$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • Mix av filmmusik, låttexter, äldre och ny musik
  • Min 10 pers
  • Max 100 pers
  • Tid ca 30 min

Pris exkl. moms: 275 kr/person (min. deb. 10 pers)

Har ni frågor? Välkommen att kontakta oss på 0771-16 17 00 eller på bokning@marholmen.se

Skicka offertförfrågan

Musikquiz för grupper och företag | Marholmen


I Marholmens musikquiz à la Amanda kör vi en mix av allt från filmmusik, gissa låttexter, äldre och nya låtar. Uppskattas av våra grupper som en kul start på kvällen efter en produktiv konferensdag. Musikquizen är en stämningshöjande, relativt kort aktivitet, som passar grupper som har ett fullspäckat schema men som ändå vill hinna med en aktivitet. Den här kan alla hinna med och den passar alla oavsett spridning på åldrarna.

Musikquizen körs i en av våra konferenslokaler med projektor, beroende på hur stor grupp ni är. Vinnaren som utses får utöver äran att ha vunnit över ALLA sina kollegor, även en Musikquiz-pokal.

Vill du se förslag på hur ett konferens- och kickoffpaket kan se ut på Marholmen? Vänligen kika på vår sida Konferens & Kickoff, där har vi samlat alla våra standardpaket. Det går bra att addera aktiviteter till samtliga av våra paket.


<-- Tillbaka till alla aktiviteter för grupp & konferens

Kontakta oss för offert på er konferens ->