$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Julbordsnissar sökes


En jul på Marholmen är som ingen annan. Du känner det i samma ögonblick du kommit över den lilla bron. Fast du nyss lämnade fastlandet är du som i en annan värld. En värld där det inte finns några måsten. Bara avkoppling, glädje och gemenskap. Så är livet i öriket Marholmen.

Jul på Ön är perfekt både för dig som vill fira på egen hand eller för dig som vill ha familjen samlad och slippa julstöket. Det blir en klassisk jul med traditionell julmat, glögg, pyntning av gran, goda sötsaker som hör julen till, aktiviteter för stora som små samt på julafton dans runt granen, tomten som kommer med paket till alla barn.


Beskrivning av tjänsten

Vi söker glada, trevliga och ambitiösa julbordsnissar som vill hjälpa till med att skapa bästa möjliga service för våra gäster som besöker Marholmen.

Dina arbetsuppgifter blir att ställa iordning och fylla på mat på bufféer, hålla rent och fräscht på bufféerna, plocka disk samt sedvanligt köksbiträdesarbete.

Bakgrund

Som person är du snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta.

Du har tidigare arbetat som köksbiträde eller liknande.

Du talar svenska och engelska obehindrat så att du kan kommunicera med gäster och kollegor.

Övrig information

Behovsanställning – extra vid behov.

Arbetstider: Varierande arbetstider.

Tillträde enligt överenskommelse.

Timlön enligt Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.

Det krävs att du har körkort samt tillgång till bil för att du ska kunna ta dig till oss.

Vi tar endast emot ansökningar via mail på: hr@marholmen.se

Sista ansökningsdatum är den 10 november, men vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan.