$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Fira nyår i Roslagens skärgård


Välkommen att fira in det nya året med en vistelse på Marholmen i vackra Roslagen, kom tillsammans med vänner och familj och rå om er i själva i någon av våra mysiga stugor och villor. Hos oss kan ni välja att bo i stuga med kök, allrum, braskamin och bastu eller lite mer originellt i någon av våra unika villor som ligger utspridda över ön. Samtliga stugor och villor har altan och här på Marholmen är miljön slående vacker. Var ni än väljer att bo så har ni nära till vattnet, anordnade grillplatser, träning, agilitybana, elljusspår och vackra promenadstråk.

Att fira nyår på Marholmen innebär att rå om sig själv i en egen stuga eller villa tillsammans med vänner och familj. Samtliga stugor och villor har utrustade kök om ni önskar laga en härlig nyårssupé eller kanske en mysig frukost dagen efter.

Vi värnar om djuren och likt tidigare år önskar vi ett Marholmen fritt från raketer och fyrverkerier.

Önskar du en stuga tillåten för husdjur så är du varmt välkommen att kontakta oss på 0771-16 17 00 eller på reception@marholmen.se.

Öppettider 31 dec-2 jan


  • Receptionen har öppet kl. 08-17
  • Hotellet är stängt 31 dec-1 jan
  • Restaurangen är stängd från kl.10:30 den 31 dec fram till kl. 14:00 den 2 jan

Hyra stuga över nyår


Bo i Marholmsstuga med braskamin och bastu, trivsamma och funktionellt inredda hus i Roslagens skärgård. Våra stugor är mycket omtyckta av såväl familjer som vänner och söker ni en energigivande vistelse i Roslagen har ni hamnat helt rätt. Alla våra stugor ligger med max 5 minuters promenadavstånd till vattnet.

Här bor ni med naturen inpå knuten och ett härligt stort allrum med öppen planlösning för hela sällskapet att trivas i under nyåret. De 6 bäddarna i stugan är fördelade på tre sovrum med gemensamt badrum där det finns toalett, dusch och bastu. Köket är utrustat med porslin för 6 personer samt självhushåll.

Glöm inte att boka eventuella tillägg som linne, städ eller ved direkt i onlinebokningen.

Vill du ha personlig service eller hjälp med att hitta lediga datum? Kanske vill ni ha med er hunden på nyårsfirandet? Tveka inte att ringa oss i så fall så hjälper vi dig med din bokning, du når oss på 0771-16 17 00.

Hyra villa över nyår


Vill du fira nyåret i en villa i Stockholms skärgård? Nöj dig inte med det. På Marholmen kan du ha ditt eget boende och samtidigt ha tillgång till all den service och hela det utbud som öriket erbjuder. Du kan vistas här en helg eller en hel vecka och bara njuta av den vackra skärgården i vinterskrud.

Alla hus och villor på Marholmen är unika på sitt sätt och har sin charm. Gemensamt är att de håller en hög standard och att du alltid har nära till havet. Många av våra stugor har egen bastu och/eller braskamin och vissa till och med egen brygga. Oavsett vilken du väljer har du naturen inpå knuten och är långt ifrån vardagen. Trots att du bara är en kvart från Norrtälje.

Glöm inte att boka eventuella tillägg som linne, städ eller ved direkt i onlinebokningen.

Vill du ha personlig service eller hjälp med att hitta lediga datum? Kanske vill ni ha med er hunden på nyårsfirandet? Tveka inte att ringa oss i så fall så hjälper vi dig med din bokning, du når oss på 0771-16 17 00.


Digital karta över Marholmen


Tips på se & göra under nyåret


Här har vi samlat allt som ni kan göra på Marholmen oavsett öppettider, det som påverkar aktiviteterna är framförallt väder & vind. Aktiviteterna är kostnadsfria.

Bor ni hos oss i flera nätter? Då rekommenderar vi varmt att Upptäcka Roslagens smultronställen som ligger i vår närhet. Tänk på att kolla öppettider med arrangören innan ni ger er av till ett utflyktsmål.