fångar det bästa av den svenska sommaren, skulle Marholmen kunna vara den platsen. Här är du omfamnad av himmel och hav, på en ö som har allt du kan tänka dig för att bara koppla av, njuta och ha kul.

Läs mer på Se och göra på Marholmen

Digital karta över Marholmen

Planera er vistelse och se allt som går att göra här på ön.