$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Välkommen till öriket där du regerar.

Välkommen till öriket där du regerar. Marholmen är som ingen annan plats i Sverige. I samma ögonblick som du kommit över bron öppnar sig en ny värld. Ett självständigt örike för dig som söker avkoppling, arbetsglädje eller härliga upplevelser. Vår hierarki är omvänd. Vi som leder riket gör det med ett enda syfte – att du som gäst ska känna dig som kung eller drottning. Vår enda lag är att du aldrig ska vilja lämna oss. Men när du gör det ändå bär oss med dig även långt efter att du kommit hem.


Du, din familj, dina vänner och dina kollegor.

Alla har sitt Marholmen. Vi erbjuder konferenser med aktiviteter för intern sammanhållning, kickoffs som ger motivation, lekplatser och bad för barnfamiljer på dagsutflykt, svensexor och möhippor som mynnar ut i bröllop. Oavsett vem du är eller med vilket sällskap du besöker oss, är
vår önskan att du lämnar vardagens bestyr bakom dig och ägnar dig åt det viktigaste av allt. Kopplar av.


Nils Berg, Elsa Beskow och du.

Året var 1913. Grosshandlare Nils Berg och hans hustru Hanna fattade ett beslut. De bestämde sig för att donera sin älskade ö Marholmen och här bygga ett vilohem för arbetarklassens kvinnor. Snart blev det ett semesterhem för familjer och paret lät även bygga en folkhögskola som Elsa Beskow smyckade med målningar. Nils och Hanna finns inte kvar. Men deras idé lever vidare. Marholmen är ön där du berikar dig och fyller själen med energi.

...

I öriket Marholmen finns bara en lag. Att du aldrig ska vilja lämna oss.

Boka spaweekend

I skärgårdens lekfulla terräng erbjuder vi aktiviteter som binder gemenskap och formar grupper. Boka ert äventyr på Marholmen.

Boka ert äventyr