$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Familjepaket - Påsklov 2021


Prisexempel: Bo 2 nätter i stuga under Påsklovet (27/3-11/4 2021) fr. 1 525 kr/natt inkl: (Lägst pris finner ni måndag-torsdag vecka 13-14)

Extra information med anledning av Covid-19.


Pssst! Köp till linne, städ, ved eller frukost direkt i vår onlinebokning.

Påsklov i norrtälje

Här hittar du tips för att maximera din stugvistelse.

Påsklov på Marholmen


Datum och tider för Påsklovet på Marholmen 2021: lördag 27 mars kl 15.00 – söndag 11 april kl 11.00

Påsklovsveckorna på Marholmen (v 13-14) är fyllda av roliga aktiviteter för hela familjen med allt från äventyrsgolf, påskäggsgömma, naturbingo och biovisningar till god mat och härliga naturupplevelser. Så vill du och familjen uppleva ett påsklov som känns ljusår från vanligheten behöver ni inte åka långt. En köfri timme med bil från Stockholm och Uppsala samt trettio meter från fastlandet ligger Marholmen, ett eget örike med massor av aktiviteter för barn och vuxna.

Men kanske bäst av allt är tiden ni får tillsammans, skratten och de minnen ni tar med er. Bo i egen stuga med bastu, braskamin och wifi eller på hotellet i familjerum med havsutsikt. Välkommen till Marholmen – en helt ovanlig ö.

Boende i Marholmsstuga


Bo i Marholmsstuga med braskamin och bastu, trivsamma och funktionellt inredda hus i Roslagens skärgård. Våra stugor är mycket omtyckta av barnfamiljer som vill hitta lugn och ro i vacker skärgårdsmiljö. Ni bor med naturen inpå knuten och har ett härligt stort allrum med öppen planlösning för att hela familjen ska kunna vara samlad under lovet. De 6 bäddarna i stugan är fördelade på tre sovrum med gemensamt badrum där det finns toalett, dusch och bastu. Köket är utrustat med porslin för 6 personer samt självhushåll för mysiga stunder tillsammans.

• 70 kvm • 6 bäddar varav en överslaf • Kök med självhushåll • Badrum med dusch & bastu • Braskamin • Altan mot naturskönt område • TV • WiFi • Nära till hotell & restaurang

Fira påsklovet på hotell i Familjerum


För dig som älskar hotell - boka in det perfekta påsklovsmyset och njut av sköna lakan, vacker utsikt, god frukost och massor av lek & skoj på påsklovet hos oss i Roslagens vackra skärgård.

Lovet på Marholmen är kravlöst och enkelt - Välj om ni vill fiska vid bryggan, klättra, gunga eller åka linbana i lekplatsen, gå familjens tipsrunda, spela sällskapsspel i lobbyn, spela tennis i multi-courten, leta växter och djur i ett spännande naturbingo på egen ö, leta påskägg, utmana mamma & pappa på biljard eller köpa godis i butiken!


Lovaktiviteter

Nedan kan du läsa mer om våra aktiviteter under påsklovet

Tid tillsammans i naturen - Naturbingo


Upplev naturen tillsammans med barnen och leta stort som smått, djur som växter. En underbart härlig och uppfriskande aktivitet som är mycket omtyckt av såväl vuxna som barn.

Vi rekommenderar er varmt att ta er till Strömsholmens vackra barrskog där ni kan följa elljusspåret runt ön samtidigt som ni kryssar bingorutorna på vägen.

Leta påskägg vid Grosshandlarvillan


Den här aktiviteten är lika omtyckt bland stora som små barn. Ge er iväg till Grosshandlarvillans trädgård för att leka efter påskägg! Ni hittar en lapp i receptionen som ni sedan lämnar in med hur många ägg ni lyckades hitta gömda.

Hur många kunde ni hitta? Lämna in svaret som ger er chansen att vinna en ny lovvistelse på Marholmen till hösten.

100 kvadratmeter lekrum


Med anledning av Covid-19 så kommer vi begränsa antalet som vistas i lekrummet samtidigt.

Öppet kl 09.00–16.30 (öppnar 27 mars kl. 09:00 och stänger kl 11.00 den 11 april)

Under loven förvandlar vi vår 10-kampsbana till ett lekland där solen alltid skiner. Här kan ni utmana varandra eller leka på egen hand med att köra minibilar(bobbycars) på vår 30 kvadratmeter bilbana, fuzzball, fyra i rad, basket och försöka göra mål på polisen. Och mycket annat.

Det är inte bara kroppen som ska jobba utan även hjärnan. I Kluriga Hörnan har vi: Solitaire, (försök rensa spelbrädan genom att hoppa med stavarna över andra stavar), T-pussel (bygg ett T av pusselbitar), Klippet (klipp ett A4-papper till en figur som du tror är omöjlig) och Kuben (bygg en kub av klossar på 3 minuter).

Rackaren - Fri lek på aktivitetsö


Rackaren är en av öarna som tillhör Marholmen, hit går ni enkelt till fots då ön ligger med broförbindelse ca 7 minuter från huvudbyggnaden. Rackaren är den ö som vi kör paintball på men när vi inte har paintball där så får ni gärna besöka ön för att leka fritt bland trädkojor, hinder, stock och sten!

Mycket uppskattat av små äventyrare som har spring i benen.

Tips på lekar: kurragömma, Nerf-krig (ta med egna pistoler) och burken.

