$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Nattstäd / Nattvärd

Marholmen är ett örike i Roslagens skärgård för rekreation, inspiration och möten. En timme från Stockholm, Arlanda och Uppsala. Vi har tagit hand om konferenser sedan 1937. Idag vänder vi oss både till konferens- och fritidsgäster. Vårt erbjudande består av Grosshandlarvillan, exklusiva Villa Berg, 40 hus, 5 villor, ett nybyggt hotell av högsta standard, spa, festvåningen Paviljongen, sommarcaféet Grosshandlargården, paint ball ön Rackaren, aktivitetsön Strömsholmen och mycket, mycket mer. Kort sagt – den helt ovanliga ön Marholmen måste upplevas!

Tjänstebeskrivning

Rollen som nattstäd och nattvärd innefattar i huvudsak städning av gästutrymmen och personalutrymmen. Gästservice; t.ex. ta emot gäster som anländer sent, göra enklare förtäring/frukost för gäster med tidig avresa. Möblering av konferenslokaler. Du har även ansvaret för brandsäkerheten nattetid. Programmering av hotellkort.

Lämplig bakgrund

Vi söker en lokalvårdare som har erfarenhet av servicearbete. Då vi både har svenska och utländska gäster är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Det är en merit om du även kan tyska och/eller franska. Meriterande är också om du har utbildning i HLR.

Vi vill att du har grundläggande kunskaper i office-paketet.

I rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Till den här tjänsten söker vi en nattuggla med glimten i ögat som är självgående, flexibel och ansvarskännande. Säkerhetstänkande är viktigt eftersom man arbetar viss tid ensam.

Befattningen är präglad av service och professionalism gentemot såväl kollegor som gäster. Du har en viktig roll då du blir vårt ansikte utåt nattetid.

Övrig information

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid enligt överenskommelse. Tjänsten består till största delen av nattpass men arbetspass dagtid förekommer också.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Lön enligt Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.

Körkort krävs. Tillgång till egen bil behövs för att ta sig till oss.

Vi tar endast emot ansökningar via mail på: hr@marholmen.se  

Från den 13 augusti kan mailade frågor om tjänsten besvaras.

Sista ansökningsdatum är den 20 augusti, men vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan.