$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Välkommen till Marholmen - en helt ovanlig ö i Roslagens skärgård


Marholmen är som ingen annan plats i Sverige. I samma ögonblick som du kommit över bron öppnar sig en ny värld. Ett självständigt örike för dig som söker avkoppling, arbetsglädje eller härliga upplevelser. Vår enda lag är att du aldrig ska vilja lämna oss. Men när du gör det är vår förhoppning att du bär oss med dig även långt efter att du kommit hem.

Du, din familj, dina vänner och dina kollegor. Alla har sitt Marholmen. Vi erbjuder konferenser med aktiviteter för intern sammanhållning, kickoffs som ger motivation, lekplatser och bad för barnfamiljer på utflykt, svensexor och möhippor som mynnar ut i bröllop. Oavsett vem du är eller med vilket sällskap du besöker oss, är vår önskan att du lämnar vardagens bestyr bakom dig och ägnar dig åt det viktigaste av allt. Avkoppling.

Marholmen är en historisk plats som grosshandlare Nils Berg skapade i början av 1900-talet, tillsammans med sin fru Hanna. Sedan dess har många funnit inspiration och vila här på ön. Elsa Beskow spenderade mycket tid här och hon har bland annat målat vackra motiv i taket inne på Grosshandlargården. I åtskilliga av hennes klassiska verk kan man dessutom finna spår av inspiration från Marholmen. Idag är Marholmen en destination för såväl familj och vänner som kollegor och det finns möjlighet till logi på hotell, i stugor och i unika villor. Vi vågar lova ett boende i en miljö utöver det vanliga.

Varmt välkommen att träna, vila, aktiveras, växa och utvecklas hos oss på Marholmen i Roslagens famn.