Biovisning


När våra konferensgäster är hemma och vilar kör vi Marholmen Bio i ett av våra konferensrum. Vi byter ut stolar och bord till Fatboys där vi sjunker ner och tittar på utvalda filmer på storskärm (mer info om vilka filmer som visas kommer inom kort). Utanför konferensrummet har vi vår lounge där de vuxna barnen kan få pusta ut en stund.

Biofilmer visas alla eftermiddagar 27 mars-10 april (ingen biovisning söndag 11 april). Bioprogrammet presenteras på plats.

Grillplatser på Marholmen


När ni bokar er familjevistelse hos oss så rekommenderar vi varmt att ni tar med er sittunderlag, täljkniv (så att ni kan tälja era egna grillpinnar), tändare och korv med bröd! Ett familjeäventyr som uppskattas av både stora som små. Välj någon av våra anordnade grillplatser, samtliga ligger i vackra miljöer perfekta för barnen att undersöka medan korven svalnar från grillen.

Vill ni testa något nytt? Då rekommenderar vi kolbullepanna, som ni ser på bilden. En aktivitet där ni får med er allt ni behöver för oförglömlig utomhuslunch.

Fråga i receptionen om det finns ved utlagt innan ni beger er till grillplatsen och ta gärna med egen soppåse för att samla ert skräp i. Sopinsamling finns vid parkeringen!

Ta med barnens cyklar


På Marholmen finns det massor med bra cykelvägar runt hela ön, de flesta med fantastiskt utsikt över vattnet.

Parkeringen för alla gäster som besöker Marholmen ligger i anslutning till hotellet så väldigt få besökare tar bilen vidare ut på ön vilket gör vägarna barnvänliga för både promenader och cykelutflykter.

Se mer om cykelvägarna på Marholmen.

Stor lekplats för små och stora barn


Mitt på ön finner ni öns stora lekplats. Vi vet att barn behöver röra på sig för både sin egna och föräldrarnas sinnesro och därför har vi satsat på en lekplats med mycket olika aktiviteter för att den ska passa alla. Här finns gungor, studsmattor, båtar, linbana och mycket snurr! Vi har även en stor klätterställning som passar både vuxna och barn.

Lekparken ligger någon minuts promenad från vattnet. Runtom finns det fina gräsytor att lägga picknick-filten på medan barnen leker om vädret tillåter.

Hit är alla välkomna, året om!

Barnens Restaurang


Frukostbuffé: Alla dagar i Restaurang Skärgårdsro | Mån-fre 07:00-09:00 | lör-sön 07:30-10:30

Lunch: Buffé alla dagar i restaurangen 12:00-14:00 med barnanpassad meny | Laga kolbullepanna utomhus | Köp korv med bröd att grilla vid anordnad grillplats

Middag: Serveras sön-fre 17:00-20:30 i Restaurang Skärgårdsro | Lör 16:00-20:30 | Det går även bra att boka 2-rätters middag som roomservice till hotellrummet alla dagar

Take away meny till stuga eller hotellrum: Alla dagar | Beställs i receptionen innan kl. 17:00 samma dag och hämtas i restaurangen.

Med reservation för ev. ändringar.


Vänligen boka bord på 0771-16 17 00 eller på reception@marholmen.se.

I receptioner finner du även en mindre shop med dryck & snacks.

Pingis i båthuset


*Tillägg* pris 175 kr/tim/pingisbord för boende gäster | Bokas på 0771-16 17 00

Har du spelat pingis i ett båthus någon gång? Om inte så är det dags nästa gång du besöker Marholmen! Pingis passar många oavsett kunskapsnivå och alla kan vara med. I båthuset finner ni 2 pingisbord, ljusslingor, palmer, solstolar och skön infravärme men eftersom att du befinner dig i ett båthus med självdrag så rekommenderar vi ändå varm jacka, mössa & vantar om det är kyligt ute. Huset ni spelar i är Marholmens charmiga båthus som ligger precis nedanför hotellet.

Välkommen att boka din tid i receptioner, köp gärna med dig en termos med varm dryck för kalla dagar.

Bor ni inte på Marholmen men vill spela ändå? Välkommen att boka som tidigast 24 tim innan ni önskar spela. Se pris och mer info: Pingis i båthuset

Utmana familjen i mattcurling


175 kr/tim per timme & bana för boende gäster | Bokas på 0771-16 17 00

Välkommen till denna omtyckta och nya tappning av sporten curling. Hos oss spelar du mattcurling i vackra och anrika Grosshandlargården, vars tak pryds av målningar framtagna av Elsa Beskow en gång i tiden. Ett k-märkt hus som på vinterhalvåret bjuder på krispig luft. Är det kyligt ute så ta gärna på dig varma kläder som jacka, vantar och mössa för att hålla dig varm under spelets gång.

Aktiviteten går också bra att boka för grupper & företag 1500 kr/tim ex. moms för hela huset med 3 banor. Aktiviteten går också att boka för sig som inte bor på Marholmen, se länk nedan för villkor och pris.

Se mer om Curling i Grosshandlargården.

Tips på utflykter under er vistelse hos oss


Utöver ovanstående aktiviteter så finns det även mycket annat du kan göra, både här på ön men också i närområdet där närmsta stad är Norrtälje. Vi hjälper dig gärna vidare med tips på aktiviteter!

Här kan du se några av de smultronställen som vi samlat i närheten för er som kommer som barnfamilj: Utflykter i Roslagen för barnfamiljer

Här kan du läsa mer om allt som går att göra på Marholmen: Se och Göra på Marholmen

Boka ditt påsklov idag


Påsklov 2019

Boka via mejl: reception@marholmen.se

Ring oss för frågor eller bokning: 0771-16 17 00

Varmt välkommen till påsklovet på Marholmen!