$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Midsommarfirande i Roslagens skärgård

Välkommen till ett traditionellt midsommarfirande för hela familjen och över generationsgränserna på Marholmen. Och var finns en bättre inramning för att fira en genuin midsommar än på en skärgårdsö i Roslagens famn?

I år bjuder vi in till ännu ett traditionellt midsommarfirande här på ön med speleman och resning av midsommarstången. Ni checkar in på torsdagen för en lugn start på firandet och väljer om ni vill bo två eller tre nätter på hotellet eller någon av våra Skärgårdsstugor eller villor.

På självaste midsommarafton bjuds det på allt från midsommarlunch till resning av stång, en speleman, sånger och lekar för att sedan avsluta dagen med en härlig middag.

Midsommardagen bjuder på lugn och ro och tid att bara få vara tillsammans med god mat och aktiviteter för hela familjen som t.ex. beachvolley, SUP- och båtuthyrning, fotbollstennis, äventyrsgolf, naturbingo, skogsbad och mycket mer.Midsommar på ön | 23-26 juni 2022

Välkommen till midsommarfirandet på Marholmen

Midsommarpaketet på Marholmen

Välkommen till ett traditionellt midsommarfirande i Roslagens famn på den blommande ö. Midsommaren på Marholmen är något alldeles extra. Här omges ni av himmel och hav med massor av midsommarblomster, kluckande vatten, fågelkvitter och lekande barn. En idyll som är svår att hitta någon annanstans.

Med det här paketet kan du välja att bo i två eller tre nätter med incheckning på torsdagen den 23 juni. I midsommarpaketet ingår:

  • Boende i Skärgårdsstuga eller i hotellrum
  • Frukostbuffé alla dagar
  • Fika i lobbyn alla dagar
  • Lunch alla dagar. På midsommarafton dukar vi upp Marholmens midsommarbuffé.
  • Middag alla dagar. Grillbuffé serveras på midsommaraftons kväll.
  • Traditionellt midsommarfirande med resning av midsommarstång och speleman

Incheckning sker från kl. 15 på torsdagen och utcheckning senast kl 11 på avresedagen. Observera att fika, lunch och middag ej ingår på avresedagen.

Boka smidigt och lätt online via länkarna här nedan eller kontakta oss för personlig service.


Paket med boende på hotell, i Skärgårdsstuga eller villa?


Midsommarpaket - boka hotell

  • Två eller tre nätter med övernattning på hotellet med ankomst torsdagen den 23 juniMidsommarpaket - boka stuga

  • Två eller tre nätter med övernattning i Skärgårdsstuga med ankomst torsdagen den 23 juniMidsommarpaket - boka villa eller hus

  • Två eller tre nätter med övernattning i villa eller hus med ankomst torsdagen den 23 juniSe och göra på Marholmen

Passa på att ta del av allt Marholmen har att erbjuda under midsommarafton!

Exempel på allt som finns att göra här är Pingis i båthuset, många bilfria cykelvägar för er som vill ta med barnens cyklar, härliga gräsytor för picknick vid vattnet eller nära den stora lekparken centralt på ön, boulebanor eller hyr multi-court tillsammans med familjen eller vännerna, boka den nyanlagda beachvolleybanan, spela mattcurling med vännerna, boka havsbad med bastu, hyr en SUP eller båt, hämta ett naturbingo i receptionen för att leta ting i naturen på Strömsholmen eller varför inte passa på att utmana hela familjen i en äventyrsgolf?

Läs mer om vad du kan göra på Se och göra på Marholmen