$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Din familj, dina vänner och dina kollegor

Avkoppling eller aktivering, det sammanfattar hela vår idé om Marholmen som en plats för alla. Du kommer att känna Roslagens natur i både vår mat, våra aktiviteter och hur du bor hos oss. Stranden är alltid på badrocksavstånd från din dörr och öns olika möjligheter till boenden gör Marholmen till en plats för familj, vänner och kollegor. Marholmen ärvdes en gång av makarna Berg. Nu kan du bo i deras villa med sin nationalromantiska arkitektur. Du kan också välja mellan vårt hotell med panoramafönster ut mot skärgårdsvikarna, bekväma stugor med bastu eller större hus med braskamin och egen brygga för vännerna och familjen.

Marholmen ligger på en ö i Roslagens skärgård, med broförbindelse till fastlandet. Vi erbjuder konferenser med aktiviteter för intern sammanhållning, kick-offs som ger motivation, en lekplats och bad för barnfamiljer på dagsutflykt, svensexor och möhippor som mynnar ut i bröllop. Oavsett vem du är eller med vilket sällskap du väljer att besöka oss så är vår önskan att du lämnar dina dagliga bestyr och kommer ut i vår skärgårdsmiljö, till nya sammanhang.

Marholmens historia fortsätter

Nils och Hanna Berg var paret som en gång donerade Marholmen och gjorde det möjligt för arbetarklassens kvinnor att mötas på Marholmens vilohem i början av 1900-talet. Här hölls det sommarkurser i den gamla folkhögskolan som Elsa Beskow smyckade med målningar. Nu erbjuder vi skärgårdsro för dig i de historiska byggnaderna. Vi har stärkt mångfalden i våra arrangemang av möten och erbjuder bland annat konferenspaket, bröllopspaket och weekendpaket med spa....

Fyll på med ny energi från havet, landskapet, skogen och sällskapet. Ö-livet skapar rum för ditt lugn och plats för din utveckling.

I skärgårdens lekfulla terräng erbjuder vi aktiviteter som binder gemenskap och formar grupper. Boka ert äventyr på Marholmen.